ویزای اسپانیا، وقت سفارت اسپانیا، مدارک لازم ویزای اسپانیا، ویزای تضمینی اسپانیا، ویزای مولتیپل اسپانیا، هزینه ویزای اسپانیا

اسپانیا را به بهشت گردشگران می‌شناسند و بسیاری از دانشجویان تجربه‌های بسیار خوبی از تحصیل در این کشور دارند. اسپانیا با داشتن جذاب‌ترین دیدنی ها هر ساله میزبان سیل عظیم گردشگرانی است که تور اسپانیا را برای سفر انتخاب می‌کنند. برای سفر به اسپانیا، چه برای تفریح و چه برای کار، اقامت و تحصیل به ویزا احتیاج دارید. چنانچه برای تفریح می‌خواهید به اسپانیا بروید به ویزای توریستی اسپانیا احتیاج دارید. ویزای توریستی اسپانیا در واقع همان ویزای شینگن اسپانیا است که با توجه به درخواست شما و نوع سفر شما صادر می‌شود. به طور کلی ویزای اسپانیا سه نوع دارد، ویزای توریستی اسپانیا (شینگن)، ویزای ترانزیت فرودگاهی، ویزای اقامت بلندمدت (برای تحصیل و کار). امروزه افراد زیادی تمایل به مهاجرت به اروپا دارند؛ از آنجایی که شرایط زندگی در اسپانیا نسبتا مطلوب است، بسیاری از آن‌ها به دنبال راه‌های اخذ ویزا برای اقامت در اسپانیا هستند. دانشگاه‌های اسپانیا نیز از رتبه علمی خوبی برخوردارند، به همین دلیل تحصیل در اسپانیا نیز متقاضیان زیادی دارد. برای اقامت در اسپانیا باید ویزای کاری اسپانیا و برای تحصیل در آن نیز ویزای تحصیلی اسپانیا را دریافت کنید که جزو ویزاهای بلندمدت است و شرایط خاص خود را دارد. متقاضیان اخذ ویزای اسپانیا باید از طریق سفارت اسپانیا در تهران اقدام کنند و علاوه بر ارائه مدارک لازم ویزای اسپانیا، در مصاحبه حضوری سفارت نیز حاضر شوند و انگشت نگاری انجام دهند. تمامی اطلاعات مورد نیاز در خصوص ویزای شینگن اسپانیا مانند مدارک لازم برای سفارت اسپانیا، هزینه ویزای اسپانیا و فرم‌های مربوطه در صفحه ویزا وب‌سایت علاءالدین تراول به صورت جامع برای شما آماده شده است تا به تمامی سوالات شما پاسخ دهد. همچنین لینک دانلود فرم ویزای اسپانیا را در این صفحه برای شما قرار داده‌ایم تا به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم مراحل اخذ ویزای خود را به یک آژانس معتبر و حرفه‌ای بسپارید تا احتمال خطا در مراحل اخذ ویزا کاهش یابد. چنانچه قصد سفر به اسپانیا و اخذ ویزای شینگن اسپانیا را دارید، شرکت علاءالدین تراول می‌تواند تعیین وقت سفارت اسپانیا را برای شما انجام دهد و فرم ویزای اسپانیا را برایتان تکمیل نماید، همچنین می‌تواند مدارک لازم برای ویزای سفارت را برایتان تنظیم کند تا دچار مشکل در ارائه مدارک نشوید. کارشناسان ما از صبح تا پاسی از شب پاسخگوی سوالات شما در خصوص اخذ ویزای اسپانیا هستند تا راهنمایی‌تان کنند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن توریستی

محل صدور ویزای اسپانیا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت اسپانیا : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای اسپانیا : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای اسپانیا : 85 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک اسپانیا : دستی
زبان ترجمه مدارک اسپانیا : اسپانیایی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای اسپانیا : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای اسپانیا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد




خدمات ویزا قیمت ویزا قیمت با تخفیف
هزینه اخذ ویزای توریستی بدون نیاز به دعوت نامه 80 یورو 75 یورو


نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی155
+989124018553

ویزای توریستی اسپانیا در واقع ویزای شینگن اسپانیا محسوب می‌شود و برای ایرانیان متقاضی ویزای توریستی اسپانیا در یک دوره یک‌ماهه صادر می‌گردد که طی آن گردشگران می‌توانند تا حداکثر 14 روز در اسپانیا اقامت داشته باشند. برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید، ما مدارک لازم سفارت اسپانیا را برای شما تنظیم و فرم‌های مربوطه را با دقت پر خواهیم کرد و تعیین وقت سفارت را برایتان انجام می‌دهیم تا در وقت و هزینه‌تان صرفه‌جویی شود و احتمال وقوع خطا کاهش یابد.