رومانی یکی از کشورهای اروپایی است که در جنوب شرقی این قاره قرار دارد و با کشورهای صربستان، بلغارستان مجارستان، مولداوی و اوکراین همسایه است. این کشور با داشتن آب و هوایی مطبوع، طبیعتی چشم‌نواز و جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی بسیارش امروزه بسیاری از گردشگران را به سوی خود می‌کشاند و تور رومانی را به یکی از پرطرفدارترین تورهای اروپا تبدیل کرده است. باید بدانید که کلیه ایرانیان برای سفر به رومانی به ویزای رومانی احتیاج دارند؛ البته کشور رومانی عضو اتحادیه اروپا است و با داشتن ویزای شینگن می‌توانید به آن سفر کنید اما با داشتن ویزای رومانی نمی‌توانید به سایر کشورهای عضو شینگن وارد شوید؛ این کشور به دلیل اینکه قصد پیوستن به پیمان شینگن را دارد کمی در خصوص صدور ویزا سختگیری می‌کند. انواع ویزای رومانی عبارت‌اند از:
ویزای ترانزیت فرودگاهی (نوع A): ویزای ترانزیت فرودگاهی رومانی برای حضور در فرودگاه این کشور صادر می‌شود تا از طریق آن به کشور دیگری بروید.
ویزای ترانزیت (نوع B): ویزای ترانزیت رومانی به مدت 5 روز کاری اعتبار دارد و طی آن می‌توانید وارد خاک رومانی شوید.
ویزای اقامت کوتاه مدت (نوع C): با داشتن ویزای اقامت کوتاه مدت رومانی می‌توانید تا حداکثر 90 روز در یک دوره 6 ماهه در خاک رومانی بمانید اما امکان تمدید آن وجود ندارد. افرادی که به قصد گردشگری، مأموریت‌های کاری، کسب و کار، دیدار با افراد، شرکت در فعالیت‌های ورزشی، رویدادهای علمی فرهنگی و غیره به رومانی سفر می‌کنند باید ویزای نوع C را داشته باشد.
ویزای اقامت بلند مدت (نوع D) با داشتن ویزای اقامت بلندمدت رومانی نیز می‌توانید به مدت 90 روز در این کشور اقامت کنید اما این ویزا قابل تمدید است و چنانچه تمایل دارید مدت بیشتری بمانید با مراجعه به دفتر مهاجرتی رومانی در این کشور درخواست خود را اعلام نمایید.
ویزای تحصیلی: برای ادامه تحصیل در رومانی و دانشگاه‌های این کشور می‌بایست درخواست خود را به دولت رومانی اعلام کنید.
متقاضیان گرفتن ویزای رومانی باید از طریق سفارت رومانی در تهران اقدام کنند اما بهتر است کلیه مراحل اخذ ویزای رومانی خود را به آژانسی معتبر بسپارید تا احتمال بروز خطا در مراحل گرفتن ویزا کاهش یابد؛ علاءالدین تراول به عنوان معتبرترین مرجع ویزا خدمات ویزای رومانی را برای متقاضیان انجام خواهد داد و کارشناسان ما پاسخگوی هرگونه سؤال شما در این خصوص هستند. کلیه اطلاعات در خصوص مدارک ویزای رومانی و فرم ویزای سفارت رومانی به همراه سایر جزییات و هزینه‌ ی ویزای رومانی در وب‌سایت ما در اختیارتان قرار گرفته است و شما می‌توانید با تماس با شماره 02174495 خدمات مورد نیازتان را از تیم ما بخواهید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
بیمه نامه مسافرتی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای رومانی : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت رومانی :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای رومانی : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای رومانی : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک رومانی : دستی
زبان ترجمه مدارک رومانی :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای رومانی : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای رومانی نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

اگر قصد سفر به رومانی را دارید، می‌بایست برای اخذ ویزای توریستی رومانی که همان ویزای نوع C است اقدام نمایید. هزینه ویزای رومانی و مدارک ویزای رومانی در این صفحه ارائه شده است و شما می‌توانید تنها با یک تماس با کارشناسان ما از شرایط اخذ ویزای رومانی اطلاع پیدا کنید. با یک تماس می‌توانید در خصوص ویزای سفر به رومانی سؤالات خود را از کارشناسان ما بپرسید.