ویزای موریس، وقت سفارت موریس، مدارک لازم ویزای موریس، ویزای مولتیپل موریس، هزینه ویزای موریس

موریس، جزیره‌ای در جنوب غربی اقیانوس هند و در شمال غربی ماداگاسکار است، که چشم‌اندازی زیبا از دریایی بی‌کران را پیش روی همگان قرار می‌دهد. جزیره‌ای شگفت‌انگیز که به دلیل جاذبه‌های توریستی و گردشگری بسیار هر ساله در فصل زمستان به جهت آب‌وهوای گرمسیری‌اش، گردشگران بسیاری را به سوی خود می‌کشاند. اگر می‌خواهید سفری هیجانی و به‌یادماندنی به این کشور جزیره‌ای داشته باشید، باید به اخذ ویزای موریس اقدام نمائید. خوب است بدانید که زبان رسمی مردمان این کشور انگلیسی است و در کنار تسلط به این زبان به دلیل چند قومیتی، چند زبانه و چند فرهنگی از گویش‌های متفاوتی برخوردار هستند. شما برای ورود به کشور جزیره‌ای موریس باید شرایطی را داشته باشید. از جمله این شرایط می‌توان به گذرنامه مسافر اشاره کرد که باید از زمان سفر اعتبار 7 ماهه داشته باشد. همچنین این شرایط می‌تواند شامل مدارکی دیگر همچون گواهی تمکن مالی باشد که در این قسمت از مدارک باید با مهر و امضاء شعبه به صورت انگلیسی اقدام کند. شایان ذکر است که روند پیگیری ویزای موریس سه هفته کاری است. اگر می‌خواهید اقدام به اخذ ویزای موریس کنید، می‌توانید روی کارشناسان ویزای علاءالدین تراول حساب باز کنید یا با شماره تلفن 74495-021 تماس بگیرید تا همکاران ما در بخش ویزا، پاسخگوی سؤالات شما در رابطه با مدارک مربوطه این ویزا باشند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
بلیط رفت و برگشت
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای موریس : سفارت در کشورهای همسایه
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت موریس : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای موریس : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای موریس : 0 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : کاغذ پرینت شده
نحوه ارائه مدارک موریس : آنلاین
زبان ترجمه مدارک موریس :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای موریس : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای موریس نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

اگر قصد سفری تفریحی به کشوری را دارید، می‌توانید به جزیره‌ای شگفت‌انگیز به نام موریس بروید که در جنوب غربی اقیانوس هند و در 900 کیلومتری ماداگاسکار است. جزیره‌ای که با داشتن سواحل شنی، دریای آبی رنگ و جنگل‌های سبز پوش می‌تواند سفری متفاوت را برای هر گردشگری رقم بزند. شما باید برای سفر به این جزیره تماشایی، اقدام به اخذ ویزای توریستی موریس کنید. از جمله شرایطی که برای صدور این نوع از ویزا لازم است، می‌توان به پاسپورتی با اعتبارحداقل 6 ماهه، عکس رنگی 6 در 4، نامه تمکن مالی و گردش 3 ماهه آخر سپرده بانکی اشاره کرد. برای دریافت ویزای توریستی موریس، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول همراه شوید یا می‌توانید با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا هر گونه سؤالی که در رابطه با مدارک این نوع از ویزا را دارید در اختیارتان بگذارند.