ویزای عمان، وقت سفارت عمان،مدارک لازم ویزای عمان، ویزای تضمینی عمان، ویزای مولتیپل عمان،هزینه ویزای عمان

کشور عمان سومین کشور وسیع پس از عربستان سعودی است، کشوری در جنوب دریای عمان که مرزهای شرق و جنوب شرقی آن به دریای عرب، شمال غربش به کشور امارات متحده عربی (دبی) و جنوب غربی آن به یمن منتهی می‌گردد. مسقط پایتخت این کشور پادشاهی است که یکی از لذیذترین سوغاتی‌ها از این شهر به نام حلوای عمانی یا همان مسقطی معروف را به خود اختصاص داده است. کشور عمان هم، چون دیگر کشورهای عربی درآمد اصلی‌اش از صنعت نفت است؛ حال آنکه در کنار آن منابعی چون کشاورزی و ماهیگیری نیز از دیگر گزینه های درآمدزایی برای این کشور به حساب می‌آید، ولی گزینه‌ی دیگری نیز وجود دارد که صنعت توریسم آن کشور محسوب می‌گردد. یکی از جاذبه های توریستی این کشور شهر صلاله، زادگاه پادشاه فعلی عمان سلطان قابوس است که با آب و هوایی شبیه به شمال کشور ایران، محل تفریح توریست‌های زیادی است. برای سفر به کشور پادشاهی عمان که یکی از زیباترین کشورهای حوزه خلیج فارس است، باید ویزای عمان اخذ گردد، به اتباع 66 کشور دنیا ویزای رایگان در بدو ورود کشور عمان تعلق می‌گیرد، حال آنکه شهروندان ایرانی برای ورود به کشور عمان باید از چند روز قبل از طریق آژانسهای مسافرتی همچون علاءالدین تراول که متخصص اخذ ویزا برای کشورهای مختلف است، اقدام نمایند. لازم است که بدانید ویزای عمان به صورت ویزای توریستی 10 و 30 روزه صادر می‌گردد و ویزای تک عمان در قالب ویزای توریستی 10 روزه صادر می‌شود. ویزای عمان احتیاج به مصاحبه و انگشت نگاری ندارد و برای اخذ ویزای عمان باید گذرنامه‌ی شما حداقل 9 ماه اعتبار داشته باشد. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
چهار قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای عمان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت عمان :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای عمان : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای عمان : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک عمان : دستی
زبان ترجمه مدارک عمان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای عمان : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای عمان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : دارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

اگر قصد دارید برای دریافت ویزای کاری عمان خودتان اقدام کنید باید بدانید که این کار غیر ممکن است زیرا فقط میتوانید رزومه کاری خود را برای کارفرمای آن کشور ارسال کنید و در صورتی که کارفرما شما را بخواهد میتوانید برای کار به این کشور سفر کنید .و افرادی واجد شرایط کار هستند که بالای 21 سال سن داشته باشند . 
این ویزا به صورت 3 ماهه صادر میشود و قابلیت تمدید دارد.

وقت مصاحبه ندارد.

پرواز عمان ایر، ترکیش، امارات، قطر، ایرعربیا

رزرو هتل از 3 تا 4 ستاره