ویزای لبنان، وقت سفارت لبنان،مدارک لازم ویزای لبنان، ویزای تضمینی لبنان، ویزای مولتیپل لبنان، هزینه ویزای لبنان

لبنان از کشورهای زیبا و تماشایی است که گردشگران بسیاری در قالب تور لبنان برای تفریح و گردش به این کشور سفر می‌کنند. شما می‌توانید با سفر به این کشور در خیابان‌های پر هیاهوی شهر بیروت قدم بزنید و از مغازه‌های رنگارنگش دیدن کنید. البته برای بازدید از دیدنی های لبنان باید اقدام به اخذ ویزای لبنان کنید. خوب است بدانید، اتباع ایرانی بدون نیاز به ویزا این امکان برایشان وجود دارد که به مدت 30 روز در لبنان اقامت داشته باشند. از جمله شرایطی که این اقامت را امکان‌پذیر می‌سازد، عبارتند از: سفر آنها توریستی باشد یعنی به قصد گردش و تفریح به این کشور سفر کنند و قبل از ورود نسبت به دریافت ویزای توریستی لبنان اقدام کنند. البته این نکته را باید متذکر شد که فقط با پرواز مستقیم به بیروت می‌توانند بدون دریافت ویزا به این کشور ورود پیدا کنند. اگر برای کار و یا تحصیل بیش از 30 روز در این کشور حضور داشته باشند، باید قبل از ورود به این کشور به جهت گرفتن ویزای لبنان اقدام کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای لبنان با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول همراه شوید یا با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا شما راهنمایی کنند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار


محل صدور ویزای لبنان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت لبنان :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای لبنان : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای لبنان : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک لبنان : دستی
زبان ترجمه مدارک لبنان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای لبنان : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای لبنان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

برای سفر به کشور لبنان به قصد گردش و تفریح، می‌توانید تا 20 روز بدون ویزای توریستی لبنان اقامت داشته باشید. اگر مدت زمان حضورتان در این کشور بیش از 20 روز زمان برد، باید به اخذ ویزای لبنان اقدام نمائید.
از جمله شرایطی که باید به هنگام دریافت این نوع از ویزا تکمیل کنید عبارتند از:
1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ خروج
2. 2 قطعه عکس 3 در 4
3. تکمیل فرم مشخصات فردی
4. کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
5. تکمیل فرم مشخصات فردی
6. وچر هتل و بلیط پرواز