ویزای فرانسه، وقت سفارت فرانسه،مدارک لازم ویزای فرانسه، ویزای تضمینی فرانسه،ویزای مولتیپل فرانسه،هزینه ویزای فرانسه

 

فرانسه یکی از زیباترین و جذاب‌ترین کشورهای اروپای غربی است که عضو پیمان شینگن است. این کشور آب و هوای مطلوبی دارد و جاذبه های گردشگری فراوانی را در خود جای داده است، به همین دلیل سالانه میلیون‌ها نفر گردشگر برای تفریح و بازدید از دیدنی های فرانسه راهی این کشور رویایی می‌شوند. پاریس، معروف ترین شهر گردشگری فرانسه است و جاذبه های دیدنی بسیاری را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهد با این وجود، در صورتی که از پاریس بازدید می‌کنید، حتما زمانی را برای قدم زدن در خیابان ها و محله های قدیمی و برج ایفل پاریس که یکی از نمادهای فرانسه است، اختصاص دهید. جالب است که بدانید ایفل مکانی است که به مناسبت صدمین سالگرد انقلاب در فرانسه ساخته شد و به واسطه‌ جذابیت‌هایش، مکانی ایده‌آل برای توریست‌ها به شمار می‌رود. این کشور از سال ۱۹۹۷ میلادی به عضویت پیمان شینگن در آمده و از این رو، کلیه گردشگرانی که قصد سفر به کشور فرانسه دارند، ملزم به دریافت ویزای شینگن پیش از سفر به این کشور هستند.
انواع ویزای فرانسه
در سال های اخیر کشور فرانسه به مانند دیگر کشورهای حوزه شینگن، ویزای توریستی خود را به صورت ویزاهای بلندمدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می‌دهند. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال الزامی است و مصاحبه انجام خواهد شد البته به جز ویزای توریستی، این کشور بر اساس هدف سفر، انواع مختلفی از ویزاها از قبیل: ویزای شینگن توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت، ویزای پزشکی و تجاری، ویزای مقامات رسمی، ویزای نخبگان و ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران را شامل می‌شود که شما متناسب با نوع سفر خود می‌توانید ویزای موردنظرتان را قبل از سفر تهیه نمایید. اولین مرحله برای درخواست روادید یا ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش فرم درخواست ویزای فرانسه سایت علاءالدین تراول تهیه کنید. اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر یک از اعضای خانواده باید فرم جداگانه‌ای پر شود. پس از تکمیل مدارک و فرم درخواست، نوبت به دریافت زمان مصاحبه می‌رسد. در تاریخ مشخص شده متقاضی باید نسخه چاپ شده‌ صفحه مورد نظر را به همراه سایر مدارک به همراه داشته باشد. جالب است که بدانید اخذ ویزای توریستی کشور فرانسه با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی باید کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت؛ زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند. بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت درخواست متقاضی مشخص می‌شود.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
گواهی سپرده بلند مدت بانکی در صورت داشتن
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن ترانزیت
ویزای شنگن درمانی

محل صدور ویزای فرانسه : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت فرانسه :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای فرانسه : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای فرانسه : 85
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک فرانسه : دستی
زبان ترجمه مدارک فرانسه : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای فرانسه : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای فرانسه نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

گرفتن ویزای توریستی فرانسه از اولین کارهایی است که برای سفر به فرانسه با هدف گردشگری، انجام می‌شود. ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است که اعتبار آن حداکثر 90 روز است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید، این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی فرانسه بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای فرانسه، سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای فرانسه مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود. برای گرفتن ویزای توریستی فرانسه کافی است، به بخش ویزا در سایت علاءالدین تراول بروید تا با اطلاعات کامل و جامع، فرم درخواست ویزای فرانسه خود را از سایت دریافت نمایید و بعد از پر کردن فرم درخواست به صورت آنلاین و حضوری به همکاران ما در بخش تورهای خارجی ارسال نمایید و یا مراجعه کنید تا در کمترین زمان ممکن هماهنگی های لازم را انجام دهند و ویزای فرانسه را در بازه زمانی کوتاه برای شما همرهان عزیز تهیه کنند.

فرد متقاضی ویزای تجاری باید از شرکتی که در آن کار می کند، یک گواهی کاری با تمام اطلاعات مورد نیاز داشته باشد. در این گواهی باید درجه شغلی فرد، حقوق ماهیانه و همچنین تاریخ رفت و برگشت درج شده باشد (این مورد برای کارمندان می باشد). در صورتی که شغل آزاد دارید و می خواهید ویزای تجاری فرانسه را کسب کنید، باید گواهی پروانه کسب خود را به همراه ترجمه رسمی آن و همچنین صورتحساب سه ماه اخیر بانکی شخصی و کاری خود را همراه با ترجمه آماده کنید. ویزای فرانسه تجاری نیازمند آگهی ثبت شرکت شما در روزنامه رسمی و همچنین سند ثبت شرکت شما می باشد. در کنار این مدارک، باید گردش مالی چند ماه اخیر خود را به همراه ترجمه رسمی با مهر بانک ارائه دهید.برای گرفتن ویزای تجاری باید چند مرحله حساس و مهم را پشت سر بگذارید. مراحل اخذ ویزای تجاری سوئیس بسیار مهم می باشد. در مرحله اول باید مدارک اولیه را به صورت کامل آماده کنید و به صورت حضوری به سفارت سوئیس ببرید؛ و بعد از تحویل دادن مدارک باید وقت سفارت سوئیس را برای مصاحبه سوئیس بگیرید؛ و در زمان تعیین شده و حتما به موقع در سفارت حضور داشته باشید و سعی کنید با ظاهری مناسب و آراسته در سفارت حضور داشته باشید؛ 

دانشگاه های فرانسه برای جذب هرچه بیشتر دانشجو از سراسر جهان چندین سال است که اقدام به برگزاری دوره های دانشگاه به زبان انگلیسی کرده اند. بر خلاف نظر اکثریت افراد جامعه که تصور می نمایند برای تحصیل در فرانسه نیاز به یادگیری و یا ارائه ی مدرک زبان فرانسه می باشد، باید به این نکته اشاره کرد که در حال حاضر امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به زبان انگلیسی در فرانسه مهیا می باشد. شایان ذکر است متقاضیان این دوره ها هیچ نیازی به یادگیری و یا ارائه ی مدرک زبان فرانسه ندارند
اخذ پذیرش تحصیلی در فرانسه بدون مدرک زبان نیز میسر است. آگاهی از این موضوع برای دانشجویانی که خواهان تحصیل در فرانسه بدون مدرک زبان هستند بسیار مهم است.یکی از مواردی که متقاضیان تحصیل در فرانسه باید بدانند آگاهی از شرایط آموزشی کشور فرانسه است. همانگونه که پیشتر در مقاله نظام آموزشی کشور فرانسه توضیح داده شد نظام آموزشی در کشور فرانسه مانند بسیاری از کشورهای اروپایی بر اساس لیسانس، فوق لیسانس و دکتری می باشد. در ادامه شرایط تحصیل در هر مقطع ذکر شده است.

بهترین پیشنهاد پرواز :

پرواز تهران پاریس ایران ایر 

پرواز تهران پاریس ماهان ایر

پرواز تهران پاریس ترکیش ایر

تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.