ویزای شینگن، وقت سفارت شینگن، مدارک لازم ویزای شینگن، ویزای مولتیپل شینگن، هزینه ویزای شینگن

اروپا قاره‌ای سرسبز با جاذبه‌های بسیار است که بازدید از این جاذبه‌ها، می‌تواند برای هر فرد گردشگری جالب باشد. برای سفر به این قاره تماشایی باید اقدام به اخد ویزای شینگن کنید تا به راحتی بتوانید به هر کشوری که عضو اتحادیه شنگن است، بروید. با گرفتن این ویزا، می‌توانید بدون هیچ محدودیتی به کشورهای عضو این اتحادیه که از 26 کشور تشکیل می‌شود، سفر کنید. از جمله کشورهایی که عضو شنگن محسوب می‌شوند و این امكان را به شما می‌دهند با اخذ ويزاي شنگن به آن ورود پیدا کنید، می‌توان به آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک، سوئد، دانمارک، لهستان، مجارستان اشاره کرد. ساکنین و اتباع کشورهای قاره استراليا و برخي كشورهاي قاره آسیا همچون مالزي، ژاپن و كره جنوبي، می‌توانند بدون اخذ ویزای شینگن به این کشورها بروند و برای ورود و خروج از کشور خود به مدت 90 روز زمان دارند. از نکات مهمی که در خصوص ویزای شینگن باید بدانید، انواع ویزای شنگن است. این ویزا شامل 3 دسته، ویزای اتحادیه شینگن، ویزای اعتبار منطقه محدود شینگن و ویزای ملی شینگن می‌شود که هر کدامشان زیر مجموعه‌هایی دارند. ویزای اتحادیه شینگن که همان ویزای توریستی است، خود به سه ویزای نوع A، نوع B و نوع C تقسیم می‌شود. ویزای A را به منظور ویزای ترانزیت فرودگاه استفاده می‌کنند، بدین صورت که مسافر در یکی از فرودگاه‌های عضو شنگن، هواپیمای خود را به قصد کشور دیگری خارج از منطقه این پیمان تغییر دهد. از دیگر انواع ویزای اتحادیه شینگن می‌توان به ویزای نوع B اشاره کرد، مسافر با داشتن این ویزا می‌تواند به مدت حداکثر 5 روز از خاک کشورهای شنگن به مقصدی که خارج از این منطقه است، برود. ویزای نوع C  هم یکی دیگر از زیر مجموعه‌های ویزای اتحادیه شنگن است، این ویزا زمانی صادر می‌شود که فرد متقاضی بخواهد در کشورهای عضو شینگن ورود پیدا کند و اقامت داشته باشد. با دریافت ویزای C، فرد متقاضی بنا به هدف و شرایط سفر خود، می‌تواند یکی از سه نوع ویزای زیر را دریافت کند.

از جمله ویزاهایی که دریافت کنندگان نوع  Cمی توانند بنا به شرایط و هدف خود دریافت کنند عبارتند از:
1. ویزای یک بار ورود (سینگل): همانطور که از نامش پیداست، اعتبارش برای ورود به خاک شینگن تنها یکبار صورت می‌گیرد، یعنی همین که مسافر از کشوری که در آن اقامت دارد، برود حتی اگر مدت زمانش به پایان نرسیده باشد، ویزایش منقضی می‌شود. 
2. ویزای دو بار ورود: در این ویزا که شباهت بسیار به ویزای یک بار ورود دارد، مسافر این امکان را دارد که دو بار به کشورهای شنگن ورود پیدا کند. در نظر داشته باشید که استفاده از شرایط این ویزا بستگی به محدوده زمانی مشخصی دارد و اعتبار آن محدود به 90 روز در عرض 6 ماه است.

3. ویزای چند بار ورود (مولتی): این ویزا بدین منظور به مسافران تعلق می‌گیرد که می‌توانند به چندین کشور عضو این پیمان سفر کنند و در خاک کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشد. 

اگر می‌خواهید اقدام به اخذ ویزای شینگن کنید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول در ارتباط باشید یا با شماره تلفن 74495-021 تماس بگیرید تا شما را جهت تکمیل مدارک مربوطه راهنمایی کنند.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
اسکن رنگی صفحه‌ اول پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن ترانزیت
ویزای شنگن درمانی

محل صدور ویزای شینگن : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت قاره اروپا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای شینگن : 14 تا 25 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای شینگن : 85
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک قاره اروپا : دستی
زبان ترجمه مدارک قاره اروپا : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای شینگن : 14 تا 25 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای شینگن نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد

بچه های زیر 14 سال نیاز به انگشت نگاری ندارند





نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی155
+989124018553

ویزای شینگن از مهم‌ترین انواع ویزاها محسوب می‌شود که فقط مختص سفر به کشورهای اروپایی است. اگر قصد سفری تفریحی به کشورهای اروپایی را دارید، باید به درخواست ویزای توریستی شینگن اقدام کنید. این ویزا، به منظور سفر و بازدید از کشور مقصد یا دیدن خویشاوندانی که در منطقه شینگن زندگی می‌کنند، صادر می‌شود. خوب است بدانید که با دریافت ویزای توریستی شنگن یا ویزای شینگن مجاز خواهید بود که یکبار یا دوبار به مدت 90 روز (3 ماه) در یک دوره زمانی 6 ماهه در کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشید. البته این شرایط بسته به ماهیت هدف سفرتان ممکن است متفاوت باشد. برای اخذ ویزای توریستی شینگن، می‌توانید با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول همراه شوید. همچنین می‌توانید با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا کارشناسان ما پاسخگوی سؤالات شما باشند. 

اگر می‌خواهید برای تحصیل به یکی از کشورهای اروپایی سفر کنید، باید به اخذ ویزای تحصیلی شینگن اقدام کنید. به طور کلی مدت زمان اقامت با اعتبار ویزای شینگن 90 روزه است، مگر اینکه بخواهید برای ادامه تحصیل بمانید که در این صورت بیش از 90 روز زمان نیاز دارید و باید به دریافت اقامت بیشتر در کشور مربوطه اقدام نمائید. بررسی درخواست ویزای تحصیلی شینگن، تنها به مدت 3 ماه تا صدور ویزا وقت لازم است. از نکات مهم در خصوص این نوع از ویزای شینگن این است که شما با اخذ این نوع از ویزای شینگن، می‌توانید بدون نیاز به دریافت ویزای سایر کشورهای عضو شینگن به راحتی در آن‌ها رفت‌وآمد کنید. از دیگر شرایط اخذ ویزای تحصیلی شینگن داشتن تمکن مالی است، به این صورت که ثابت کنید در تمام مدتی که در کشور عضو شینگن خواهید بود، هیچ گونه نیاز مالی به کشور مربوطه نخواهید داشت و از نظر مالی می‌توانید نیاز خود را برطرف سازید. برای دریافت ویزای تحصیلی شینگن، می‌توانید روی کارشناسان ویزای علاءالدین تراول حساب باز کیند یا با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا همکاران ما پاسخگوی هر گونه سوالی باشند که در خصوص مدارک مورد نیاز این نوع از ویزا را دارید.