لیتوانی کشوری در نزدیکی دریای بالتیک، بزرگترین و جنوبی ترین کشور در میان سه جمهوری حوزه بالتیک اروپاست که همانند همسایگانش پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در دهه ۹۰ تشکیل شده است. این کشور به خاطر داشتن پارک های ملی ماجراجویانه و روستاهای تماشایی ساحلی، بهشتی برای طبیعت دوستان است و از زمان استقلال این کشور صنعت گردشگری آن رشد قابل توجهی پیدا کرده است و هر ساله گردشگران و بازدیدکنندگان بسیاری را به سوی خود می‌کشاند. حال باید بدانید که لیتوانی از آن دسته از کشورهایی است که برای سفر به آنجا نیاز به اخذ ویزا دارید و بسته به هدف سفر شما این کشور انواع مختلف ویزا را به متقاضیان عرضه می‌دارد. به عنوان مثال اگر شما با هدف تفریح به این کشور سفر کنید باید ویزای توریستی لیتوانی را اخذ کنید. در صورتی که هدف اصلی شما تحصیل در این کشور باشد قطعا ویزای توریستی به درد شما نخواهد خورد و باید به ویزای تحصیلی فکر کنید. این موضوع در خصوص ویزای کاری و همینطور سرمایه نیز دیده می‌شود و می‌تواند انتخابی بی‌نظیر و عالی برای افراد محسوب شود. با این حال مشخص شد که برای اخذ ویزای لیتوانی باید هدف از سفر و مدارک لازم به طور دقیق مشخص شود. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار
ویزای شنگن مسابقات ورزشی
ویزای شنگن ترانزیت
ویزای شنگن درمانی

محل صدور ویزای لیتوانی : سفارت در کشورهای همسایه
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت لیتوانی : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای لیتوانی : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای لیتوانی : 60 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک لیتوانی : دستی
زبان ترجمه مدارک لیتوانی :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای لیتوانی : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای لیتوانی نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

ویزای توریستی همانطور که از اسمش پیداست با هدف گردشگری بوده و فرد مسافر قصد دارد گشت و گذاری در این کشور داشته باشد و به نوعی با اقوام خود دیدار داشته باشد. مبرهن است که با این ویزا نمی توانید در این کشور درس بخوانید، به کار مشغول شوید و همینطور اقامت دائم داشته باشید. شما برای اینکه بتوانید ویزای توریستی لیتوانی اخذ کنید باید یک سری مدارک تهیه کنید و حتما وقت سفارت لیتوانی را بصورت آنلاین رزرو نمایید. مدارک مورد نیاز شما به این ترتیب است که در ابتدای امر باید تقاضانامه را دانلود کنید و به طور دقیق آن را تکمیل نمایید. سپس فرم تایپ شده باید از سوی شما مهر و امضا شود. دقت کنید که هیچ بخش از فرم نباید خالی بماند و اطلاعات وارد شده حتما دقیق، صحیح و مناسب به نظر برسد. گزینه دیگر در خصوص اخذ ویزای لیتوانی تهیه دو قطعه عکس است که باید با پس زمینه سفید و همینطور تمام رخ باشد و عکس گرفته شده باید با شرایط فعلی چهره شما همخوانی داشته باشد. همچنین شما نیاز به پاسپورت و کپی آن دارید و پاسپورت شما باید حداقل بیش از ۳ ماه اعتبار داشته باشد و همینطور دو برگ خالی نیز داشته باشد. در اخذ ویزای لیتوانی قطعا نیاز به رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما است و مامور سفارت این گزینه را به طور دقیق مورد بررسی قرار می دهد. در خصوص اخذ ویزای لیتوانی نیاز به مدرک بیمه سفر است تا در صورت بروز هر حادثه ای هزینه های موجود به طور دقیق برآورد شود.

اگر از دسته افرادی هستید که قصد دارند در لیتوانی به تحصیل مشغول شود باید به دنبال ویزای تحصیلی بروید. به طور دقیق تر افراد سعی می کنند که این کشور را برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس و یا دکترا انتخاب کنند و کمتر دیده می شود که شخصی بخواهد دوران لیسانس خود را در این کشور باشد. به این ترتیب شما دو راه دارید. یا از دسته افرادی هستید که بورسیه این کشور شده اند و یا می خواهید به هزینه خود به سراغ تحصیل در لیتوانی بروید. در هر دو روش باید یک سری اصول به طور دقیق رعایت شود. در نظر داشته باشید که برای بورسیه تحصیلی باید فراخوان هایی که از سوی یک سری از دانشگاه های این کشور تعیین می‌شود را دنبال کنید در مدارک شما باید صحبت از ایده‌ای جدید، تخصصی موثر و همینطور عملکردی ناب باشد، ریزنمرات شما مورد بررسی قرار می گیرد و به نوعی باید تعیین شود که آیا صلاحیت تحصیل در این کشور را دارید یا خیر. در مدل دوم که با هزینه خود فرد است یک فرم که عموما در سایت دانشگاه برای دانلود قرار داده شده است از سوی شما تکمیل می شود سپس منتظر پاسخ خواهید ماند و در صورت تایید به طور حتم برای شما یک دعوت نامه ارسال می‌شود که باید به همراه سایر مدارکتان در روز مصاحبه ارائه دهید.