ویزای روسیه، وقت سفارت روسیه ،مدارک لازم ویزای روسیه، ویزای تضمینی روسیه، ویزای مولتیپل روسیه، هزینه ویزای روسیه

روسیه، سرزمین تزارها و پهناورترین کشور جهان، جایی است که در آن تاریخ، فرهنگ، هنر و زندگی مدرنیته به هم آمیخته شده‌اند. بیشتر مردم کشور روسیه را به نام سرزمین تناقص‌ها می‌شناسند، شاید به همین دلیل بود که چرچیل از این کشور با عنوان معمایی پیچیده در رمز و رازی مبهم یاد می‌کند. در گوشه گوشه‌ی کشور بزرگ روسیه از امپراطوری باشکوه گرفته تا خاک‌های یخ زده سیبری، بناهای باستانی و فرهنگ شهری ماجراجویی همه و همه دست به هم داده‌اند تا شما را به بازدید از جاذبه های روسیه دعوت کنند. در این میان مسکو قلب تپنده روسیه، جایی که آسیا و اروپا در آنجا به هم پیوند می‌خورند و شما به هنگامی که به شهر مسکو وارد می‌شوید از شکوه و عظمت تاریخ و فرهنگ این شهر و بناهای باستانی آن به وجد می‌آیید. این شهر، یکی از سرزنده‌ترین و پرهیجان‌ترین شهرهای روسیه و اروپا است که بیش از ۱۰ میلیون نفر را در خود جای داده است و جاذبه‌های زندگی شهری مانند مراکز خرید بزرگ و باشکوه در خیابان‌های جذاب و دیدنی آن هر گردشگری را برای سفر به آنجا وسوسه می‌کند. البته کلیه اتباع خارجی پیش از سفر به روسیه باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری این کشور در مبدا برای تهیه ویزا اقدام کنند. اگر قصد دارید که با یک سفر تفریحی به روسیه بروید و یا به هر دلیل دیگری می‌خواهید به کشور روسیه سفر کنید، لازم است تا قبل از سفر اقدام به تهیه اطلاعات کاملی از نحوه اخذ ویزای روسیه دریافت نمایید. شما برای گرفتن ویزای روسیه در ایران می‌توانید به سفارت روسیه در تهران و کنسولگری‌های آن در شهر اصفهان و رشت بروید.
انواع ویزای روسیه
پیش از سفر به روسیه لازم است که بدانید برای سفر به این کشور شما می‌توانید از انواع ویزا همچون: ویزای توریستی (گردشگری)، ویزای خصوصی (خانواده یا دوستان نزدیک)، ویزای تجاری، ویزای کار، ویزای ترانزیت و ویزای تحصیلی بهره‌مند شوید. اما قبل از هر چیز باید بدانید که چه ویزاهایی برای سفر شما به روسیه مناسب است. سفارت روسیه برای مسافرهای ایرانی ویزاهای توریستی چهارده روزه و یک ماهه صادر می‌کند. با این ویزاها شما می‌توانید به همه‌ی شهرهای روسیه سفر کنید. سفارت روسیه ویزای توریستی چهارده روزه را مطابق رزرو هتل و پرواز مسافر صادر می‌کند. یعنی برای گرفتن ویزای چهارده روزه باید رزرو قطعی هتل برای کل مدت سفر و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید. اگر مدت اقامت شما در روسیه کمتر از چهارده روز باشد، ویزای شما برای همان تاریخی که هتل و پرواز خود را رزرو کرده‌اید صادر می‌شود. برای ویزای یک ماهه‌ روسیه، باید رزرو قطعی هتل برای دو سوم از زمان سفر (دست‌کم ۲۰ روز) و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید. بعد از صدور ویزای روسیه، تغییر مدت زمان ویزا ممکن نیست. بهتر است پیش از درخواست ویزا، از تاریخ قطعی سفر خود مطمئن شوید. چرا که بعد از ورود به خاک روسیه نمی‌توانید نوع ویزای خود را تغییر دهید، در این حالت برای تمدید یا تغییر ویزا باید کشور روسیه را ترک کنید و از مجدد درخواست ویزا دهید. لازم است که بدانید ورود به روسیه حتما باید از مسکو باشد. اما برای خروج می‌توانید از شهرهای دیگر نیز بلیط بگیرید.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
بیمه نامه مسافرتی

