ویزای پاراگوئه، وقت سفارت پاراگوئه، مدارک لازم ویزای پاراگوئه، ویزای مولتیپل پاراگوئه، هزینه ویزای پاراگوئه

پاراگوئه کشوری در آمریکای جنوبی است که با داشتن مناظری تماشایی همچون رودخانه پارانا، جذابیت‌های بسیاری را در میان خود جای داده است. سرزمینی سرسبز با طبیعتی دلنشین که می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای هر طبیعت‌گردی باشد. اگر می‌خواهید به قصد گردش و تفریح به این کشور سفر کنید، باید به اخذ ویزای پاراگوئه اقدام نمائید. خوب است بدانید این کشور در ایران سفارت ندارد و شما می‌توانید برای اخذ این ویزا به سفارتی که در همسایگی کشور پاراگوئه همچون عمان و قطر است مراجعه کنید. برای سفر به این کشور به قصد گشت‌وگذار باید ویزای توریستی کشور پاراگوئه داشته باشید تا بتوانید لحظاتی به‌یادماندنی را در کنار همراهانتان سپری کنید. گردشگران به هنگام بازدید از این سرزمین، می‌توانند علاوه بر تماشای طبیعت سرسبزش به نظاره دیدنی های پاراگوئه نظیر، موزه‌های منحصربه‌فرد این کشور بروند تا با فرهنگ و هنر مردمان این مرزوبوم آشنا شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ویزای پاراگوئه با علاءالدین تراول همراه شوید تا کارشناسان ما شما را جهت طی کردن مراحل اداری این ویزا راهنمایی کنند. 
مدارک لازم جهت صدور ویزای پاراگوئه:
1. تکمیل فرم ویزای پاراگوئه
2. تکمیل اطلاعات شخصی
3. اصل کارت ملی و شناسنامه
4. پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
5. عکس رنگی 6 در 4 با زمینه پشت سفید
6. دعوتنامه از پاراگوئه ( در صورت وجود شانس دریافت ویزا بیشتر خواهد بود)
7. رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
8. ارائه نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی
9. گواهی اشتغال به تحصیل و یا جواز کسب یا ثبت شرکت یا گواهی دانشجویی

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
گردش مالی چهار ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
بلیط رفت و برگشت
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای پاراگوئه : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت پاراگوئه : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای پاراگوئه : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای پاراگوئه : 0 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک پاراگوئه : دستی
زبان ترجمه مدارک پاراگوئه : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای پاراگوئه : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای پاراگوئه نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553