ویزای تایوان، وقت سفارت تایوان،مدارک لازم ویزای تایوان، ویزای تضمینی تایوان، هزینه ویزای تایوان

سفر به تایوان، یکی از جذاب ترین کشورهای آسیایی با وجود جاهای دیدنی بسیار و غذاهای متنوع، می‌تواند لذت بخش باشد. مقصدی پرگردشگر که حین قدم زدن در بازارهای شبانه‌اش می‌توانید از غرفه‌های متعدد دیدن کنید و طعم غذاهایی خوش مزه را امتحان کنید یا برای تماشای هرچه بیشتر دیدنی های تایوان به شهر تایپه (پایتخت تایوان) بروید و در میان آسمان خراش‌های بلندش به گشت و گذار بپردازید. برای رفتن به کشور تایوان نیاز به ویزا دارید و باید چند روز قبل از سفر به این کشور، ویزای تایوان را از طریق سفارت درخواست کنید. لازم به ذکر است، شهروندان ایرانی که می‌خواهند به تایوان سفر کنند، باید برای دریافت ویزای تایوان به یکی از کشورهای همسایه چون دبی بروند تا ویزای موردنظر را اخذ نمایند. خوب است بدانید کشور تایوان از انواع مختلف ویزا برخوردار است که می‌توان به ویزای توریستی و تجاری اشاره کرد. ویزای توریستی تایوان به صورت یکبار ورود صادر می‌شود و ویزای تجاری تایوان که به قصد تجارت به این کشور سفر می‌کنند به صورت چند بار ورود تعلق می‌گیرد. اگر می‌خواهید اطلاعات جامع و کاملی در خصوص مدارک مربوط به این ویزا یا هزینه ویزای تایوان کسب کنید با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول در تماس باشید. همکاران ما در این زمینه می‌توانند پاسخگوی شما باشند تا شما را جهت مراحل اداری ویزای تایوان راهنمایی کنند.

نکاتی در رابطه با مدت زمان اعتبار ویزای تایوان:

1. اعتبار ویزای های تک سفره سه ماه تا یک سال است به طوری که می‌توانید به مدت 14، 30، 60 و 90 روز در خاک این کشور حضور داشته باشید.
2. ویزاهای چند سفره که مخصوص اهداف کاری هستند از زمان صدورش به مدت 6 ماه اعتبار دارد.
3. اگر قصد دارید بیش از 6 ماه در کشور تایوان بمانید، باید ویزای اقامت داشته باشید. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای تایوان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت تایوان :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای تایوان : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای تایوان : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک تایوان : دستی
زبان ترجمه مدارک تایوان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای تایوان : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای تایوان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

همه مسافرانی که قصد سفر به تایوان را دارند باید از طریق دبی اقدام به دریافت ویزا کنند زیرا تایوان در ایران سفارت ندارد. برای سفر از قبل دعوت نامه خود را که برایتان ارسال شده است تحویل سفارت دهید با مشخصات کامل فرد دعوتکننده. اگر دارای دعوت نامه نیستید رزرو هتل انجام دهید با درج آدرس و تلفن. برای رزرو هتل و بلیط پروازی به کشور تایوان با علاءالدین تراول همراه شوید و برای اطلاعات جامع از ویزای توریستی تایوان با کارشناسان ویزای ما در ارتباط باشید که از صبح تا پاسی از شب پاسخگوی سوالات شما هستند. 

برای دریافت ویزای کاری تایوان به مدارک زیر نیاز دارید.
تکمیل فرم مشخصات فردی.

بیزینس کارت فرد متقاضی به لاتین.
دعوت نامه شرکت دعوت کننده روی سربرگ شرکت بعلاوه نام شخص دعوت کننده.
مدارک شغلی معتبر بعلاوه روزنامه رسمی شرکت.
گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین همراه با ذکر سمت شغلی و حقوق دریافتی و تاریخ شروع به کار.
گواهی تمکن مالی.
3 قطعه عکس 3*4 رنگی جدید با زمینه سفید 
ذکر سوابق کاری با شرکت تایوانی
رزرو هتل 
بیزینس کارت به زبان لاتین

افراد زیادی برای تحصیل در تایوان اقدام میکنند تا بعد از آن جهت تابعیت خود اقدام کنند.
زبان تدریس در دانشگاه های تایوان انگلیسی است و 70 درصد از دانشگاه های تایوان در رتبه بالای جهانی قرار دارند.

پرواز امارات،ترکیش

رزرو تمامی هتل ها از 3 تا 5 ستاره