کشور تایلند در جنوب شرق آسیا قرار گرفته است و با کشورهای برمه، لائوس، کامبوج، مالزی و دریای آندامان همسایه است. این کشور زیبا مملو از جاذبه‌های شگفت‌انگیز است و هرساله تور تایلند به یکی از پرطرفدارترین تورهای جهان تبدیل می‌شود. سواحل دیدنی با آب‌های فیروزه‌ای و شفاف، معابد سحرآمیز و بناهای تاریخی بی‌نظیر در کنار غذاهای خوشمزه و آب و هوای معتدل دست به دست هم داده تا این کشور را به مقصد محبوب گردشگران بدل کند. از طرفی بسیاری از افراد برای کسب و کار تایلند را انتخاب می‌کنند و به دنبال اخذ ویزای کار تایلند هستند و از طرفی دیگر دانشگاه‌های خوب این کشور باعث می‌شود دانشجویان زیادی برای تحصیل در تایلند درخواست دهند که در این صورت باید ویزای دانشجویی تایلند را داشته باشند. اگر قصد سفر به تایلند و بازدید از دیدنی های تایلند را دارید، لازم است ویزای توریستی تایلند را داشته باشید؛ به طور کلی ویزای تایلند چند نوع دارد که شامل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری یا تجاری و ویزای ازدواج می‌شود اما چگونه ویزای تایلند بگیریم؟ صدور ویزای توریستی تایلند برای ایرانیان از طریق سفارت تایلند در تهران انجام خواهد شد و مدارک ویزای تایلند را باید به همراه داشته باشید که لیست این مدارک با جزییات بیشتر در این صفحه ارائه شده است. جالب است بدانید که ویزای توریستی تایلند به مصاحبه نیاز ندارد و گردشگران تنها با ارائه مدارک می‌توانند درخواست صدور ویزای تایلند بدهند ولی در مواردی مثل موارد تجاری قوانین متفاوت است. علاءالدین تراول کلیه مراحل صدور ویزای توریستی تایلند را برای شما انجام خواهد داد و قیمت ویزای تایلند و فرم ویزای سفارت تایلند در این صفحه قابل رؤیت است. با تماس با شماره 02174495 می‌توانید هرگونه سؤال در خصوص ویزای تایلند را از کارشناسان ما بپرسید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی

محل صدور ویزای تایلند : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت تایلند : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای تایلند : 7 تا 14 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای تایلند : 35 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک تایلند : آنلاین
زبان ترجمه مدارک تایلند :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای تایلند : 7 تا 14 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای تایلند نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

ویزای توریستی تایلند برای ایرانیان نیاز به مصاحبه ندارد و تنها کافی است با در دست داشتن مدارک خود به علاءالدین تراول مراجعه کنید تا درخواست صدور ویزای شما را در اسرع وقت انجام دهیم. مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند سه ماهه است و با داشتن آن می‌توانید 30 تا 60 روز در این کشور اقامت داشته باشید و از دیدن معابد و مکان‌های دیدنی آن لذت ببرید. به یاد داشته باشید که برای درخواست ویزای تایلند از ایران باید در ایران حضور داشته باشید و پاسپورتتان حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. شما با ویزای توریستی اجازه کار در کشور تایلند را ندارید و اگر چنین کاری انجام دهید با توجه به قوانین آن کشور با شما برخورد خواهد شد. علاءالدین تراول به عنوان مرجع معتبر ویزا در ایران خدمات ثبت نام و پیگیری ویزای تایلند را برایتان انجام خواهد داد تا در کمترین زمان ممکن ویزایتان صادر شود. برای اطلاع از هزینه ویزای توریستی تایلند می‌توانید با شماره 02174495 تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت کنید.