ویزای افغانستان، وقت سفارت افغانستان،مدارک لازم ویزای افغانستان، ویزای تضمینی افغانستان، ویزای مولتیپل افغانستان، هزینه ویزای افغانستان

افغانستان کشوری با آب و هوای بسیار دلنواز از کشورهای دوست و همسایه ایران است که از نظر فرهنگی تشابهات فراوانی به کشور ایران دارد. افغانستان در گذشته نه چندان دور از کشورهای محبوب برای گردشگران خارجی بود و گردشگران نامداری نیز از این کشور دیدن کرده‌اند. در حال حاضر نیز مناطق مختلفی از افغانستان استعداد جذب گردشگر بسیاری را دارد و در صورت توجه مسئولان مربوطه، گردشگری می‌تواند از منابع مهم درآمد کشور افغانستان شود. در این میان مسافران و گردشگرانی که قصد سفر به کشور افغانستان را دارند، باید قبل از سفر به این کشور اقدام به دریافت ویزای کشور افغانستان نمایند. این کشور نیز به مانند کشورهای دیگر انواع مختلف ویزا از قبیل ویزای توریستی، ویزای مهاجرتی، ویزای تحصیلی، ویزای چند بار رود یا مولتی افغانستان و... را دارد. همچنین در این راستا همکاران ما در علاءالدین تراول تمام تلاش خود را به کار بسته‌اند تا هماهنگی های مختلف در رابطه با اخذ ویزای این کشور را برای شما تسهیل بخشند. برای این کار کافی است با 02174495 تماس بگیرید تا هماهنگی های لازم را برای شما انجام دهند.
نکات قابل توجه در مورد اخذ ویزا افغانستان
1-ویزای توریستی افغانستان از زمان صدور یک ماه اعتبار دارد.
2-ویزای ترانزیت به شما امکان دو بار ورود را می دهد .
3-ویزای مولتی در دو نوع سه و شش ماهه صادر می شود .
4ویزا افغانستان در برخی موارد رایگان صادر می‌گردد: عبارتند از خانم‌های خارجی که همسر افغانستانی اختیار نموده و سند رسمی ازدواج اخذ کرده‌اند، اتباع افغانستان که تابعیت کشورهای خارجی را اخذ کرده‌اند، دارندگان پاسپورت‌های خدمت و سیاسی که معرفی نامه رسمی داشته باشند، اتباع غیرایرانی که دارنده‌ی پاسپورت خدمت و سیاسی باشند و اتباع کشورهای هند و پاکستان.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
یک قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای افغانستان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت افغانستان : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای افغانستان : 5 تا 7 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای افغانستان : 80 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک افغانستان : دستی
زبان ترجمه مدارک افغانستان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای افغانستان : 5 تا 7 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای افغانستان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : دارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می‌گردد که قصدشان از سفر به افغانستان تفریحی و گردش است. متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که هزینه صدور ویزا با توجه به مدت موردنظر برای اقامت در این کشور تعیین می‌شود. اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه و عکس 3*4 با زمینه سفید از روبرو و بدون روتوش از مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای افغانستان است. برای سفر کردن به افغانستان حتما باید ویزا این کشور را دریافت کنید که حدودا بین 5 تا 7 روز کاری زمان می‌برد.به محض ارائه مدارک به سفارت از همان روز نخست سفارت شروع به بررسی مدارک می‌کند. یادآور می‌شویم که حضور در سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است.

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می‌گردد که قصد ادامه تحصیل در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های افغانستان در رشته مد نظرشان را دارند. متقاضیان می‌بایست توجه داشته باشند که قبل از اقدام به اخذ ویزای تحصیلی تاییدیه و قبولی موسسه و دانشگاه مد نظر را داشته باشند و سپس اقدام به ارائه مدراک به سفارت مربوطه جهت اخذ ویزا نمایند.

پرواز مستقیم و چارتر ماهان به کابل