ویزای پرتغال، وقت سفارت پرتغال،مدارک لازم ویزای پرتغال، ویزای تضمینی پرتغال، ویزای مولتیپل پرتغال،هزینه ویزای پرتغال

پرتغال یکی از کشورهای اروپایی است که از اعضای پیمان شینگن هم محسوب می‌شود. وارد شدن به خاک پرتغال مستلزم دریافت ویزای پرتغال است. قبل از آنکه توضیحاتی در رابطه با ویزای پرتغال ارائه دهیم، اطلاعات مختصر از کشور پرتغال را  که در جنوب قاره اروپا و در همسایگی کشور اسپانیا قرار دارد در اختیار شما قرار می‌دهیم. جالب است که بدانید شهرت کشور پرتغال در میان جهانیان و به خصوص مردم ایران به سبب دریانوردی و کشف سرزمین‌های جدید است. کشور پرتغال به دلیل جاذبه‌های فراوان گردشگری، وجود جشنواره‌های متنوع دارای گردشگران و توریست‌های فراوانی است که هر ساله در قالب تور پرتغال و یا به صورت انفرادی به لیبورن سفر می‎‌کنند. قبل از سفر به پرتغال، لازم است بدانید که وارد شدن به خاک این کشور مستلزم دریافت و اخذ ویزای پرتغال هستند. یکی از مراحل مهم و اساسی در دریافت و اخذ ویزای پرتغال، تعیین وقت سفارت از این کشور است. در واقع می‌توان گفت از مهم‌ترین کارهای اخذ ویزای عزیمت به هر کشوری گرفتن زمان مصاحبه و تعیین وقت سفارت آن کشور است. لازم به ذکر است که جهت مراجعه به سفارت پرتغال برای مصاحبه، داشتن کد رهگیری که در زمان ثبت نام دریافت کرده‌اید، الزامی است. 
برای دریافت ویزای پرتغال هر متقاضی باید شخصا به همراه تمامی مدارک ذکر شده با وقت قبلی به سفارت مراجعه نماید:
1-ترجمه رسمی مدارک تان یعنی اینکه توسط یکی از شرکت های ترجمه رسمی باید انجام گیرد و همچنین مهر وزارت خارجه و دادگستری را نیز داشته باشند.تمام مدارک باید کپی به همراه داشته باشند. توجه داشته باشید که این کپی‌ها هیچ گونه منگنه و یا پانچ نداشته باشند.
2-دعوت نامه نیز به همراه مدارک شخص دعوت کننده باید کپی داشته باشد.
3-هزینه دریافت ویزا در صورت رد درخواستتان قابل بازگشت نیست.
4-به طور معمول باید نتیجه ویزای شما بعد از ۱۵ روز اعلام شود.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
یک قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن نمایشگاهی
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار
ویزای شنگن مسابقات ورزشی
ویزای شنگن ترانزیت
ویزای توریستی همراهی بیمار

محل صدور ویزای پرتغال : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت پرتغال : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای پرتغال : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای پرتغال : 60 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک پرتغال : دستی
زبان ترجمه مدارک پرتغال :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای پرتغال : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای پرتغال نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

به صورت کلی برای اخذ ویزای پرتغال گذراندن مراحل زیر و ارائه مدارک مشخص شده لازم و ضروری است:
پر نمودن فرم درخواست روادید به صورت کاملاً صادقانه و کامل
ارائه یک قطعه عکس سه در چهار تمام‌رخ و پشت زمینه سفید (عکس ارائه‌شده می‌بایست کاملاً نو جدید باشد)
تهیه کپی امضای فرد مسافر
ارائه گذرنامه معتبر که دارای اعتبار حداقل سه‌ماهه باشد.
ارائه اصل شناسنامه به همراه تمامی صفحات آن.
معرفی‌نامه از محل کار به زبان انگلیسی و با ترجمه فارسی باشد
رزرو بلیط و تائید آن‌که باید به مهر آژانس مسافرتی رسیده باشد.
رزرو بلیط برگشت به ایران و ارائه آن به کنسولگری پرتغال

در بخش معرفی از محل کار ارائه مدارکی مشخص لازم و ضروری می‌باشد که در ادامه به بیان آن‌ها خواهیم پرداخت:
اصل و کپی روزنامه رسمی با درج شدن آگهی ثبت شرکت
ارائه کپی از هر نوع تغییرات انجام‌شده در شرکت
ارائه اصل کارت بازرگانی که توسط وزارت بازرگانی صادرشده باشد. کپی این مدارک نیز همراه متقاضی باید باشد.
ارائه نامه‌ای جهت پرداخت هزینه های سفر توسط شرکت
مدارکی جهت فعال بودن شرکت
ارائه لیست بیمه توسط شرکت که به تائید سازمان تأمین اجتماعی رسیده باشد
تأییدیه برگ رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین حقوق)
ارائه ریز صورتحساب و همچنین تمکن مالی (لیست سه‌ماهه گردش را باید ارائه دهید)
به صورت کلی برای اخذ ویزای پرتغال بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضو شنگن لازم و ضروری است. حداقل مبلغ این‌گونه از بیمه‌ها در حدود ۳۰ هزار دلار آمریکا می‌باشد.

در صورتی که شما سفر کاری دارید و نماینده شرکت دعوت کننده هستید:

اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن.

اثبات همکاری‌ های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌ های جهانی مانند:

بارنامه
اثبات پرداختی ها
هر نوع قراردادهای امضا شده بین طرفین