• امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • تا کنون
  • 5 104 20040

چه مدارکی برای اخذ ویزای کانادا نیاز است؟

کانادا کشوریست با چشم انداز عالی و شرایط فرهنگی- اجتماعی مناسب که یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان محسوب می‌‌شود. به همین دلیل در سال‌‌های اخیر مورد توجه بسیاری از مهاجران از جمله ایرانیان قرار گرفته است. با این‌‌که کانادا مهاجرپذیر است ولی شرایط و مقررات سختی برای دریافت ویزا دارد. به همین جهت افراد زیادی به اطلاعات مربوط به مدارک لازم برای ویزای کانادا و انجام مراحل قانونی آن نیاز دارند. در این مطلب قصد داریم اطلاعات لازم را با شما به اشتراک بگذاریم. پس پیشنهاد می‌‌گردد همراه علاءالدین تراول باشید. اگر می‌خواهید برای ویزای کانادا اقدام کنید و یا درباره آن بیشتر بخوانید، سری به صفحه ویزای کانادا در وب‌سایت ما بزنید. 

 باید یادآور شویم که کشور کانادا در ایران سفارت‌‌ خانه ندارد و افراد متقاضی می‌‌توانند برای دریافت ویزا و انجام مراحل قانونی به سفارت کانادا واقع در آنکارا، استانبول، تفلیس یا دوبی مراجه کنند. در هر صورت، درخواست‌‌ ایرانیان جهت نهایی شدن به دفتر آنکارا فرستاده می‌‌شود و در نهایت برای دریافت ویزا باید به سفارت در این شهر مراجعه نمایید.  

 در ابتدا شما باید نوع ویزای درخواستی خود را مشخص کنید و پس از دریافت وقت از سفارت، مدارک لازم برای ویزای کانادا را تکمیل و ترجمه کنید.  

ویزای کانادا


انواع ویزای کانادا  
ویزای تحصیلی: این روش یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرت به کاناداست. جوانان با دریافت ویزای تحصیلی کانادا می‌‌توانند در مدارس و دانشگا‌‌ه‌‌های بی‌‌نظیر این کشور ادامه تحصیل دهند. ویزای تحصیلی به صورت ویزای دانشجویی، دانش آموزی، ویزای همراه تحصیلی (همسر، والدین و فرزندان دانشجو) است. 
ویزای توریستی: یکی از معمول‌‌ترین انواع ویزای کانادا ویزای توریستی است و مناسب افرادیست که قصد گردشگری و بازدید از کانادا را دارند. ویزای توریستی کانادا به دو صورت سینگل یا مولتی صادر می‌‌گردد. با ویزای سینگل فرد می‌‌تواند تا 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشد و با یک بار خروج از این کشور اعتبار ویزا تمام خواهد شد. ویزای مولتی که به مدت 5 سال اعتبار دارد این امکان را به فرد می‌‌دهد 5 سال در این کشور رفت و آمد کند. 
ویزای ترانزیت: این نوع ویزا برای افرادی که فقط قصد عبور از خاک کانادا را دارند صادر می‌‌گردد. همینطور افرادی که اقامت آن‌‌ها در کانادا کمتر از 48 ساعت است، این ویزا را دریافت می‌‌نمایند.  
ویزای کار: کارمندان و کارگران می‌‌توانند با فراهم نمودن تمامی مدارک و در صورت موافقت، در کانادا مشغول به کار شوند.  سالیانه حدود ۱۵۰ هزار کارمند و کارگر خارجی از طریق  ویزای کار وارد کانادا می‌شوند. 
ویزای اقامت دائم: این نوع ویزا به دو صورت دائم و موقت صادر می‌‌گردد. 
مدارک لازم برای ویزای کانادا 
    تمامی مدارک لازم باید به انگلیسی ترجمه شوند.

