ویزای مراکش، وقت سفارت مراکش،مدارک لازم ویزای مراکش، ویزای تضمینی مراکش، ویزای مولتیپل مراکش،هزینه ویزای مراکش

مراکش یا به قولی شاخ آفریقا با مناظر، فرهنگ و دیدنی های جذاب و متنوعش مدت هاست که از مقاصد محبوب گردشگران سراسر دنیا و به ویژه ایرانیان به شمار می‌رود. محله‌های قدیمی شهرهای بزرگ مراکش با بازارهای رنگارنگ و شلوغ ادویه، معماری بینظیر بناها، دباغ خانه‌ها و چایخانه‌های خود قرن‌هاست که  ظاهر و شور زندگی خود را حفظ کرده‌اند. در این کشور در میان کوه‌ها، بیابان‌ها و سواحل اطلس و مدیترانه چشم اندازهایی ناب از شمال آفریقا را می‌بینید و به شهرهایی می‌روید که نمونه‌اش در هیچ جای دیگر دنیا نیست. اگر ویژگی‌های بی‌نظیر مراکش شما را بر آن داشته تا سفری به این کشور داشته باشید قبل از سفر باید اقدام به اخذ ویزا نمایید.
مراحل دریافت ویزای مراکش
متقاضی اخذ ویزای مراکش باید یک ماه قبل از سفر به سفارت مراجعه کرده و فرم درخواست را تکمیل کند. در صورت سفر خانوادگی هر یک از مسافران باید به صورت مجزا فرم درخواست تکمیل کند. همچنین، حضور متقاضی در زمان ارسال درخواست ویزای مراکش در سفارت الزامی است. البته در مورد متقاضیان زیر ۱۶سال فرم درخواست باید توسط والدین متقاضی نیز امضا شود.
انواع ویزای مراکش
ویزای توریستی مراکش: گردشگرانی که علاقه‌مند به بازدید از دیدنی ‌های مراکش هستند، باید قبل از سفر، به سفارت مراکش در تهران مراجعه کرده و برای دریافت ویزای توریستی اقدام کنند. البته علاوه بر ویزای توریستی، بسته به هدف سفر انواع دیگری از ویزای مراکش (کاری، تحصیلی،  نیز وجود دارد که شما متناسب با هدف سفرتان می‌توانید انواع این ویزا را دریافت نمایید. آدرس سفارت مراکش در ایران، در شهر تهران و در منطقه پاسداران، نارنجستان ششم، پلاک ۲۹ واقع شده است. شما به راحتی می‌توانید مراحل دریافت ویزای مراکش خود را به همکاران ما در بخش خارجی علاءالدین تراول بسپارید تا راهنمایی‌ها و مشاوره‌های لازم را در اختیار شما بگذارند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی چهار ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
چهار قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی
ویزای توریستی بیزینسی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای مراکش : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت مراکش : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای مراکش : 7 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای مراکش : 0 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : دارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک مراکش : دستی
زبان ترجمه مدارک مراکش :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای مراکش : 7 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای مراکش نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

ویزا توریستی مراکش فقط با رزرو هتل و دعوت نامه امکان پذیر است و مدت اقامت مسافرین به تعداد شب های هتل رزرو شده و بلیط و دعوت نامه بستگی داردو قابل تمدید نیست .