ویزای شینگن، وقت سفارت شینگن، مدارک لازم ویزای شینگن، ویزای مولتیپل شینگن، هزینه ویزای شینگن

اگر قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارید، باید به درخواست ویزای شینگن اقدام کنید. این ویزا، به منطقه‌ای گفته می‌شود که از 26 کشور تشکیل می‌شود. باید این نکته را در نظر داشته باشید که برای دریافت ویزای شینگن یا ویزای شنگن، سخت گیری‌های بسیاری وجود دارد. اگر از مسافرین خارج از منطقه شینگن هستید، می‌توانید با اخذ این ویزا به کشورهای عضو شینگن سفر کنید. از جمله کشورهایی که این قابیلت را دارند که به آن ورود پیدا کنید، می‌توان به آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک، سوئد، دانمارک، لهستان، مجارستان و غیره اشاره کرد. خوب است بدانید، ساکنین و اتباع کشورهای قاره آسیا، قاره استرالیا و کشورهای مالزی، ژاپن و کره جنوبی این امکان برایشان وجود دارد که بدون اخذ ویزای شینگن به این کشورها بروند و برای ورود و خروج از کشور به مدت 90 روز زمان دارند. از نکات مهمی که در خصوص ویزای شینگن باید بدانید، انواع ویزای شنگن است. این ویزا شامل 3 دسته همچون ویزای اتحادیه شینگن، ویزای اعتبار منطقه محدود شینگن و ویزای ملی شینگن می‌شود که هر کدامشان از زیر مجموعه‌هایی تشکیل می‌شوند. اگر می‌خواهید برای ویزای شینگن اقدام کنید، این را نیز باید بدانید که شرایط هر فرد با فرد دیگر متفاوت به نظر می‌رسد. ممکن است سفارت هر کشور با کشور دیگر فرق کند، به طوری که سخت گیرانه تر از کشور دیگر، ویزای شینگن را برای شخص متقاضی صادر کند. یکی از شرایطی که برای اخذ ویزای شینگن باید در نظر داشته باشید، سابقه و سن افراد است. اگر سنتان زیر 30 سال است و تا به حال به کشورهای اروپایی سفر نکرده اید، این امکان وجود دارد که به دلیل ارائه ندادن مدارک تمکن مالی قابل قبول، شانس پائینی برای اخذ ویزای شینگن یا ویزای شنگن داشته باشند. اگر می‌خواهید به اخذ ویزای شینگن اقدام کنید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول در ارتباط باشید یا با شماره تلفن 74495-021 تماس بگیرید که پاسخگویِ هرگونه سوالی در خصوص مدارک مربوط به ویزای شینگن هستند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
اسکن رنگی صفحه‌ اول پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن ترانزیت
ویزای شنگن درمانی

محل صدور ویزای شینگن : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت قاره اروپا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای شینگن : 14 تا 25 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای شینگن : 85 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک قاره اروپا : دستی
زبان ترجمه مدارک قاره اروپا : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای شینگن : 14 تا 25 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای شینگن نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد

بچه های زیر 14 سال نیاز به انگشت نگاری ندارند





منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

ویزای شینگن از مهم‌ترین انواع ویزاها محسوب می‌شود که فقط مختص سفر به کشورهای اروپایی است. اگر قصد سفری تفریحی به کشورهای اروپایی را دارید، باید به درخواست ویزای توریستی شینگن اقدام کنید. این ویزا، به منظور سفر و بازدید از کشور مقصد یا دیدن خویشاوندانی که در منطقه شینگن زندگی می‌کنند، صادر می‌شود. خوب است بدانید که با دریافت ویزای توریستی شنگن یا ویزای شینگن مجاز خواهید بود که یکبار یا دوبار به مدت 90 روز (3 ماه) در یک دوره زمانی 6 ماهه در کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشید. البته این شرایط بسته به ماهیت هدف سفرتان ممکن است متفاوت باشد. برای اخذ ویزای توریستی شینگن، می‌توانید با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول همراه شوید. همچنین می‌توانید با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا کارشناسان ما پاسخگوی سؤالات شما باشند. 

اگر می‌خواهید برای تحصیل به یکی از کشورهای اروپایی سفر کنید، باید به اخذ ویزای تحصیلی شینگن اقدام کنید. به طور کلی مدت زمان اقامت با اعتبار ویزای شینگن 90 روزه است، مگر اینکه بخواهید برای ادامه تحصیل بمانید که در این صورت بیش از 90 روز زمان نیاز دارید و باید به دریافت اقامت بیشتر در کشور مربوطه اقدام نمائید. بررسی درخواست ویزای تحصیلی شینگن، تنها به مدت 3 ماه تا صدور ویزا وقت لازم است. از نکات مهم در خصوص این نوع از ویزای شینگن این است که شما با اخذ این نوع از ویزای شینگن، می‌توانید بدون نیاز به دریافت ویزای سایر کشورهای عضو شینگن به راحتی در آن‌ها رفت‌وآمد کنید. از دیگر شرایط اخذ ویزای تحصیلی شینگن داشتن تمکن مالی است، به این صورت که ثابت کنید در تمام مدتی که در کشور عضو شینگن خواهید بود، هیچ گونه نیاز مالی به کشور مربوطه نخواهید داشت و از نظر مالی می‌توانید نیاز خود را برطرف سازید. برای دریافت ویزای تحصیلی شینگن، می‌توانید روی کارشناسان ویزای علاءالدین تراول حساب باز کیند یا با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا همکاران ما پاسخگوی هر گونه سوالی باشند که در خصوص مدارک مورد نیاز این نوع از ویزا را دارید.