ویزای ژاپن، وقت سفارت ژاپن،مدارک لازم ویزای ژاپن، ویزای تضمینی ژاپن، ویزای مولتیپل ژاپن، هزینه ویزای ژاپن

ژاپن یکی از کشورهای زیبا و پیشرفته‌ی آسیاست که در شرقی‌ترین نقطه این قاره پهناور و در دل آب‌های اقیانوس آرام قرار دارد و با کشورهای چین، کره جنوبی، کره شمالی و روسیه از طریق اقیانوس، هم‌مرز است. این کشور تاریخ پر فراز و نشیبی دارد و امروزه به عنوان یکی قدرت‌های اقتصادی برتر دنیا شناخته می‌شود. ثمره تمدن و فرهنگ غنی این کشور امروزه جاذبه‌های تاریخی شگفت‌انگیزی است که هر ساله گردشگران زیادی را به برای بازدید از جذاب‌ترین دیدنی های ژاپن به این کشور می‌کشانند. ژاپن کشوری قدرتمند است و بسیاری از مردم دنیا از جمله ایران، آن را برای کار، تحصیل و مهاجرت انتخاب می‌کنند؛ اما اگر قصد سفر به ژاپن را دارید، می‌بایست برای دریافت ویزای ژاپن اقدام کنید. ویزای ژاپن دو نوع است؛ ویزای کوتاه مدت که شامل ویزای توریستی ژاپن، ویزای کار ژاپن یا همان ویزای تجاری ژاپن، ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و رویدادهای ورزشی و غیره می‌شود و ویزای بلند مدت که ویزای مهاجرت ژاپن محسوب می‌گردد. چنانچه می‌خواهید به صورت کوتاه مدت به این کشور بروید و از دیدنی های ژاپن بازدید کنید، به ویزای توریستی ژاپن نیاز دارید. برای اخذ ویزای توریستی ژاپن متقاضیان باید پس از تکمیل مدارک خود به سفارت ژاپن در خیابان زعفرانیه تهران مراجعه کنند و لازم به ذکر است که این سفارت درخواست ویزای ژاپن از طریق ایمیل، پست یا فکس را نمی‌پذیرد و فرد متقاضی باید شخصاً به سفارت مراجعه کند. اگر از خود می‌پرسید چگونه ویزای ژاپن بگیریم، همراه ما باشید، علاءالدین تراول در این صفحه اطلاعات کاملی در خصوص شرایط ویزای ژاپن برای شما فراهم کرده است و به سؤالات شما در خصوص هزینه ویزای ژاپن، قوانین فرم ویزای ژاپن، شرایط اخذ ویزای توریستی ژاپن، شرایط ویزا ژاپن برای ایرانیان، ویزای مهاجرت ژاپن، ویزای کار ژاپن و غیره پاسخ می‌دهیم. علاوه بر آن فایل فرم ویزای ژاپن در این صفحه بارگذاری شده است که به راحتی می‌توانید دانلود کنید و نسبت به پر کردن آن اقدام نمایید. مدارک لازم سفارت ژاپن نیز برای اخذ ویزا، در این صفحه به صورت موردی ارائه شده است تا به صورت کامل راهنمایی‌تان می‌کند. جالب است بدانید که اگر قصد سفر به ژاپن را دارید، به مدارک قدرتمندی برای سفر نیاز دارید، شما قطعاً باید دو سفر به حوزه شنگن داشته باشید و اگر این‌چنین نیست ویزای استرالیا یا کانادا یا انگلیس را در پاسپورت خود داشته باشید و تمامی مدارک اعم از مدارک شغلی تمکن و غیره باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. پیشنهاد می‌شود برای دقت بیشتر در تهیه مدارک و تسریع در مراحل اخذ ویزای ژاپن، کلیه این مراحل را به یک وکیل یا آژانس های مسافرتی معتبر بسپارید تا احتمال وقوع خطا در مراحل گرفتن ویزا کاهش یابد و در وقت و زمان خود صرفه‌جویی کنید. علاءالدین تراول به عنوان معتبرترین مرجع ویزا در ایران کلیه خدمات مورد نیاز شما از قبیل تنظیم مدارک لازم ویزای توریستی ژاپن و تعیین وقت سفارت را برای شما انجام خواهد داد تا در کمترین زمان ممکن و با قیمتی مناسب به نتیجه دلخواهتان برسید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
یک قطعه عکس 4.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی
ویزای کار
ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن کنگره و سمینار

محل صدور ویزای ژاپن : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت ژاپن :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای ژاپن : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای ژاپن : 150000
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : دارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک ژاپن : دستی / آنلاین
زبان ترجمه مدارک ژاپن : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای ژاپن : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای ژاپن نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

برای سفر به ژاپن نیاز به ویزای توریستی ژاپن دارید و باید کلیه مدارک موردنیاز این ویزا را ارائه دهید. در این صفحه مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ژاپن ارائه شده است اما باید بدانید برای سفر با هدف گردشگری و دیدن جاذبه‌های ژاپن باید ریز برنامه سفر به همراه تمام جزییات، تاریخ ورود و خروج، مدارک رزرو هتل در ژاپن، گواهی اشتغال به کار و مدارک مربوط به گرفتن مرخصی در صورت شاغل بودن و کارکرد حساب بانکی فرد متقاضی به مدارک ویزای ژاپن اضافه شود. اعتبار ویزای توریستی ژاپن به صورت سه ماهه است و در صورت ریجکت شدن درخواست ویزا، می‌توانید برای هدف مشابه تا 6 ماه درخواست مجدد صدور ویزا بدهید. کارشناسان ویزا علاءالدین تراول اقدامات لازم در خصوص تنظیم مدارک برای اخذ ویزای توریستی ژاپن و تعیین وقت سفارت را با قیمت مناسب برایتان انجام خواهند داد، ضمناً خوب است بدانید که پنج روز کاری زمان لازم است تا سفارت ژاپن درخواست متقاضی را بررسی نماید و پاسخ دهد.