ویزای ترکمنستان، وقت سفارت ترکمنستان ،مدارک لازم ویزای ترکمنستان، ویزای تضمینی ترکمنستان، ویزای مولتیپل ترکمنستان، هزینه ویزای ترکمنستان

با نگاهی گذرا به نقشه آسیای میانه و کشورهای اطراف دریاچه خزر نام کشوری به چشمتان می‌خورد که به خاطر داشتن گنجینه‌های عظیم باستان‌شناختی شهرت جهانی دارد، بله نام این کشور ترکمنستان است. سرزمینی که بخش بسیار زیادی از آن با بیابان‌های قره‌قوم پوشانده شده و به همین دلیل با سفر به ترکمنستان رازهای کشف‌نشده فراوانی را می‌توان در آن یافت. همچنین اشتراکات فرهنگی و زبانی مردم این کشور با جمعیت کثیری از ایرانیان می‌تواند گزینه معقول و مناسبی برای مسافرت به ترکمنستان باشد. شهروندان تمامی کشورها به جز برخی کشورهای خاص به‌منظور آشنایی با زیبایی‌های طبیعی و تاریخی و جاذبه‌های گردشگری این کشور ملزم به اخذ ویزای توریستی ترکمنستان هستند. لازم به ذکر است که ویزای توریستی ترکمنستان 30 روزه است و برای دریافت آن باید دعوت‌نامه رسمی در دست داشت. یادآور می‌شویم ایرانیان برای سفر به کشور زیبای ترکمنستان که از همسایگان شمالی ایران است، نیاز به اخذ ویزا دارند. این کشور نسبت به دیگر کشورها شرایط اخذ ویزای خود را کمی سختر کرده است و در قدم اول لازم است بدانید که نیاز به دعوتنامه از یک شخص یا شرکت در ترکمنستان را دارید. ویزای ترکمنستان به صورت سینگل صادر می‌شود و شرایط و قوانین در جهت دریافت انواع مختلف ویزای ترکمنستان با یکدیگر متفاوت است. برای دریافت ویزای توریستی نیازی به حضور مسافر در سفارت نیست، چرا که علاءالدین تراول یکی از آژانس مسافرتی فعال و متخصص در حوزه دریافت ویزای مورد نظر شماست و می‌تواند به عنوان نماینده و وکیل شما جهت اخذ ویزا برایتان اقدام نماید. لازم است بدانید ویزای ترکمنستان تنها برای عشق آباد است و اگر قصد دیدن از شهرهای دیگر این کشور را داشته باشید باید در ویزایتان درج شود. ضمنا پس از ورود در پاسگاه پلیس در ترکمنستان ریجستر می‌شوید که برای این کار نیاز به واچر هتل مسافر است. 
ترکمنستان انواع ویزاهای مختلف را به مسافران خود ارائه می‌دهد. از آن جمله می‌توان به ویزاهای تجاری، خصوصی و تحصیلی اشاره کرد که طرفداران فراوانی دارند. البته لازم به ذکر است که برای اخذ هر یک از این ویزاها باید چند مدرک متفرقه به غیر از مدارک اصلی آماده کرد. به عنوان مثال برای دریافت ویزای تجاری ترکمنستان باید کارت بازرگانی داشت. 
ویزای ترانزیت ترکمنستان
این نوع از ویزا برای افرادی صادر می‌گردد که مدت زمان کوتاهی را برای سفر بعدی خود در کشور ترکمنستان توقف خواهند داشت. متقاضی می‌بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهند. توجه نمایید متقاضیان می‌بایست طی زمان مشخص شده اتمام ویزای ترانزیت کشوری که در آن توقف کوتاه دارند را ترک نمایند.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی

محل صدور ویزای ترکمنستان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت ترکمنستان : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای ترکمنستان : 20 تا 25 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای ترکمنستان : 200 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک ترکمنستان : دستی
زبان ترجمه مدارک ترکمنستان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای ترکمنستان : 20 تا 25 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای ترکمنستان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : دارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می‌گردد که قصدشان از سفر به کشور ترکمنستان توریستی وگردشگری است. متقاضیان می بایست دقت داشته باشند که قبل از اقدام به سفر خود، ویزای ورود به خاک کشور ترکمنستان را نیز در ابتدا اخذ نمایند.سفر به ترکمنستان حتما نیاز به دعوت نامه دارد،2 قطعه عکس،رزرو هتل و بلیط،و پرداخت 150 دلار برای سفارت از ملزومات این سفرند.

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می‌گردد که قصدشان از سفر به کشور ترکمنستان ادامه تحصیل در رشته موردنظر و مورد علاقه آنهاست. توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می‌بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید. تمامی موسسات و دانشگاه های معتبر کشور ترکمنستان مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود هستند.