ویزای تونس، وقت سفارت تونس ،مدارک لازم ویزای تونس، ویزای تضمینی تونس، ویزای مولتیپل تونس، هزینه ویزای تونس

کشور تونس در حاشیه‌ دریای مدیترانه با هزاران کیلومتر ساحل ماسه‌ای بسیار زیبا که همیشه آفتابی است و همچنین با داشتن خلیج‌های زیبا و چشم‌نواز و اقامتگاه‌های ساحلی مناسب، مقصد بسیار خوبی برای سفر تفریحی خانوادگی است. این کشور همیشه یکی از پرطرفدار‌ترین مقاصد گردشگری در قاره آفریقا بوده که با داشتن تاریخی پرفرازونشیب و ارائه‌ چهره‌ای متفاوت از آفریقا، از گذشته های‌ دور جاذبه‌ زیادی برای گردشگران سراسر دنیا دارد و هنوز هم یکی از بهترین نقاط برای لذت بردن از سواحل مدیترانه و استراحت است. این کشور از سمت غرب با الجزایر و از سوی شرق و جنوب با لیبی هم‌ مرز است و کسانی که قصد دیدن از این کشور را دارند، باید قبل از سفر با برنامه ریزی دقیق برای تهیه ویزای تونس اقدام کنند و در حال حاضر ویزای تونس به صورت توریستی صادر می‌شود که یک ماه اعتبار دارد و متقاضی بیشتر از این زمان نمی‌تواند در کشور تونس بماند. 
انواع ویزا برای تونس
ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از:
1-ویزا توریستی تونس.
2-ویزا تحصیلی تونس (برای ویزای تحصیلی هماهنگی با دانشگاه محل تحصیل ونیز برای ویزای تجاری هماهنگی با شرکت های تجاری لازم است).
3-ویزای تجاری تونس (برای ویزای تجاری هماهنگی با شرکتی در تونس).

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
چهار قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای تونس : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت تونس : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای تونس : 2 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای تونس : 80 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک تونس : دستی
زبان ترجمه مدارک تونس :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای تونس : 2 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای تونس نیست : 0
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

درمورد ویزای توریستی تونس لازم است بدانید که این نوع ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ کار در کشور تونس یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد و شرایط اخذ ویزای آن بدین صورت است که فرد متقاضی پس از صدور ویزا 30 روز فرصت دارید تا به کشور تونس سفر کنید و پس از ورود 1 ماه می تواند در این کشور اقامت داشته باشد. یادآور می‌شویم که پس از 1 ماه ویزا توریستی شما در کشور تونس تمدید نمی‌شود و صدور ویزا تونس توسط سفارت حداقل بین 10 تا 15 روز به طول می انجامد و رزرو هتل و بلیط برای این مسیر الزامی است.