ویزای اسلوونی، وقت سفارت اسلوونی،مدارک لازم ویزای اسلوونی، ویزای تضمینی اسلوونی، ویزای مولتیپل اسلوونی، هزینه ویزای اسلوونی

احتمالا نام کشور اسلوونی را زیاد شنیده باشید، بله اسلوونی یکی از کشورهای زیبا در اروپای مرکزی است که جمعیت نسبتا کمی دارد. پایتخت این کشور لیوبلیانا بوده و مساحت آن به ۲۷۳ کیلومتر مربع می رسد. این کشور با کشورهای مطرحی مانند مجارستان، اتریش، ایتالیا و کرواسی هم مرز است. از آنجایی که این کشور دارای موقعیت تجاری و اقتصادی خوبی است هر سال میزبان مسافران زیادی از سراسر دنیاست. این کشور با آب‌و‌هوای مدیترانه‌ای و سواحل زیبایش هر ساله گردشگران و بازدیدکنندگان زیادی را از نقاط مختلف دنیا برای بازدید از جاذبه های تفریحی‌اش به سوی خود جذب می‌کند. حال اگر قصد سفر به این کشور را دارید می‌توانید اقدام به اخذ ویزای اسلوونی نمایید تا به راحتی به این کشور سفر نمایید. از آنجایی که کشور اسلوونی هم جزء اتحادیه شینگن به حساب می‌آید، شما با در دست داشتن ویزای اسلوونی می‌توانید به این کشور سفر کنید.
انواع ویزای شینگن اسلوونی
از انواع ویزای شینگن اسلوونی می‌توان به سه نوع آن اشاره کرد که بر اساس مدت زمان سفر و علل درخواست آن با هم فرق دارند، مثلا ویزای بلند مدت و ویزای کوتاه مدت و ویزای توریستی.
ویزا ها بنا بر موضوع درخواست و نوع درخواست در یکی از این سه حالت قرار می گیرند:
1-ویزاهای کوتاه مدت اسلوونی: در ویزای کوتاه مدت اسلوونی شما در این کشور اقامت سه ماهه خواهید داشت و در دوره‌های شش ماهه قابل درخواست مجدد خواهند بود. این نوع از ویزاها معمولا برای دیدار خانواده و توریستی و گردشگری استفاده می‌شود.
2-ویزای بلند مدت اسلوونی: در ویزای بلندمدت این کشور که معمولا برای تحصیل و ازدواج و کار استفاده می‌شود افراد نیاز دارند که مدت زمان بیشتری در آن کشور سپری کنند و مدت آن بیش از نود روز خواهد بود. از جمله ویزاهای بلند مدت در این کشور، ویزای پزشکی و درمان است که نیاز به مدارک پزشکی دارد و مورد تائید کشور مقصد بوده و پس از بررسی آن، ویزای درمان صادر می‌شود.
3-ویزای اسلوونی ترانزیت یا حمل و نقل به منظور جواز عبور از کشور های شینگن است که فقط برای مسافر حق ورود به فرودگاه آن کشور داده می‌شود که این مورد باعث می‌شود که افراد نتوانند از فرودگاه خارج شوند و صرفا برای خط عوض کردن در فرودگاه استفاده می‌شود. نوع دیگری از ویزا هم وجود دارد به اسم ویزای چند بار ورود که فرد می‌تواند با داشتن این ویزا چند بار وارد کشور شده و خارج شود که هر بار نود روز اعتبار دارد. در حالی که این ویزا با ویزاهای بلند مدت در بعضی موارد متفاوت است.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی
ویزای توریستی بیزینسی
ویزای کار
سوپر ویزا

محل صدور ویزای اسلوونی : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت اسلوونی : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای اسلوونی : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای اسلوونی : 60 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک اسلوونی : آنلاین
زبان ترجمه مدارک اسلوونی :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای اسلوونی : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای اسلوونی نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

یکی از ویزاهای مورد استفاده که امروزه محبوبیت زیادی هم در بین مردم پیدا کرده ویزای توریستی است. شاید علت محبوبیت اصلی این نوع ویزا این باشد که نسبت به سایر ویزاها راحت تر تهیه می‌شود. این ویزا برای کسانی است که قصد دارند به منظور تفریح و گردشگری وارد کشور اسلوونی شوند که حتما باید وقت سفارت اسلوونی را رزرو نمایید. اگر شما هم قصد دارید برای کوتاه مدت و فقط به قصد تفریح به کشور اسلوونی سفر کنید، باید ویزای اسلوونی از نوع توریستی را تهیه کنید. برای تهیه ویزای توریستی اسلوونی می‌توانید با همکاران ما در علاءالدین تراول در ارتباط باشید تا صفر تا صد اخذ ویزای شما را در کمترین زمان ممکن انجام دهند.

یکی دیگر از ویزاهایی که در بین قشر جوان و تحصیل کرده بسیار محبوبیت دارد، ویزای تحصیلی است. ویزای تحصیلی اسلوونی به دانشجویانی داده می‌شود که قصد دارند برای ادامه تحصیلات به کشور اسلوونی سفر کنند. شما می‌توانید برای مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری اقدام به دریافت ویزای اسلوونی کنید و لازم است قبل از رفتن به سفارت با همکاران ما در علاءالدین تراول در ارتباط باشید تا صفر تا صد اخذ ویزای تحصیلی اسلوونی را برای شما انجام دهند. خوب است بدانید که تحصیل در مقطع کارشناسی این کشور ۴ ساله است و برای دریافت ویزای در این مقطع نیاز به مدرک زبان نیست. اما برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا این کشور داشتن مدرک زبان شما یک امتیاز ویژه در پذیرش شماست. شما با دریافت ویزای تحصیلی اسلوونی می توانید به سایر کشورهای عضو اتحادیه شینگن نیز سفر کنید.