ویزای کانادا

 

مدارک شناسایی
•    اصل شناسنامه 
•    در صورت متاهل بودن فرد، سند ازدواج لازم است.
•    اصل گذرنامه‌‌ای که دارای حداقل شش ماه اعتبار باشد. همچنین اگر در گذرنامه‌‌های گذشته مهر ویزا درج شده باشد، باید ارائه گردند.
•    3  قطعه عکس 3.5 / 4.5 رنگی با زمینه سفید که حداکثر برای 6 ماه گذشته باشد و با گذرنامه‌‌ها و ویزاهای قبلی یکی نباشد. همچنین عکس باید بدون لبخند، از روبه‌‌رو و گردی صورت کاملا مشخص باشد.
مدارک مالی 
مدارک مالی شامل گردش 3 ماهه آخر حساب، نامه تمکن بانکی (با امضای بانک و مهر شعبه)، تمامی اسناد ملکی که نشان دهنده‌‌ی تمکن مالی فرد هستند.
اصل مدارک شغلی
کارمندان: فیش حقوقی 3 ماه آخر، عنوان شغلی، نامه مرخصی، لیست بیمه رد شده در 6 ما آخر، تاریخ شروع کار، درآمد سالیانه، حکم کارگزینی
کارفرمایان: آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تصمیمات و آگهی شرکت در روزنامه رسمی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، فیش حقوقی و لیست بیمه کارمندان در 3ماه اخیر، نامه تمکن بانکی و گردش حساب شرکت در شش ماه اخیر 
پزشکان: گواهی مطب، لیست بیمه پرداختی پرسنل، کارت نظام پزشکی، لیست مالیات پرداخت شده آخر
مشاغل آزاد: جواز کسب، پروانه بهره‌‌برداری، لیست بیمه پرداختی و آخرین لیست مالیات پرداخت شده 
مهندسان: جواز ساخت یا پروانه نظام مهندسی
بازنشستگان: ارائه فیش حقوقی 3 ماه اخیر
    همچنین باید دعوت نامه و یا واچر هتل ارائه گردد. 
 
علاوه بر مدارک عنوان شده، برای دریافت ویزای توریستی کانادا مدارکی نیاز است و باید تحویل افسر اداره مهاجرت گردد که به شرح زیر هستند:
•    تضمین مالی به جهت تامین تمامی مخارج در طول اقامت در کانادا

ویزای کانادا

 

مراحل درخواست ویزای کانادا
درخواست ویزای کانادا را می‌‌شود به دو صورت آنلاین یا مراجعه حضوری انجام داد. در هر صورت در قدم اول باید در سایت رسمی سفارت کانادا ثبت نام نمایید. تمامی فرم ‌‌ها را دانلود و به زبان انگلیسی کامل کنید. سپس هزینه‌‌ی ویزا و انگشت نگاری را پرداخت کنید. شما می‌‌توانید هزینه را توسط کارت ویزا یا مستر پرداخت کنید، اگر این کارت‌‌ها را در اختیار ندارید از شرکت‌‌های مهاجرتی کمک بگیرید. هنگامی که این دو مرحله را به خوبی تکمیل کردید، برگه‌‌ی تائید درخواست به همراه شماره پیگیری و نامه انگشت نگاری برای شما صادر می‌‌گردد. البته این کار، یک فرآیند زمانبر، طولانی و پر استرس است. بهتر است این کار را به افرادی بسپارید که در این کار متخصص هستند.
 با توجه به زمان مشخص شده، با تمامی مدارک لازم برای ویزای کانادا برای انگشت نگاری به سفارت مراجعه نمایید. بعد از انگشت نگاری و مصاحبه شما می‌‌توانید به ایران بازگردید منتظر اعلام نتیجه نهایی و موافقت با درخواست ویزا بمانید. زیرا ممکن است انجام این مرحله از دو ماه تا شش ماه طول بکشد. در نهایت الصاق لیبل ویزا داخل پاسپورت باید پاسپورت خخود را به همراه فرم تائیدیه به سفارت ارسال نمائید. 
لازم به ذکر است افرادی که ویزای مهاجرتی دارند، افراد بالای 80 سال و کمتر از 14 سال، افراد مقیم کانادا، افراد با پاسپورت کانادا و دیپلمات‌‌ها از انگشت‌‌نگاری معاف هستند. 

آدرس سفارت کانادا در ترکیه
                                     Aziziye Mahallesi, Ahenk Sk. No:1, 06690 Çankaya/Ankara, Turkey


     در تمامی مراحل اخذ ویزای کانادا مشاوران ما در کنار شما خواهند بود، کافیست با شماره 02174495 تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید.
 

کاربر محترم : نظرات و تجربیات شما در خصوص چه مدارکی برای اخذ ویزای کانادا نیاز است؟ به سایر کاربران در انتخاب های خود کمک می کند.
  • امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • عالی
  • تا کنون
  • 5
لایک شما به این وبلاگ   104

عنوان نظر شما

شرح نظر شما

نام عکس آپلود عکس