ویزای توریستی
ویزای کار

محل صدور ویزای روسیه : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت روسیه : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای روسیه : 3 تا 7 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای روسیه : 85 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک روسیه : دستی
زبان ترجمه مدارک روسیه :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای روسیه : 3 تا 7 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای روسیه نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : دارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775
آتنا شفیعی
آتنا شفیعی
داخلی152
+989128955914

ویزای توریستی روسیه در ایران به دو صورت عادی و فوری برای متقاضیانی صادر می‌شود که به قصد گردش و تفریح به روسیه سفر می‌کنند. مدت اعتبار این ویزا حداکثر یک ماه است و به دو صورت یک یا دوبار ورود به روسیه صادر می‌شود. شما می‌توانید با در دست داشتن اصل پاسپورت با اعتبار 7 ماه خود به همراه یک قطعه عکس 3 در 4، فرم تعهد بازگشت به کشور مبدا خود، بلیط هواپیما، واچر هتل و بیمه مسافرتی خود ویزای توریستی را طبق تاریخ بلیط هواپیما تعیین کنید و به این کشور زیبا سفر کنید تا اوقات به یادماندنی را برای خود و همراهانتان رقم بزنید. پیشنهاد می‌کنیم تهیه ویزای توریستی روسیه خود را به شرکت عمده فروش خدمات گردشگری علاءالدین تراول بسپارید تا بعد از اتمام تمامی مراحل قانونی، ویزای شما در حدود 3 الی 7 روز کاری مورد تایید سفارت روسیه واقع شود و ویزای شما در کمترین زمان ممکن صادر گردد. 

به علت شرایط بسیار خوبی که کشور روسیه برای تجارت دارد هر ساله متقاضیان بسیاری برای مهاجرت به روسیه اقدام می‌نمایند و بهترین روش اقدام اولیه از طریق ویزای کار است. در صورتی که این ویزا برای متقاضی صادر گردد، اول از همه شما می‌توانید برای اقامت به آنجا بروید و سپس پس از گذراندن مراحلی نسبت به داشتن تابعیت این کشور اقدام نمایید. همچنین شما در زمان ثبت نام اولیه برای اخذ ویزای کار باید حتما شغلی که قصد کار در آن زمینه را دارید نیز قید نمایید. در کشور روسیه دانشجویان امکان کار در مراکز دولتی را ندارند چون این مراکز کارکنان تمام وقت نیاز دارند، اما در زمینه شغل های آزاد و دانشجویی می‌توانند فعالیت‌های خود را انجام دهند. اولین نوع ویزای تجاری و کاری روسیه ویزای تک ورودی است که برای ۹۰ روز صادر می‌شود و از سوی کنسولگری روسیه بر اساس یک دعوت نامه کاری ارائه داده می‌شود. نوع دوم از ویزای تجاری روسیه، مربوط به ویزای ورود مجدد است که برای مدت مشخصی که اغلب بیش از ۱ سال است، صادر می‌شود. شما برای تهیه ویزای تجاری روسیه در ایران می‌توانید با داشتن مدارکی از قبیل اسناد پزشکی، اصل و کپی گذرنامه، عکس 3*4 با زمینه سفید (از روبرو و بدون روتوش)، مجوز استخدام و دعوتنامه ارسالی، تکمیل فرم درخواست مربوطه را به طور دقیق، صحیح و خوانا، مدارک محلی که در آنجا خواهید داشت، ترجمه مدارک تحصیلی که به زبان روسی باشد، مدارک کاری قبلی و همچنین ارائه مدارک بیمه،گواهی تایید شده عدم سوء پیشینه را داشته باشید تا بتوانید از این ویزا استفاده کنید. 

برای ادامه تحصیل در هر یک از دانشگاه های روسیه نیز می‌توانید با داشتن ویزای تحصیلی روسیه به این کشور بروید و در آنجا ادامه تحصیل دهید. لازم است این نکته را مد نظر داشته باشید جهت دریافت ویزای روسیه از نوع تحصیلی آن لازم است تا از طرف دانشگاه مورد نظر برای شما دعوتنامه رسمی صادر شده باشد.

پرواز های مستقیم :ماهان ، ایرفلوت 
ترکیش،قطر ،امارات