ویزای لهستان، وقت سفارت لهستان،مدارک لازم ویزای لهستان، ویزای تضمینی لهستان، ویزای مولتیپل لهستان، هزینه ویزای لهستان

*کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
*حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
*حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.
برای مراجعه به سفارت لهستان ابتدا باید وقت سفارت لهستان را بگیرید و پس از آن در زمان داده شده با مراجعه به سفارت برای دریافت ویزا اقدام کنید. برای دریافت ویزا شما باید کارهایی از قبیل انگشت نگاری و مصاحبه را پس از تحویل مدارک خود انجام دهید.
برای ورود به کشور لهستان شما باید حتماً ویزای این کشور را داشته باشید. همچنین با توجه به این که لهستان نیز جزء کشورهای عضو شینگن است شما با داشتن ویزای شینگن نیز می توانید به این کشور سفر کنید. سیاست های وقت سفارت لهستان با سیاست های وقت دهی سایر سفارت خانه ها متفاوت است. شما باید وقت سفارت توریستی لهستان را بگیرید. اگر برای اهداف کاری و تجاری به لهستان سفر می کنید، باید وقت سفارت لهستان تجاری را دریافت کنید و در نهایت اگر برای تحصیل به این کشور سفر می کنید باید وقت سفارت تحصیلی لهستان را بگیرید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی

ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار

محل صدور ویزای لهستان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت لهستان : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای لهستان : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای لهستان : 60 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک لهستان : دستی
زبان ترجمه مدارک لهستان : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای لهستان : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای لهستان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : دارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

همان طور که گفتیم در این جا می خواهیم در ارتباط با ویزای توریستی لهستان صحبت کنیم. یکی از انواع ویزاهایی که شما می توانید اخذ کنید، ویزای توریستی لهستان می باشد. همان گونه که از نام این ویزا بر می آید، اگر هدف از سفر به لهستان اهداف گردشگری و توریستی باشد می توانید از این ویزای لهستان استفاده کنید. البته این مورد را نیز اضافه کنیم که لهستان یکی از کشورهای اروپایی است که عضو پیمان شینگن می باشد. پس شما برای سفر توریستی به این کشور باید ویزای توریستی شینگن این کشور را تهیه کنید. شما با اخذ ویزای شینگن لهستان می توانید در مدت زمان مقرر در برگه ی ویزا به دیگر کشورهای حوزه ی شینگن نیز سفر کنید.

- در صورت مسافرت کودکان به تنهایی یا همراه یکی از والدین: اجازه رسمی هر دو والدین یا سرپرست قانونی آنان مورد نیاز است.
- امضاها باید تایید قانونی داشته باشد (در دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی قرار گیرد و امضای تایید شده توسط مهر آی. دِ آر ۶۰۰۰ مورد قبول نیست)
- افراد زیر سن قانونی این اجازه نامه‌های رسمی را باید در تمامی طول مسافرتشان به همراه داشته باشند.
متقاضیان روادید باید هر کدام به طور مستقل و پس از تکمیل کلیه مدارک درخواست، اقدام به تعیین وقت قبلی برای ارائه مدارک کنند.
توجه: سفارت لهستان حق درخواست هر گونه مدارک اضافی بر ليست بالا را برای خود محفوظ می‌دارد.