ویزای سوئیس، وقت سفارت سوئیس،مدارک لازم ویزای سوئیس، ویزای تضمینی سوئیس، ویزای مولتیپل سوئیس، هزینه ویزای سوئیس

سوئیس یکی از کشورهای اروپایی است که به دلیل برخورداری از ویژگی‌هایی همچون طبیعت بکر و زیبا، قدمتی تاریخی، جامعه‌ای آرام و اقتصادی توسعه یافته، به یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی تبدیل شده است. همچنین، جاهای دیدنی سوئیس نیز موجب شده‌ تا سالانه تعداد بی‌شماری از گردشگران برای بازدید از این زیبایی‌ها و جاذبه‌های بی‌نظیر با ویزای توریستی و تفریحی عازم سوئیس شوند. از آنجایی‌که می‌دانید سوئیس یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن است، شما قبل از ورود به خاک آن و پیش از سفر به سوئیس مستلزم دریافت ویزای شینگن هستید. البته سفارت سوئیس نیز مانند بیشتر کشورهای اروپایی مراحل اولیه صدور ویزا مانند تعیین وقت ملاقات، تحویل مدارک، ثبت اطلاعات بیومتریک و... را به کارگزار خدمات ویزا واگذار کرده است. بدیهی است که تصمیم نهایی درباره صدور ویزا به عهده سفارت است. 
انواع ویزای سوئیس
ویزای سوئیس به چهار دسته اصلی که شامل موارد زیر می‌شود، تقسیم می‌گردد:
1-ویزای ترانزیت (نوع A) : ویزایی است که تنها برای ورود افراد به فرودگاه کشورهایی که عضو پیمان شینگن هستند صادر می‌شود. با ویزای ترانزیت نوعA، مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و فقط می‌تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه‌های شینگن تعویض و راهی کشوری دیگر در خارج از این منطقه شود.
2-ویزای عبوری (نوع B): این نوع ویزا به مسافران این امکان را می دهد که اجازه خروج از فرودگاه را داشته باشند و می‌تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند. به عبارت دیگر، مسافر می‌تواند از طریق زمینی خود را به کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.
3-ویزای شینگن (نوع C): این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدتی است که دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول شش ماه است و از آن می‌توان برای ملاقات بستگان، ماموریت‌های کاری یا سفرهای درمانی استفاده نمود. ویزای شینگن (نوع C) متداول‌ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی است. یادآور می‌شویم که ویزای توریستی سوئیس با مدت زمان اقامت کمتر از ۹۰ روز (حداکثر مدت‌زمان سه ماه)، یک ویزای مهاجرتی کوتاه‌مدت است در این گروه قرار دارد. کسانی که اقدام به اخذ ویزای سوئیس از نوع توریستی یا ویزای شینگن می‌کنند،  اجازه ورود به تمام کشورهای منطقه شینگن را به مدت ۹۰ روز (در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه) می‌دهد. ویزای شینگن سوئیس معمولا برای اهداف توریستی یا گردشگری، تجارت یا کسب‌وکار، شرکت در مسابقات ورزشی، رخ‌داده‌ای فرهنگی و یا کنفرانس‌ها و برنامه‌های آموزشی استفاده می‌شود
4-ویزای ملی (نوع D) : این نوع ویزا مختص افرادی است که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئیس دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می‌شود. اغلب تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می‌کنند و از طریق آن می‌توانند در طول سال بارها به منطقه شینگن ورود و خروج نمایند.
مدت ‌زمان اخذ ویزای سوئیس
هنگامی‌که سفارت سوئیس یک درخواست اخذ ویزای سوئیس از نوع ویزای شینگن را دریافت می‌کند، طبق قانون ظرف مدت ۱۵ روز درخواست مورد بررسی قرار می‌گیرد. درخواست‌های رسیده در صورتی مورد قبول واقع می‌شوند که سفارت سوئیس پاسپورت، عکس و مدارک شناسایی فرد متقاضی را دریافت کند و متقاضی انگشت‌نگاری شده باشد و هزینه ویزا را نیز پرداخت نموده باشد. در شرایط خاص ممکن است مدت‌ زمان بررسی درخواست اخذ ویزای سوئیس ۳۰ تا ۶۰ روز افزایش یابد. رسیدگی به درخواست اخذ ویزای سوئیس از نوع ملی یا D تحت صلاحیت استان مورد تقاضاست و می‌تواند متفاوت باشد.

هزینه صدورویزای سوئیس

برای متقاضیان بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو (به ازای هر نفر)، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو (به ازای هر نفر) و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است. نکته قابل توجه اینکه وجه مذکور باید به هنگام ارائه درخواست ویزا پرداخت شده و قابل عودت نخواهد بود؛ مگر در شرایطی که ویزای درخواستی معاف از پرداخت هزینه باشد. برای مثال، ارائه درخواست در خاک کشورهای اتحادیه اروپا یا معافیت به دلیل شرایط سنی.به منظور درخواست ویزای توریستی متقاضی باید شخصا"، حداقل 54 روز و حداکثر 3 ماه قبل از سفر برنامه ریزی شده اقدام نماید. 

*تعیین وقت مصاحبه (مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می‌شود و برای تعیین وقت می‌توان به صورت تلفنی با سفارت تماس گرفت).

* دانلود و تکمیل فرم درخواست 

* تکمیل مدارک لازم و ترجمه آن‌ها به یکی از زبان‌های انگلیسی، وآلمانی.

* مراجعه به سفارت برای اقدام‌های حضوری (مصاحبه، تحویل مدارک و انگشت‌نگاری)


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای توریستی
ویزای شنگن توریستی

محل صدور ویزای سوئیس : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت سوئیس : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای سوئیس : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای سوئیس : 60 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک سوئیس : دستی
زبان ترجمه مدارک سوئیس : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای سوئیس : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای سوئیس نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

*تعیین وقت مصاحبه (مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می‌شود و برای تعیین وقت می‌توان به صورت تلفنی با سفارت تماس گرفت).

* دانلود و تکمیل فرم درخواست 

* تکمیل مدارک لازم و ترجمه آن‌ها به یکی از زبان‌های انگلیسی، وآلمانی.

* مراجعه به سفارت برای اقدام‌های حضوری (مصاحبه، تحویل مدارک و انگشت‌نگاری)