• امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • تا کنون
  • 5 103 20043

انواع ویزای کانادا (بخش دوم)

ویزای کانادا (بخش دوم)

 

در قسمت گذشته با بخش اول مقاله انواع ویزای کانادا همراه شما بودیم و مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا را بررسی کردیم. همچنین با ویزای مولتیپل، ویزای یک بار ورود و سوپر ویزای کانادا آشنا شدیم. در ادامه این مقاله با علاءالدین تراول همراه باشید تا با ویزای تحصیلی کانادا، ویزای کار کانادا، ویزای سرمایه‌گذاری کانادا نیز آشنا شوید و درباره اخذ ویزا از طریق فرصت مطالعاتی بیشتر بدانید.


ویزای تحصیلی کانادا

دانشگاه‌های کانادا از لحاظ رتبه علمی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارند و تحصیل در آن‌ها می‌تواند فرصت‌های شغلی مناسبی فراهم کند. برای اینکه بتوانید ویزای تحصیلی کانادا دریافت کنید باید در یکی از مؤسسات آموزشی یا دانشگاه‌های کانادا که از پیش تعیین شده است (DLI)، پذیرفته شوید و نامه پذیرش خود را ارائه دهید. برای اخذ اقامت تحصیلی و تحصیل در مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به نامه DLI ندارید.

در ادامه، مدارک پذیرش، شناسایی و مالی لازم برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا ذکر شده است.

مدارک شناسایی: پاسپورت، 2 قطعه عکس جدید 5/3 در 5/4 با زمینه سفید برای خود و همراهان.
مدارک پذیرش: تحویل نامه پذیرش از دانشگاه یا مدرسه و تکمیل و ارسال آن برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا.
مدارک مالی: نامه تمکن مالی 4 ماه اخیر، فیش واریزی تحصیل، نامه تمکن مالی به همراه مبلغ معادل آن به دلار کانادا، نامه وام دانشجویی، نامه مالی پشتیبان ملی فرد، نامه از بانک کانادا در صورتی که پول خود را به کانادا فرستاده‌اید.

همچنین هنگام ورود به کانادا با ویزای تحصیلی مدارک زیر را باید همراهتان داشته باشید:
اصل پاسپورت دارای اعتبار، نامه پذیرش از دانشگاه، نامه رفرنس سفارت، مدارک مالی که نشان‌دهنده تمکن مالی شما در کانادا باشد، نامه دریافتی از سفارت که در آن مجوز تحصیلی‌تان تائید شده است.

علاوه بر مدارک فوق احتمال دارد برای اخذ ویزای کانادا به مدرک معاینه پزشکی نیز احتیاج داشته باشید که مراحل آن ممکن است سه ماه طول بکشد. افراد بالای 18 سال نیز که همراهتان هستند نیز باید گواهی عدم سوءپیشینه داشته باشند.

ویزای کار کانادا
به دلیل وجود فرصت‌های شغلی متعدد در کانادا بسیاری از افراد تمایل دارند برای کار به این کشور مهاجرت کنند؛ از این رو دولت کانادا امکان اخذ ویزای کاری را برای متقاضیان فراهم کرده است. اخذ ویزای کار کانادا کمی دشوار است. متقاضی باید ابتدا ویزای موقت کار در کانادا دریافت کند و پس از چند سال کار کردن درخواست اقامت دائم نماید. عواملی در تسریع روند اخذ ویزای کاری مؤثرند که داشتن آن‌ها امتیاز مثبت به شمار می‌رود. این عوامل شامل مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه، تجربه کاری، سن، میزان تحصیلات، یافتن کارفرما در کانادا و غیره، می‌شود. مرکز خدمات کانادا، اداره مهاجرت و شهروندی، سازمان مراقبت از مرزهای کانادا و واحد کارگران خارجی، 4 موسسه‌ای به شمار می‌روند که هنگام اخذ ویزای کاری با آن‌ها سروکار خواهید داشت.

ویزای سرمایه‌گذاری کانادا

اگر به دنبال روشی آسان برای مهاجرت به کانادا هستید، روش سرمایه‌گذاری می‌تواند انتخاب مناسبی برایتان باشد. دولت کانادا تسهیلات ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران در کانادا فراهم می‌کند. سرعت و احتمال پذیرش ویزای سرمایه‌گذاری از سایر ویزاهای کانادا بیشتر است. دو روش برای اخذ ویزای شغلی کانادا وجود دارد که شامل مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری برنامه دولت فدرال و مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری برنامه کبک. شرایط اخذ ویزای سرمایه‌گذاری کانادا عبارت است از:

-    داشتن دارایی حداقل به مقدار 1600000 دلار کانادا که نیمی از آن باید در کانادا سرمایه‌گذاری شود و این مبلغ تا 5 سال باید نزد دولت کانادا بماند.
-    تضمین تمکن مالی برای پشتیبانی مالی خود و خانواده‌تان در کانادا
-    کسب حداقل 35 امتیاز از 100 امتیاز که بر اساس این موارد تعیین می‌شود: سن، تحصیلات، تجربه کاری، سطح زبان انگلیسی یا فرانسه، سازگاری با محیط در کانادا.

اخذ ویزای کانادا از طریق فرصت مطالعاتی 

فرصت مطالعاتی به یکی از مقاطع دوره دکترای تخصصی اطلاق می‌شود و در راستای افزایش تبادلات علمی بین دو کشور انجام می‌گیرد؛ از این رو برای متقاضیان واجد شرایط ویزای فرصت مطالعاتی کانادا صادر می‌گردد. متقاضیان پس از پذیرش نهایی از موسسه علمی مورد نظر خود در کانادا، می‌توانند برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا اقدام کنند. فرصت مطالعاتی می‌تواند فرصت‌های ویژه‌ی کاری پیش روی دانشجویان بگذارد و در آینده در انتخاب آن‌ها به عنوان هیئت علمی می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد. مدارک شناسایی، مالی، تحصیلی و رزومه کامل از مدارک لازم برای اخذ ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به شمار می‌روند. هر متقاضی با توجه به شرایط خود برای سفر به کانادا به منظور گذران دوره فرصت مطالعاتی می‌تواند از طریق ویزای کار کانادا یا ویزای تحصیلی کانادا اقدام کند. دریافت یا عدم دریافت حقوق از سوی استاد یا مرکز پژوهشی، در مراحل اخذ ویزای شما تأثیرگذار است؛ همچنین طول مدت اقامت، موضوع و نوع پژوهش نیز برای اخذ ویزا حائز اهمیت است.

علاءالدین تراول تیمی حرفه‌ای در اختیار دارد که در کمترین زمان با کمترین هزینه‌ها ویزای کانادا را برای شما فراهم می‌کند تا شما سفری بی‌دغدغه به کانادا داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره درباره چگونگی اخذ ویزای مولتی کانادا با کارشناسان مجرب ما در علاءالدین تراول تماس بگیرید. 

کاربر محترم : نظرات و تجربیات شما در خصوص انواع ویزای کانادا (بخش دوم) به سایر کاربران در انتخاب های خود کمک می کند.
  • امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • عالی
  • تا کنون
  • 5
لایک شما به این وبلاگ   103

عنوان نظر شما

شرح نظر شما

نام عکس آپلود عکس