اگر به غذاهای تند، ادویه‌های خوش عطر، چای، میوه‌های استوایی و هوای گرم علاقه دارید، سریلانکا یکی از کشورهایی است که باید به آن سفر کنید. این کشور که بزرگترین جزیره اقیانوس هند محسوب می‌شود، طبیعتی زیبا و سرسبز را در وسعت آبی رنگ اقیانوس هند به خود اختصاص داده است. اما یکی از شرایط خروج از کشور و ورود به کشور دیگر اخذ ویزاست، که برای گرفتن ویزای بعضی از کشورها ممکن پروسه‌ی طولانی را در بر داشته باشد، ولی باید بدانید که کشور سریلانکا نیاز به اخذ ویزا ندارد و فقط کافی است که شما در کشور خودتان بلیط هواپیما برای رفت و برگشت تهیه کنید و هتل خود را در سریلانکا رزرو کنید، و هنگامی که شما وارد فرودگاه سریلانکا می‌شوید ویزای شما به صورت فرودگاهی برای اقامت در این کشور صادر می‌شود. البته در صورتی ویزای فرودگاهی سریلانکا برای شما صادر می‌شود که شما حتما بلیط برگشت و مدارک رزرو هتل خود را همراه داشته باشید. علاءالدین تراول می‌تواند برای شما بلیط پرواز به سریلانکا را تهیه کنید و یکی از بهترین هتل‌ها را برای شما رزرو کند تا در این سفر با خیالی آسوده به تفریح خود بپردازید. البته برای اینکه در فرودگاه سریلانکا بتوانید ویزای ورود به این کشور را بگیرید باید مقداری وجه نقد پرداخت کنید، پس به خاطر داشته باشید مقداری پول نقد همراه خود داشته باشید. پیشنهاد ویژه علاءالدین تراول به شما این است که با تور سریلانکا علاءالدین تراول همراه شوید تا هزینه ویزای فرودگاهی شما را ما بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی قیمت ویزای سریلانکا، مدت اعتبار ویزای سریلانکا و تورهای سریلانکا با کارشناسان ما در بخش سفرهای خارجی تماس بگیرید. 02174495

دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 10 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک


محل صدور ویزا سریلانکا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت سریلانکا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزا سریلانکا : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزا سریلانکا : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک سریلانکا : دستی
زبان ترجمه مدارک سریلانکا :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزا سریلانکا : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزا سریلانکا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : دارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

ویزای توریستی سریلانکا که در فرودگاه این کشور برای شما صادر می‌شود به مدت یک ماه اعتبار دارد، که این ویزا تا 9 ماه قابل تمدید است و شما برای تمدید اعتبار ویزای خود باید به مقامات این کشور مراجعه کنید تا در صورت رعایت قوانین مدت ویزای سریلانکا برای شما تمدید شود. حتما به یاد داشته باشید که برای صدور ویزای سریلانکا، پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و مدارک بلیط برگشت پرواز به کشورتان و رزرو هتل در سریلانکا همراهتان باشد.