• امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • تا کنون
  • 5 103 20151

انواع ویزای کانادا (بخش اول)

انواع ویزای کانادا (بخش اول)

 

اگر شما هم جز افرادی هستید که به جمع متقاضیان برای ویزای کانادا پیوسته‌اید، باید بدانید که اگر با قوانین ویزای کانادا آشنا باشید، ورود به این کشور کار سختی نخواهد بود. شما می‌توانید برای اخذ ویزای کانادا سری به وب‌سایت سفارت کانادا بزنید یا به نمایندگان صدور ویزای کانادا مراجعه کنید تا افرادی حرفه‌ای در کلیه مراحل در کنارتان باشند. نمایندگان صدور ویزای کانادا پس از تحویل مدارک درخواست متقاضی را بررسی می‌کنند و درخواست ویزا را برای سفارت کانادا ارسال می‌نمایند. در مرحله بعد، نامه‌های انگشت‌نگاری را در اختیار فرد قرار می‌دهند و متقاضی حداکثر یک ماه فرصت دارد تا در محل‌های تعیین‌شده حضور یابد. مراحل انگشت‌نگاری در دفاتر VFS انجام می‌شود و نیازی به تعیین وقت قبلی ندارد. متقاضیان ایرانی معمولاً برای انگشت‌نگاری به دفاتر VFS کشورهایی مانند ارمنستان، ترکیه، امارات و گرجستان مراجعه می‌کنند. 


پس از انگشت‌نگاری پرونده متقاضی توسط سفارت بررسی می‌شود و اعلام نتیجه نهایی ممکن است از همان روز تا چند ماه به طول بیانجامد. در صورتی که جواب سفارت منفی باشد، ایرادات پرونده برای متقاضی شرح داده می‌شود. در صورتی که پاسخ مثبت باشد، متقاضی با در دست داشتن پاسپورت باید برای خدمات پیکاپ ویزای کانادا اقدام کند. پس از صدور نهایی ویزا تا پایان اعتبار پاسپورت خود هر زمانی که بخواهید، می‌توانید به کانادا سفر کنید و حداکثر 6 ماه در آن اقامت داشته باشید. اگر به نظرتان این مراحل پیچیده می‌آید، نگران نباشید. علاءالدین تراول تیمی حرفه ای در اختیار دارد که در کمترین زمان با کمترین هزینه ها با دعوتنامه و یا بدون دعوتنامه ویزای مولتی کانادا را برای شما فراهم میکند تا شما سفری بی دغدغه به کانادا داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره درباره چگونگی اخذ ویزای مولتی کانادا با کارشناسان مجرب ما در علاءالدین تراول تماس بگیرید. در ادامه این مقاله با علاءالدین تراول همراه باشید تا با انواع ویزاهای کانادا بیشتر آشنا شوید.

ویزای توریستی کانادا

افرادی که ویزای توریستی دارند حداکثر تا شش ماه می‌توانند در کانادا اقامت کنند و اگر ویزای آن‌ها مولتیپل (Multiple) باشد، چند بار می‌توانند وارد کشور کانادا شوند و هر بار 6 ماه اقامت نمایند. علاوه بر این، گردشگران با داشتن سوپر ویزا تا 2 سال مجوز اقامت در کانادا را خواهند داشت. افراد زیر 18 سال برای سفر انفرادی به کانادا باید رضایت‌نامه کتبی والدین خود را نیز به همراه داشته باشند و اگر با یکی از والدین خود سفر می‌کنند، رضایت‌نامه والد دیگر نیز مورد نیاز است. همچنین وضعیت سرپرستی افراد زیر 18 سال نیز در سفر به کانادا باید مشخص باشد.

به طور کلی ویزای توریستی کانادا به سه صورت صادر می‌گردد که عبارتند از:

ویزای تک ورودی (Singe-Entry)

ویزای چند بار ورود یا مولتیپل (Multiple-Entry)

ویزای سوپر (Super Visa)

-    ویزای توریستی تک ورودی کانادا
با داشتن ویزای تک ورودی کانادا تنها یک بار می‌توانید وارد خاک کانادا شوید و هنگامی که از آن خارج شوید، اعتبار آن نیز از بین خواهد رفت. به عبارتی دیگر تا وقتی که ویزای کانادا شما اعتبار دارد تنها یک بار می‌توانید با استفاده از آن وارد کانادا شوید و حداکثر تا 6 ماه در این کشور اقامت کنید. در هر صورت تصمیم‌گیری درباره نوع ویزای توریستی و مدت اعتبار آن بر عهده سفارت است و حتی ممکن است که سفارت تشخیص دهد فرد کمتر از 6 ماه می‌تواند در کانادا اقامت کند.

-    ویزای توریستی چند بار ورود یا مولتیپل 

اگر قصد سفر به کانادا دارید، حتماً تا به حال نام ویزای مولتیپل یا 5 ساله کانادا به گوشتان خورده است. با وبلاگ علاءالدین تراول همراه باشید تا در مورد ویزای مولتی کانادا بیشتر بدانید. دولت کانادا برای ورود و خروج دو گروه از متقاضیان ویزای توریستی کانادا تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته است که مزایای خاصی برای دارندگان آن دارد. این دو گروه عبارت‌اند از:

-    افرادی که به دلایل مشخص به طور مداوم به کانادا سفر می‌کنند

-    والدین، پدربزرگ و مادربزرگ‌هایی که فرزندان و نوه‌هایشان مقیم کانادا هستند.

