ویزای سوئد، وقت سفارت سوئد،مدارک لازم ویزای سوئد، ویزای تضمینی سوئد، ویزای مولتیپل سوئد، هزینه ویزای سوئد

از آنجا که در کشور سوئد، فرهنگ خوراک شناسی و شهرهای زیبای متعلق به قرون وسطایش شهرت فراوان دارد هر ساله گردشگران بسیاری را در قالب تور سوئد به سوی خود می کشاند و مقصدی عالی برای مسافران محسوب می‌شود. کشوری با پاک‌ترین هوا که سواحلی بسیار تماشایی را در میان خود جای داده است. خوب است بدانید، این کشور یکی از اعضای پیمان شینگن است و افرادی که می‌خواهند به سوئد سفر کنند باید از طریق سفارت سوئد نسبت به اخذ ویزای سوئد اقدام نمایند. شما باید برای سفر به این کشور درخواست ویزا بدهید و با پُر کردن فرم درخواست ویزای سوئد وقت سفارت بگیرید. ویزای سوئد انواع مختلفی دارد که می‌توان به ویزای توریستی سوئد، ویزای تجاری، ویزای پزشکی، ویزای رویدادهای فرهنگی-ورزشی، ویزای تحصیلی، ویزای سوئد از طریق ازدواج با شهروندان سوئد، ویزای ترانزیت و ویزای کودکان زیر سن قانونی اشاره کرد. مدت زماتی که برای بررسی مدارک و اعلام نتیجه لازم است به طور معمول 15 روز کاری زمان می‌برد. باید این نکته را متذکر شد که برای ورود به این کشور به قصد گردش و تفریح باید به اخذ ویزای سوئد توریستی اقدام کنید تا بتوانید در این کشور اقامت داشته باشید. می‌توانید برای اخذ ویزای این کشور و اطلاعات مربوطه به مراحل اداری‌اش با کارشناسان علاءالدین تراول در تماس باشید تا شما را راهنمای کنند. برای کسب اطلاعات جامع با شماره تلفن 74495-021 ارتباط برقرار کنید. 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای سوئد به شرح زیر است:

1. فرم آنلاین درخواست ویزا که چاپ و امضاء داشته باشد.
2. پاسپورت و مدارک هویتی مربوط به سفر
3. عکس تمام رخ در اندازه عکس موجود در گذرنامه
4. رسید بانکی پرداخت پول
علاوه بر موارد گفته شد در سطر بالا، ارائه مدارک دیگری لازم است که عبارتند از: شناسنامه، برنامه سفر، بلیط هواپیما، بیمه نامه مسافرتی، مدارک شغلی، حکم بازنشستگی و کارت دانشجویی.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی

ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن مسابقات ورزشی
ویزای شنگن ترانزیت

محل صدور ویزای سوئد : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت سوئد : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای سوئد : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای سوئد : 60 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : دارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک سوئد : دستی
زبان ترجمه مدارک سوئد : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای سوئد : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای سوئد نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : دارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

اگر از علاقه‌مندان به مکان های سردسیر هستید و تمایل دارید از جاذبه های گردشگری آن دیدن کنید، پیشنهاد می‌کنیم روی تور سوئد علاءالدین تراول حساب باز کنید. شما می‌توانید با سفر به قصد گردش و تفریح در این کشور از تماشای دیدنی های سوئد لذت ببرید و لحظاتی متفاوت را تجربه کنید. برای سفری گردشی به این کشور باید به اخذ ویزای توریستی سوئد اقدام نمائید، به طوری که به سفارت سوئد بروید و فرم درخواست این نوع از ویزا را پُر نمائید. 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی سوئد به شرح زیر است:

1. ارائه اصل کارت های شناسایی به همراه کپی های آن از تمام صفحات به سفارت کشور سوئد
2. ارائه 3 قطعه عکس رنگی تمام رخ بدون عینک 
3. ارائه مدارک بانکی به همراه ترجمه آن ها
4. نامه های استغال به تحصیل
5. اسناد ملکی و مالکی
که همه این موارد را باید به سفارت این کشور تحویل بدهید.