ویزای آفریقای جنوبی، وقت سفارت آفریقای جنوبی، مدارک لازم ویزای آفریقای جنوبی، ویزای تضمینی آفریقای جنوبی، ویزای مولتیپل آفریقای جنوبی، هزینه ویزای آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی، کشوری زیبا همراه با مناظر طبیعی و متنوعی است که یکی از پر هیجان ترین سفرها برای گردشگران و علاقه‌مندان به طبیعت محسوب می‌شود. اگر اهل ماجراجویی هستید و می‌خواهید به تماشای جاذبه های آفریقای جنوبی بروید، باید به اخذ ویزای آفریقای جنوبی اقدام کنید. خوب است بدانید این ویزا، چند نوع دارد که شامل ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و ویزای کار می‌شود. حضور شخص متقاضی به هنگام تحویل مدارک درسفارت الزامی است. مدت بررسی و جوابگویی به تقاضای رواديد حدود يک هفته (پنج روز كاری) پس از ارائه مدارک به طور كامل است. سفارت از پذیرفتن مدارک ناقص معذوراست. تمامی مدارک ارائه شده متقاضيان در سفارت بايگانی شده و هيچ يک به هيچ وجه بازگردانده نخواهند شد. تقاضای شما پس از سه ماه بلاتكليفی (حتی پس از تائيد) لغو می‌شود. تقاضانامه، پشت عكس و هرگونه دست نوشته‌ای فقط و فقط با خودكار مشكی يا تايپ شده پذيرفته می‌شود. همچنین از دوختن (منگنه) مدارک بپرهیزید. هزينه لازم برای تقاضای ویزای مبلغ ۱,۵۰۰,۰۰۰ ريال است كه هنگام تحويل مدارک بايد به صورت نقدی (ايران چک) پرداخت شود. توجه داشته باشيد كه اين مبلغ تحت هيچ شرايطی عودت داده نخواهد شد و مطلقاً غيرقابل استرداد است. تمامی مدارک ترجمه و تاييد شده (كپی برابر اصل) و همچنين تمامی تاييديه‌ها و گزارش‌های پزشكی از تاريخ صدور فقط به مدت ۶ ماه معتبر هستند. برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی، کارشناسان ما در بخش ویزا آماده پاسخ گویی به شما عزیزان هستند. شرکت گردشگری علاءالدین تراول به عنوان معتبرترین مرجع ویزا در ایران، این امکان را به شما می‌دهد تا از راحت‌ترین روش ممکن ویزای آفریقای جنوبی را اخذ نمایید. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای آفریقای جنوبی : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت آفریقای جنوبی : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای آفریقای جنوبی : 7 تا 12 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای آفریقای جنوبی : 57 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک آفریقای جنوبی : دستی
زبان ترجمه مدارک آفریقای جنوبی : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای آفریقای جنوبی : 7 تا 12 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای آفریقای جنوبی نیست : 0
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

آفریقای جنوبی کشوری سرسبز همراه با پوشش گیاهی و حیات‌وحش بی‌نظیری است که مقصدی عالی برای گردشگران به شمار می‌آید. اگر قصد گردش و تفریح در این کشور را دارید باید به اخذ ویزای توریستی آفریقای جنوبی اقدام نمائید. خوب است بدانید که خیلی از کشورهای دنیا برای گرفتن این نوع از ویزا لازم است که وقت مصاحبه داشته باشند. کشور آفریقای جنوبی برای مسافران ایرانی ویزای توریستی 14 روزه و یا یک ماهه را صادر می‌کند. البته این نکته را نباید فراموش کرد که ویزای توریستی آفریقای جنوبی یکبار اجازه ورود دارد و پس از خروج، مجدداً اجازه ورود ندارد و می‌بایست دوباره درخواست اخذ ویزا کند. اگر هر گونه سوالی در خصوص مراحل اداری ویزای توریستی آفریقای جنوبی دارید، کارشناسان ویزا علاءالدین تراول می‌توانند شما را در اخذ این نوع از ویزا راهنمایی کنند. همچنین با ورود به صفحه ویزا در سایت alaedin.Travel می‌توانید فرم ویزای آفریقای جنوبی را تکمیل نمائید و با استفاده از شماره رفرنسی که سایت ما در اختیارتان قرار می‌دهد، درخواست ویزای آفریقای جنوبی خود را پیگیری کنید. 

ترجمه شناسنامه  برای افراد کمتراز 18 سال در دو نسخه الزامی است که یک نسخه به سفارت ارائه می شود و یک نسخه همراه مسافر در سفر باید باشد.

افراد کمتراز 18 سال در صورتی که با یکی از والدین خود به سفر آفریقای جنوبی بروند باید رضایت نامه رسمی ترجمه شده از والد دیگر که همراه کودک نیست داشته باشندو به سفارت ارائه کنند