ویزای مولتیپل کانادا این امکان را برای مسافران فراهم می‌کند که با ویزای توریستی خود و تا قبل از اتمام اعتبار پاسپورت خود چندین بار به کانادا سفر کنند و در هر بار ورود به کانادا حداکثر 6 ماه در آن اقامت داشته باشند. میزان اعتبار ویزای مولتیپل به مدت اعتبار پاسپورت هر فرد بستگی دارد و معمولاً تا یک ماه قبل از پایان اعتبار پاسپورت، منقضی می‌گردد. اعتبار پاسپورت ایران 5 ساله است؛ از این رو به ویزای مولتیپل کانادا، ویزای 5 ساله نیز می‌گویند. جالب است بدانید که اعتبار پاسپورت در برخی کشورها مانند دومینیکا 10 ساله است؛ به همین دلیل ویزای مولتیپل برای مردم دومینیکا نیز 10 ساله محسوب می‌شود. در طی مدت اعتبار ویزای مولتیپل تعداد ورود و خروج افراد نامحدود است و نیازی به تمدید هر ساله ویزا نیست. پس از گذشت شش ماه اگر حتی چند ساعت از خاک کانادا خارج شوید و دوباره برگردید، نیز اقامتتان به مدت 6 ماه دیگر تمدید می‌شود. اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید، می‌توانید هنگام تقاضای ویزای توریستی، تقاضای ویزای Multiple-entry یا چندگانه بدهید و البته این به افسر مربوطه بستگی دارد که با درخواست شما موافقت کند یا خیر؛ اما اگر جزء دو گروه فوق هم نباشید امکان اخذ ویزای مولتیپل برایتان وجود دارد. دریافت ویزای مولتیپل بیش از هر چیز به قانع کردن افسر مهاجرت و تکمیل دقیق و شفاف فرم‌ها برمی‌گردد و برای این امر به کارشناسان معتبر و با تجربه احتیاج خواهید داشت.

مدارک زیر برای تهیه ویزای مولتیپل یا چندگانه کانادا مورد نیاز است:

-    عکس رنگی با ابعاد 5/3 در 5/4 با زمینه سفید (به همراه فایل عکس)
-    اصل گذرنامه فعلی و قدیمی
-    اسکن ویزاهای دریافتی در 10 سال گذشته
-    ترجمه شناسنامه
-    ترجمه سند ازدواج
-    ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر
-    ترجمه اسناد ملکی
-    گواهی تمکن مالی
-    ترجمه گواهی اشتغال به کار متقاضی
-    دعوت‌نامه رسمی
-    ترجمه بیمه متقاضی و همسر وی
-    فرم درخواست ویزا

-    سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا مانند ویزای مولتی برای افرادی مناسب است که مقیم کانادا هستند و می‌خواهند والدین، پدربزرگ یا مادربزرگ خود را به کانادا دعوت کنند. اعتبار سوپر ویزای کانادا تا ده سال و به صورت چند بار ورود است اما به دلیل اینکه پاسپورت ایرانی با 5 سال اعتبار صادر می‌شود، اعتبار آن برای ایرانیان 5 ساله محسوب می‌گردد. دارندگان سوپر ویزای کانادا می‌توانند در هر بار ورود حداکثر تا 2 سال در کانادا اقامت داشته باشند. برای صدور سوپر ویزا فرد دعوت‌کننده باید حداقل 24000 دلار درآمد سالانه داشته باشد و مدارک ارزشیابی مالی خود را ارائه کند. همچنین فرد دعوت‌کننده باید بیمه خدمات درمانی فرد میهمان را از داخل کانادا تهیه نماید.

به طور کلی برای تهیه ویزای توریستی کانادا به مدارک نیز نیاز دارید:

-    اصل و اسکن پاسپورت‌های قدیمی و جدید
-    ترجمه شناسنامه متقاضی
-    ترجمه سند ازدواج (در صورتی که زن و شوهر با هم برای اخذ ویزا اقدام کنند)
-    تکمیل فرم درخواست ویزا (Application Form)
-    تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
-    دو قطعه عکس 5/3 در 5/4 رنگی با زمینه سفید
-    ترجمه اسناد ملکی در صورت وجود
-    ترجمه مدارک شغلی (کارمندان باید سه فیش حقوقی آخر، نامه اشتغال به کار و حکم کارگزینی یا بازنشستگی خود را ارائه دهند و صاحبان مشاغل نیز باید جواز کسب، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، روزنامه رسمی تأسیس شرکت، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت یا پروانه بهره‌وری به همراه داشته باشند)
-    گردش حساب سه یا شش‌ماهه
-    نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی که مهر امور بین‌الملل بانک بر آن درج شده باشد.
-    دعوت‌نامه (در صورت وجود) و مدارک شناسایی و مالی فرد دعوت‌کننده و مدارکی که ثابت کند، دعوت‌کننده با متقاضی نسبت خانوادگی دارد.
-    ارائه رزرواسیون هتل (در صورت نداشتن دعوت‌نامه)
-    بلیط رفت و برگشت به کانادا
-    رضایت‌نامه کتبی والدین برای افراد زیر 18 سال هنگامی که به تنهایی یا فقط با یکی از والدین سفر کند.
-     ارائه مدارک اقامت (موقت یا دائم) برای فرد مقیم در کانادا (برای دریافت سوپرویزا)

 

با بخش دوم مقاله انواع ویزای کانادا در وبلاگ علاءالدین تراول همراه باشید تا با ویزای تحصیلی کانادا، ویزای کار کانادا، ویزای فرصت مطالعاتی کانادا و ویزای سرمایه گذاری کانادا بیشتر آشنا شوید.

 

کاربر محترم : نظرات و تجربیات شما در خصوص انواع ویزای کانادا (بخش اول) به سایر کاربران در انتخاب های خود کمک می کند.
  • امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • عالی
  • تا کنون
  • 5
لایک شما به این وبلاگ   103

عنوان نظر شما

شرح نظر شما

نام عکس آپلود عکس