ویزای اوکراین، وقت سفارت اوکراین،مدارک لازم ویزای اوکراین، ویزای تضمینی اوکراین ویزای مولتیپل اوکراین، هزینه ویزای اوکراین

اوکراین یکی از کشورهای اروپاییست که در شرق این قاره سبز قرار دارد و با کشورهای روسیه، بلاروس، لهستان، اسلواکی، مجارستان، رومانی، مولداوی، دریای سیاه و دریای آزوف هم‌مرز است. برخلاف تصور بسیاری از افراد، اوکراین کشوری با قدمت زیاد است و قدمت آن به 4500 سال پیش از میلاد مسیح می‌رسد و همین امر باعث شده است تا این کشور دیدنی‌های زیادی برای بازدید داشته باشد. علاوه بر جاذبه‌های تاریخی، داشتن سواحل زیبا، آب و هوای خوب و طبیعتی سرسبز و بکر هرساله گردشگران زیادی را در قالب تور اوکراین و یا به صورت انفرادی به اوکراین می‌کشاند. برای سفر به اوکراین به ویزای اوکراین احتیاج خواهید داشت، انواع ویزای اوکراین عبارت است از ویزای ترانزیت اوکراین، ویزای کوتاه مدت اوکراین و ویزای بلند مدت اوکراین. با داشتن ویزای ترانزیت اوکراین (ویزای نوع B) به مدت 5 روز می‌توانید در این کشور اقامت کنید. ویزای کوتاه مدت یا همان ویزای نوع C از شش ماه تا 5 سال اعتبار دارد و دارنده آن می‌تواند حداکثر 90 روز در این کشور اقامت داشته باشد. ویزای توریستی اوکراین نیز د راین دسته قرار می‌گیرد. اگر قصد دارید بیش از 90 روز و یا به صورت دائم در این کشور اقامت کنید، باید برای ویزای اقامت اوکراین (ویزای بلند مدت) یا همان ویزای نوع A درخواست دهید. مدت اعتبار این ویزا 45 روز است و طی این مدت می‌بایست اقدامات اقامت خود را انجام دهید. صدور ویزای اوکراین برای ایرانیان از سوی سفارت اوکراین در تهران انجام می‌شود و متقاضیان می‌بایست با پر کردن فرم ویزای سفارت اوکراین و در دست داشتن مدارک سفارت اوکراین به سفارت مراجعه کنند. پیشنهاد می‌شود مراحل اخذ ویزای توریستی اوکراین را به یک آژانس مطمئن بسپارید تا درخواست ویزای شما با دقت و سرعت بیشتری انجام شود. علاءالدین تراول به عنوان مرجع معتبر ویزا در تمام مراحل اخذ ویزای اوکراین در کنار شما خواهد بود و مدارک شمارا برای سفارت تنظیم خواهد کرد. در این صفحه کلیه اطلاعات موردنیاز شما در خصوص مدارک ویزای اوکراین، شرایط ویزای اوکراین برای ایرانیان، هزینه ویزای اوکراین و فرم ویزای اوکراین در اختیارتان قرار گرفته است و شما می‌توانید برای راهنمایی بیشتر با شماره 02174495 تماس بگیرید و کلیه سؤالات خود را از کارشناسان ویزا علاءالدین تراول بپرسید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای اوکراین : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت اوکراین : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای اوکراین : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای اوکراین : 0 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک اوکراین : دستی
زبان ترجمه مدارک اوکراین :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای اوکراین : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای اوکراین نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

اخذ ویزای توریستی اوکراین برای افرادی صادر می‌گردد که قصدشان از سفر به اوکراین تفریحی و گردشگری است. این نوع ویزا را می‌توان در گروه ویزاهای کوتاه مدت را شناخت که حداکثر مدتِ مجاز ماندن در کشور اوکراین را برای شما به حداکثر 90 روز می‌رساند. معمولا مدت زمانی که طول می‌کشد تا مدارک متقاصی بررسی و تایید شود تا ویزا صادر گردد، حدودا 14 روز کاری است. باید بدانید که گذرنامه فرد متقاضی ویزای اوکراین باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد، عکس فرد در سایز 3*4 با زمینه سفید از روبرو و بدون هیچگونه روتوشی باشد، اصل و کپی کارت ملی شناسنامه، تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت اوکراین با تایید و مهر بانک، بلیط رفت و برگشت به اوکراین، رزرواسیون هتل در اوکراین، پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می‌بایست به طور دقیق، صحیح و خوانا پر شود تا هیچگونه ابهامی برای سفارت صورت نگیرد. ویزای ترانزیت اوکراین برای افرادی صادر می‌شود که قصد توقف کمتر از 1 روز و چندین ساعته را در خاک کشور اوکراین دارند و مقصد نهایی سفرشان کشور دیگری است. مسافر برای اخذ ویزای ترانزیت لازم است که بلیط سفر نهایی خود را نیز به مامورین صدور ویزای ترانزیت ارائه دهند. توجه داشته باشید که اتباع ایرانی که با هواپیمایی اوکراین اینترنشنال به کشورهای دیگر سفر می‌کنند نیازی به ویزای ترانزیت اوکراین ندارند.

ویزای تحصیلی اوکراین برای متقاضیانی است که قصد ادامه تحصیل در یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر کشور اوکراین در زمینه تحصیلی خود را دارند صادر می‌شود. لازم به ذکر است که متقاضی در مرحله اول باید پذیرش و نامه تایید یکی از دانشگاه ها و موسسات معتبر کشور اوکراین را داشته باشد و سپس بر اساس آن اقدام به درخواست اخذ ویزای تحصیلی نمایند. سطح علمی بالای دانشگاه ها و میزان هزینه‌ی پرداختی کمتر تحصیل در این کشور برای بسیاری از متقاضیان مقرون به صرفه و در عین حال مهم است که بتوانند در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند. یکی از مزایای مهم تحصیل در کشور اوکراین این است که پس از سپری کردن چند ترم امکان انتقالی یافتن به دیگر کشورهای اروپایی که در زمینه تحصیل بسیار موفق هستند به راحتی برای شما فراهم می‌شود. مدارک موردنیاز برای گرفتن ویزای تحصیلی ایران شامل: نامه تاییدیه و ثبت نام یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر اوکراین، فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که باید به دقت و صحیح و خوانا پر شود، عکس 3 در4 با زمینه سفید کاملا از روبرو و بدون روتوش، ریز نمرات تحصیلی متقاضی، گواهی سلامت جسمی و روحی، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی می‌شود. توجه داشته باشید که تمامی این مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.