ویزای تاجیکستان، وقت سفارت تاجیکستان،مدارک لازم ویزای تاجیکستان، ویزای تضمینی تاجیکستان، ویزای مولتیپل تاجیکستان، هزینه ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان یکی از ویزاهایی است که برای ایرانی‌ها به راحتی قابل دسترس است. تاجیکستان در آسیای میانه و در شمال افغانستان قرار دارد و با آب و‌ هوای کوهستانی در ارتفاعات مختلف، مناظر دیدنی بسیاری را برای جذب گردشگران به وجود آورده است. فرهنگ مردم تاجیکستان بسیار غنی است و توانایی برقراری ارتباط کلامی بین ایرانی‌ها و تاجیک‌ها، سفر به این کشور را برای همگان هیجان‌انگیزتر می‌کند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
یک قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای تاجیکستان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت تاجیکستان : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای تاجیکستان : 1 تا 3 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای تاجیکستان : 55 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک تاجیکستان : دستی
زبان ترجمه مدارک تاجیکستان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای تاجیکستان : 1 تا 3 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای تاجیکستان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : دارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

برای سفر کردن به تاجیکستان باید بدانید که ویزای آن یک بار ورود هست و قابلیت تمدید ندارد و فقط 30 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید ولی ویزای شما 3 ماه اعتبار دارد.

افرادی که از طریق کار می‌خواهند جهت ویزا تاجیکستان اقدام کنند، باید بدانند که برای اخذ این ویزا باید کارفرمایی که نیاز به کار آنها را داشته باشند پیدا کنند.
اقتصاد در کشور تاجیکستان بسیار ضعیف است و نرخ بیکاری در این کشور نوسانات بسیار زیادی دارد و خود کشور تاجیکستان صادرکننده نیروی کار است به کشورهای دیگر.
اکثر افراد در این کشور در شغل های بی کیفیت در بخش های غیررسمی مشغول به کار هستند و مشاغل به صورت فصلی است.
با توجه به موارد ذکر شده دریافت ویزای کار تاجیکستان در این کشور آسان نیست و یافتن کار سخت است.

تاجیکستان از نظر تحصیلی و دانشگاهی بسیار فضای مناسبی را داراست و از نظر هزینه دانشگاهی بسیار به هزینه های ایران نزدیک است. البته از نظر هزینه های زندگی هم به همین شکل بوده و دانشجویان می‌توانند در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا) در این کشور زیبا ادامه تحصیل بدهند.

65 درصد جمعیت تاجیکستان را خود تاجیک ها تشکیل میدهند و از نظر فرهنگی شباهت های بسیار زیادی به ایرانی ها دارند.برای دریافت ویزای تاجیکستان باید جهت دریافت ویزای نوع تی اقدام کنید.البته راحت ترین نوع ویزای ویزای نوع مهاجرتی میباشد که قابلیت تمدید ندارد.افرادی که دارای مدارکی باشند که باعث توسعه و پیشرفت کشور شوند در زمینه های مختلفی مانند :درمان ، فناوری ، ورزش ،اقتصاد میتوانند با ارائه مدارک اقامت این کشور را دریافت کنند. همچنین افرادی که تابعیت کشورهای دیگر را ندارند می‌توانند جهت تابعیت این کشور اقدام کنند.

پرواز ترکیش
رزرو تمامی هتل های تاجیکستان از 3 تا 5 ستاره