ویزای تایوان، وقت سفارت تایوان،مدارک لازم ویزای تایوان، ویزای تضمینی تایوان، هزینه ویزای تایوان

تایوان، کشوری پر گردشگر همراه با جاذبه های گردشگری بسیار است که هر ساله گردشگرانی را به سوی خود می کشاند. بازدیدکنندگانی که در قالب تور تایوان به این کشور سفر می کنند، می توانند به تماشای جاذبه های تماشایی همچون پارک ملی تاروکو بروند و لحظاتی متفاوت را تجربه کنند. شما برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای تایوان اقدام کنید. شما برای درخواست این ویزا باید به یکی از کشورهای همسایه ایران چون دبی بروید. خوب است بدانید کشور تایوان از انواع مختلف ویزا برخوردار است که می توان به ویزای توریستی و تجاری اشاره کرد. ویزای توریستی تایوان به صورت یکبار ورود صادر می شود و ویزای تجاری تایوان که به قصد تجارت به این کشور سفر می کنند به صورت چند بار ورود تعلق می گیرد. اگر می‌خواهید اطلاعات جامع و کاملی در خصوص مدارک مربوط به این ویزا کسب کنید با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول در تماس باشید. همکاران ما در این زمینه می توانند پاسخگوی شما باشند تا شما را جهت مراحل اداری ویزا راهنمایی کنند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای تایوان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت تایوان :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای تایوان : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای تایوان : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک تایوان : دستی
زبان ترجمه مدارک تایوان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای تایوان : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای تایوان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

همه مسافرانی که قصد سفر به تایوان را دارند باید از طریق دبی اقدام به دریافت ویزا کنند زیرا تایوان در ایران سفارت ندارد. برای سفر از قبل دعوت نامه خود را که برایتان ارسال شده است تحویل سفارت دهید با مشخصات کامل فرد دعوتکننده. اگر دارای دعوت نامه نیستید رزرو هتل انجام دهید با درج آدرس و تلفن. برای رزرو هتل و بلیط پروازی به کشور تایوان با علاءالدین تراول همراه شوید و برای اطلاعات جامع از ویزای توریستی تایوان با کارشناسان ویزای ما در ارتباط باشید که از صبح تا پاسی از شب پاسخگوی سوالات شما هستند. 

برای دریافت ویزای کاری تایوان به مدارک زیر نیاز دارید.
تکمیل فرم مشخصات فردی.

بیزینس کارت فرد متقاضی به لاتین.
دعوت نامه شرکت دعوت کننده روی سربرگ شرکت بعلاوه نام شخص دعوت کننده.
مدارک شغلی معتبر بعلاوه روزنامه رسمی شرکت.
گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین همراه با ذکر سمت شغلی و حقوق دریافتی و تاریخ شروع به کار.
گواهی تمکن مالی.
3 قطعه عکس 3*4 رنگی جدید با زمینه سفید 
ذکر سوابق کاری با شرکت تایوانی
رزرو هتل 
بیزینس کارت به زبان لاتین

افراد زیادی برای تحصیل در تایوان اقدام میکنند تا بعد از آن جهت تابعیت خود اقدام کنند.
زبان تدریس در دانشگاه های تایوان انگلیسی است و 70 درصد از دانشگاه های تایوان در رتبه بالای جهانی قرار دارند.

پرواز امارات،ترکیش

رزرو تمامی هتل ها از 3 تا 5 ستاره