ویزای لوکزامبورگ، وقت سفارت لوکزامبورگ، مدارک لازم ویزای لوکزامبورگ، ویزای مولتیپل لوکزامبورگ، هزینه ویزای لوکزامبورگ

لوکزامبورگ کشوری کوچک است که در شمال اروپا قرار گرفته و با زیبایی‌های دلربای خود هر گردشگری شیفته‌ی سفر به آن است. برای سفر به این کشور نیازمند ویزای لوکزامبورگ هستید تا بتوانید به راحتی وارد این سرزمین جذاب شوید. لازم است بدانید که کشور خوش آب و هوای لوکزامبورگ به دلیل قرار گرفتن در اتحادیه اروپا، سفر به آن تنها با ویزای شینگن امکان پذیر است و شما قبل از ورود به آن ملزم به دریافت ویزای شینگن هستید. برای دریافت ویزای لوکزامبورگ در ابتدا باید فرم آن را از سایت سفارت برداشته و پر نمایید. نکته‌ی مهم اینکه هدف شما از سفر به این کشور باید واضح و شفاف باشد تا براساس آن مدارک لازم را تهیه کنید. ویزای تحصیلی، توریستی، کاری، ازدواج، درمانی و... از جمله ویزاهایی است که مورد توجه عموم قرار می‌گیرد. 
لازم به توضیح است که ویزای لوگزامبورک شامل 4 نوع است که در زیر شرح داده می‌شود:
 به ویزای ترانزیت ( نوع A ) : ویزایی که فقط برای وارد شدن افراد به فرودگاه کشورهای عضو شینگن صادر می‌شود. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و تنها باید پرواز خود را انجام داده و از کشور خارج شود.
ویزای عبوری ( نوع B ) : این نوع از ویزا به مسافر این امکان را می‌دهد تا اجازه‌ی خروج از فرودگاه را داشته باشد و از این منطقه عبور کند. در واقع می‌تواند از طریق زمینی از کشور بیرون رفته و از منطقه شینگن خارج شود.
ویزای شینگن ( نوع C ) : این ویزای پر طرفدار دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول ۶ ماه است. با استفاده از آن می‌توانید به ملاقات بستگان و یا ماموریت کاری بروید و در تمام کشورهای منطقه شینگن گردش کنید. همچنین برای سفرهای درمانی، شرکت در مسابقات ورزشی، کنفرانس‌ها و تجارت نیز از آن استفاده می‌شود و در بین ایرانیان متداول‌ترین نوع ویزا شناخته می‌شود.
ویزای ملی ( نوع D ) : این مجوز که به ویزای بلند مدت مشهور است، مختص اقامت بیش از ۹۰ روز است که بیشتر تاجران از آن استفاده می‌کنند. از طریق ویزای ملی می‌توان در طول سال چندین بار به منطقه شینگن تردد کرد. 
لازم است بدانید که کشور لوکزامبورگ در ایران سفارت ندارد و باید مدارک خود را تحویل کنسولگری کشور پرتغال دهید. باید سه ماه قبل از زمان سفر وقت سفارت رزرو کرده و فرم درخواست آن را تهیه کنید. پاسپورت شما در زمان درخواست ویزای لوکزامبورگ باید حداقل 90 روز زمان و 2 صفحه خالی داشته باشد. همچنین ضروری است تا قبل از سفر به این کشور خود را تحت پوشش بیمه پزشکی درآورده تا از حوادث احتمالی در امان باشید. مدارک شما که شامل ترجمه مدارک، اصل پاسپورت، برگه تمکن مالی، عکس 3 در 4 رنگی، اطلاعات رزرو هتل و پرواز و کارت ملی و شناسنامه از جمله مهم‌ترین مدارک است که در اختیار سفارت و یا کنسولگری قرار می‌گیرد. اکنون شرکت عمده فروش خدمات گردشگری علاءالدین تراول در کنار شماست تا با صفر تا صد ویزای لوکزامبورگ سفری بی‌دغدغه را برایتان تدارک ببیند. همچنین می‌توانید رزرو هتل و بلیط پرواز خود را به کارشناسان توانمند ما سپرده و آسوده خاطر سفر کنید. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی سپرده بلند مدت بانکی در صورت داشتن
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن مسابقات ورزشی

محل صدور ویزای لوکزامبورگ : سفارت در کشورهای همسایه
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت لوکزامبورگ :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای لوکزامبورگ : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای لوکزامبورگ : 60
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک لوکزامبورگ : دستی
زبان ترجمه مدارک لوکزامبورگ : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای لوکزامبورگ : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای لوکزامبورگ نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : دارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553