ویزای هند، وقت سفارت هند ،مدارک لازم ویزای هند، ویزای تضمینی هند، ویزای مولتیپل هند، هزینه ویزای هند

هند سرزمین رنگ ها و مذاهب است که با سفر به این کشور زیبا، دنیایی رنگی همراه با عطر و طعم‌های متفاوت را تجربه خواهید کرد. اگر می‌خواهید به این کشور سفر کنید، باید ویزای هند را داشته باشید و برای دریافت آن به سفارتخانه‌ای که در شهر تهران قرار گرفته است، بروید تا مراحل اخذ ویزای هند را طی کنید. خوب است بدانید، ویزای هند انواع مختلفی دارد که شامل ویزای توریستی و ویزای کار می‌شود. کلیه افرادی که قصد سفر به هند را دارند، باید با توجه به هدف سفر، ویزای مورد نظر خود را دریافت کنند. اگر می‌خواهید برای ادامه تحصیل به این کشور سفر کنید، می‌توانید به گرفتن ویزای تحصیلی که ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌شود، اقدام کنید. ویزای توریستی هند، برای افرادی که قصد گردش و بازدید از دیدنی های هند را دارند، صادر می‌شود و اگر از مدت اعتبار اقامت بگذرد نمی‌توانید در هند اقامت داشته باشید. ویزای کنفرانس هند که 4 روز کاری زمان صرف صدورش می‌شود، برای شرکت در کنفرانس، سمینارهای بین المللی این کشور صادر می‌شود که مدت زمان این ویزا، بستگی به زمان برگزاری کنفرانس و زمان سفر متفاوت خواهد بود. از دیگر انواع ویزای هند که صدور آن 7 روز کاری زمان می‌برد، ویزای استخدام و کاروزی هند است که همراهان فرد دارای ویزای استخدامی باید برای اخذ این نوع از ویزا، درخواست بدهند و مدت اعتبار ویزای آن‌ها هم با ویزای متقاضی برابری می‌کند. همچنین برای ورود به کشور هند هم ویزای جداگانه صادر می‌شود که 4 روز کاری برای اخذ این نوع از ویزا زمان لازم است. اگر به کشور هند سفر کردید، با اخذ ویزای هند می‌توانید علاوه بر صرف وقت خود برای کارهای مربوطه‌تان از دیدنی های هند که شامل صومعه های رازآلود، معبدهای شگفت‌انگیز تا بازارهای شلوغ و بناهای تاریخی حیرت‌انگیز می‌شود، بازدید کنید. چرا که هند یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان به شمار می‌آید که برای ورود به این کشور نیازمند به تهیه ویزا از طریق سفارت هند تهران است. برای اخذ ویزای هند به کارشناسان ویزای علاءالدین تراول اعتماد نمائید، چرا که ما نسبت به تعیین وقت برای مراحل اداری شما اقدام می‌کنیم. همچنین اگر سوالی در خصوص ویزای هند داشته باشید، کافی است با شماره تلفن 5 رقمی 74495-021 تماس بگیرید تا شما همکاران ما شما را راهنمایی کنند.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
بلیط رفت و برگشت
دو قطعه عکس 5 در 5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
اسکن رنگی صفحه‌ اول پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای فرصت مطالعاتی

محل صدور ویزای هند : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت هند : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای هند : 7 تا 10 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای هند : 125 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک هند : دستی / آنلاین
زبان ترجمه مدارک هند :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای هند : 7 تا 10 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای هند نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775
آتنا شفیعی
آتنا شفیعی
داخلی152
+989128955914

اگر قصد گردش و بازدید از دیدنی های هند را دارید، باید به گرفتن ویزای توریستی هندوستان اقدام کنید. خوب است بدانید، برای دریافت ویزای توریستی هند باید 14 روز قبل، اقدام به دریافت ویزا کنید. علاقه‌مندانی که فقط قصد تفریح دارند می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کنند و برای کسانی که قصد اقامت بلند مدت و یا حتی انجام کارهای تجاری را دارند، صادر نمی‌شود. هندوستان هم ویزا لیبل دار دارد هم ویزا الکترونیک که در پروسه دریافت ویزای لیبل دار پاسپورت مسافر در سفارت می‌ماند و نیاز به انگشت نگاری دارد، اما در پروسه دریافت ویزا الکترونیک نیازی به انگشت نگاری و ماندن پاسپورت در سفارت نیست. مدت اعتبار ویزای توریستی هند از زمان صدور، تا یک ماه این اجازه را می‌دهد که در این کشور حضور داشته باشید. در صورتی که بیش از حد حضور داشته باشید، باید جریمه بپردازید. اگر می‌خواهید مراحل اداری اخذ ویزا و تعیین وقت سفرتتان سریع‌تر انجام شود و یا سوالی در خصوص مدارک ویزای توریستی هند دارید با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در ارتباط باشید تا هماهنگی‌های لازم را در خصوص مدارک ویزای توریستی هند و هزینه ویزا انجام دهند. برای اطلاعات بیشتر از اخذ این نوع ویزا با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا پاسخ سوالاتتان را دریافت نمائید. 

