ویزای لبنان، وقت سفارت لبنان،مدارک لازم ویزای لبنان، ویزای تضمینی لبنان، ویزای مولتیپل لبنان، هزینه ویزای لبنان

لبنان کشوری کوهستانی در غرب آسیا است که به کشور همیشه عروس و بهشت شرق شهرت دارد. پایتخت این کشور، شهر بیروت است که در کنار دریای مدیترانه قرار دارد و به عنوان بزرگ ترین شهر لبنان شناخته می‌شود. با رفتن به این کشور، می توانید از جاهای دیدنی بیروت همچون موزه ملی بیروت و کلیسای بانوی ما دیدن کنید و تجربه‌ای فراموش نشدنی در سفرتان به این سرزمین رقم بزنید، البته برای تماشایِ دیدنی های لبنان باید اقدام به اخذ ویزای لبنان کنید. اتباع ایرانی که به قصد گردش و تفریح و با تور لبنان به این کشور سفر می‌کنند، نباید نگران عدم صدور ویزای خود باشند، چراکه به راحتی امکان پذیر است. البته این نکته را باید بدانید سفر با تور لبنان از طریق ویزای توریستی، یک ماهه بوده و تا 30 روز می‌توان تمدید کرد. ناگفته نماند، تمامی مراحل گرفتن این نوع از ویزای لبنان به هنگام سفر با تور بر عهده آژانس های مسافرتی است. در صورت سفر زمینی به لبنان باید به سفارت بروید و از طریق آن نسبت به دریافت ویزا اقدام کنید. اگر برای کار و یا تحصیل بیش از 30 روز در کشور لبنان حضور داشته باشند، باید قبل از ورود به این کشور به جهت گرفتن ویزای لبنان اقدام کنند. از دیگر انواع ویزای این کشور، می توان به ویزای ترانزیت لبنان اشاره کرد که در دو نوع 48 ساعته و 15 روزه صادر می‌شود. همچنین می‌توانید علاوه بر امکان بهره‌مند شدن از ویزای ترانزیت، از ویزای مولتی با 3 ماه اعتبار استفاده کنید به طوری که به دفعات امکان ورود و خروج از لبنان را به شما می‌دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای لبنان و هزینه ویزای لبنان با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول همراه شوید یا با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا شما راهنمایی کنند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار


محل صدور ویزای لبنان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت لبنان :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای لبنان : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای لبنان : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک لبنان : دستی
زبان ترجمه مدارک لبنان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای لبنان : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای لبنان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

برای سفر به کشور لبنان به قصد گردش و تفریح، می‌توانید تا 20 روز بدون ویزای توریستی لبنان اقامت داشته باشید. اگر مدت زمان حضورتان در این کشور بیش از 20 روز زمان برد، باید به اخذ ویزای لبنان اقدام نمائید.
از جمله شرایطی که باید به هنگام دریافت این نوع از ویزا تکمیل کنید عبارتند از:
1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ خروج
2. 2 قطعه عکس 3 در 4
3. تکمیل فرم مشخصات فردی
4. کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
5. تکمیل فرم مشخصات فردی
6. وچر هتل و بلیط پرواز