ویزای چین، وقت سفارت چین، مدارک لازم ویزای چین، ویزای تضمینی چین، ویزای مولتیپل چین، هزینه ویزای چین

کشور چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از 1/3 میلیارد نفر جمعیت، سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی و ماجراجو جذاب بوده است. این کشور زیبا با داشتن انواع منابع طبیعی، گیاهان، حیوانات و مواد معدنی نسل‌های بی‌شماری از مردم چین را پرورش داده و هم اکنون یکی از بزرگترین گنجینه‌های چین، تاریخ طولانی وغنی آن است. این کشور به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است و بر خود می‌بالد و همین عامل باعث شده که گردشگران زیادی برای دیدن این همه زیبایی و فرهنگ اصیل وارد این کشور شوند. اما لازم است بدانید که قبل از سفر به چین شما نیازمند اخذ ویزای چین از سفارت این کشور هستید تا به راحتی به این سرزمین سفر کنید. 

انواع مختلف ویزای چین
ویزا تجاری چین : با این ویزا شما می‌توانید 30 روز در کشور چین اقامت داشته باشید، چرا که نوع ویزا شما 3 ماهه است و در 15 روز کاری این ویزا صادر می‌گردد.
ویزای گروهی چین: این ویزا حداقل برای 5 نفر صادر می‌گردد که به صورت گروهی می‌توانند ورود و خروج داشته باشند. این نوع ویزا یک ماه اعتبار دارد و فقط 14 روز اجازه حضور در چین را دارند، اگر ویزا را به صورت فوری درخواست بدهید 7 روزه آماده می‌شود و اگر به صورت عادی درخواست بدهید 14 روز زمان می‌برد.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
بلیط رفت و برگشت
بیمه نامه مسافرتی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی
ویزای توریستی بیزینسی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای چین : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت چین : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای چین : 7 تا 14 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای چین : 110 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک چین : دستی
زبان ترجمه مدارک چین :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای چین : 7 تا 14 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای چین نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد




خدمات ویزا قیمت ویزا قیمت با تخفیف
هزینه اخذ ویزای توریستی 130 دلار آمریکا 123 دلار آمریکا


منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

برای دریافت ویزای توریستی چین ما 7 تا 10 روز زمان نیاز داریم .نیازی به حضور مسافر در سفارت ندارد و همه کارها از طریق اژانس انجام می‌شود.
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای چین به شرح ذیل می‌باشد:
دو قطعه عکس 6*4 تمام رخ ،زمینه سفید،بدون عینک
نامه تمکن مالی با تایید بانک و حداقل مانده 40 میلیون تومانی.
بیمه مسافرتی 
فرم اطلاعات مسافر
بلیط مسافر 
اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار

اگر خواهان دریافت ویزای کار در چین هستید، باید جهت دریافت ویزای نوع z اقدام کنید.
در صورت صدور ویزا 90 روز زمان نیاز دارید که وارد کشور چین بشوید و ویزای نوع z خود را به اقامتی تبدیل کنید.
برای دریافت ویزای کار باید کارفرما درخواستی مبنی بر اینکه نیاز به نیروی کار دارد ارائه دهد.

 

اگر به دنبال تحصیل در کشوری مدرن و پیشرفته هستید، انتخاب کاملا درستی کرده‌اید، دانشگاه‌های چین دارای رنکینگ بسیار بالایی در جهان هستند.
زبان تدریس در دانشگاه های چین زبان انگلیسی است.
اگر بعد از تحصیل خود در چین قصد دارید که اقامت چین را دریافت کنید، باید بدانید که شرایط خاص و دشواری دارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی به شرح ذیل است:
پاسپورت دارای اعتبار حداقل 7 ماه
عکس جدید.
تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی.
نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه
اگر دانشجویان بخواهند در چین کار کنند باید نامه اجازه کار پاره وقت خود را در کنار ویزای تحصیلی داشته باشند.

مهاجرت به چین در سال های اخیر به شدت افزایش یافته است.
هزینه های زندگی در چین پایین است و اقتصاد در حال رشد آن باعث شده مهاجران زیادی را جذب خود کند.
مهاجران بیشتر به صورت کاری یا سرمایه گذاری به چین مهاجرت می‌کنند.

یاد آور می‌شویم تابعیت چین با تولد فرد در آنجا ایجاد می‌شود و یا در صورتی که پدر یا مادر تابعیت چین را داشته باشند.

پرواز ماهان که به صورت مستقیم صورت می‌گیرد.
پرواز چایناساترن.
رزرو هتل از 3 ستاره تا 5 ستاره بنا به درخواست مسافرین امکان پذیر است.