برخی از گردشگرانی که با تور هند به این کشور سفر می‌کنند، به دلیل جذابیت‌هایی که کشور هند دارد، علاقه‌مند هستند که بیشتر در هند بماند. یکی از راه‌های اقامت در این کشور همان اخذ ویزای کاری هند است که باید برای دریافتش به سفارتخانه ویزایی هند در تهران مراجعه کنند. هند از نظر نیروی کاری در جهان در رتبه دوم قرار دارد اما هر ساله درخواست نیروی کار برای مشاغل مختلف می‌دهد. استانداردهای کاری در هند بسیار متفاوت است و در سطح بین المللی نیست و فرهنگشان با کشورهای اروپایی متفاوت است ولی هزینه‌های زندگی در این کشور خیلی پایین است.
اگر شما با ویزای کاری وارد کشور هندوستان شوید می‌توانید برای اینکه اقامت خود را بگیرید با پرداخت مالیات این کار را انجام دهید و درخواست اقامت خود را به اداره مهاجرت بدهید. برای دریافت مجوز کاری هند باید سوابق کاری و تحصیلی خود را ارائه دهید و اینکه آیا زبان انگلیسی یا هندی را بدانید در روند کار تأثیرگذار است. برای دریافت ویزای کار در هند می‌توانید با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در ارتباط باشید و با شماره 5 رقمی 74495-021 تماس بگیرید. 


اگر قصد تحصیل در کشور هند را دارید، باید به اخذ ویزای تحصیلی برای هند اقدام نمائید. خوب است بدانید، این نوع از ویزا که ویزای دانشجویی هند هم نامیده می‌شود برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره‌های زبان صادر می‌شود. زمان اعتبار ویزای تحصیلی در هندوستان به مدت زمان تحصیل فرد بستگی دارد که از 6 ماه تا 2 سال است. جزو پر طرفدارترین کشورها برای ادامه تحصیل کشور هندوستان به شمار می‌آید. به علت هزینه تحصیلی و زندگی بسیار پایین این کشور و یکی از دلایل دیگر نزدیکی کشور هندوستان به ایران است که علاقه‌مندان ایرانی را جذب خود می‌کند. هندوستان یکی از بزرگ‌ترین و کهن‌ترین نظام‌های آموزش‌وپرورش را دارد.هند با دارا بودن 320 دانشگاه و هزاران کالج خصوصی و دولتی هر ساله دانشجویان زیادی را جذب خود می‌کند اما نرخ با سوادی در کشور هندوستان بی‌نهایت پایین است. اگر می‌خواهید برای تحصیل به کشور هند سفر کنید و از شرایط اخذ ویزای تحصیلی هند اطلاعات زیادی ندارید، کافی است برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در ارتباط باشید. همچنین اگر سوالی در خصوص مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی هند و هزینه دارید با شماره تلفن 5 رقمی 74495-021 تماس بگیرید.

سفر کردن به صورت مهاجرتی شیوه‌های مختلفی دارد به صورت سرمایه گذاری، کاری، تحصیلی و ... امکان‌پذیر است. درست است که  هند در چشم عموم مردم کشوری فقیر است ولی در عرصه بین المللی برای مهاجرت بسیار مورد توجه قرارگرفته است. شما می‌توانید هرگونه سوالی که در خصوص شرایط ویزای مهاجرتی هندوستان را دارید با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در ارتباط باشید که پاسخ گوی تمام سوالات شما هستند. همچنین می‌توانید با شماره 5 رقمی 74495-021 تماس بگیرید و پاسخ سوالتان را دریافت کنید. 

 

برای دریافت ویزای لیبل دار حتما باید جهت انگشت نگاری حضور داشته باشید ولی نیازی به وقت مصاحبه نمیباشد.

پرواز مستقیم به هندوستان پرواز ماهان است.
رزرو هتل از 3 تا 5 ستاره امکان دارد با بهترین امکانات.