ویزای ایسلند، وقت سفارت ایسلند،مدارک لازم ویزای ایسلند، ویزای تضمینی ایسلند، ویزای مولتیپل ایسلند، هزینه ویزای ایسلند

ایسلند، کشور گل و لاله‌‌های رنگین با کافه‌‏های چشم‏‌نواز کنار رودخانه، ساختمان‏‌هایی با معماری‏‌های فوق مدرن و پل‏‌هایی که به زیبایی دنیای کلاسیک را به دنیای پر زرق و برق معاصر پیوند داده‌‏اند، این کشور رنگارنگ هر ساله پذیرای توریست‏‌های بسیاری در قالب تور ایسلند و یا به صورت انفرادی از سراسر دنیا با اهداف مختلف و از طریق ویزای ایسلند پا به این کشور می‏گذارند. اما شما قبل از سفر به این کشور نیاز است که اقدام به اخذ ویزای ایسلند نمایید تا به راحتی و در کمترین زمان ممکن به این کشور زیبا سفر کنید. ویزای هلند را می‌توان به دو دسته کلی تقسیم کرد:
 1-ویزای شینگن ایسلند
 2-ویزای نشنال ایسلند 
 همانطور که می‌دانید ایسلند یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن است، پس اگر ویزای شینگن ایسلند را دریافت کنید، می‌توانید به تمام کشورهای عضو شینگن هم سفر کنید. ولی اگر ویزای نشنال را دریافت کنید، فقط می‌توانید به کشور ایسلند سفر کنید. ویزای شینگن هلند به دو دسته ویزای شینگن کوتاه مدت و ویزای مالتی شینگن تقسیم می‌شود که این نوع ویزاها با نظر و صلاح دید کنسول ویزای مربوطه برای شما ارائه می‌گردد. ویزای ایسلند به صورت های مختلفی از قبیل ویزای توریستی، تجاری، ملاقات خانواده و بستگان، ترانزیت فرودگاهی، ورود مجدد، طولانی مدت (تحصیلی و کاری) صادر می‌شود.
ویزای ملاقات خانواده و بستگان: این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به هلند هستند.
ویزای ترانزیت فرودگاهی: این ویزا محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان این نوع ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.
ویزای ورود مجدد به ایسلند: این ویزا برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک ایسلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.
ویزای طولانی مدت (ملی): این نوع ویزا برای امور تحصیلی و کار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مدت زمان لازم برای اخذ ویزای هلند
حداقل مدت زمان قانونی رسیدگی و بررسی مدارک برای صدور ویزای هلند ۲۰ روز است و در تمام این مدت گذرنامه در اختیار سفارت خواهد بود.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای تحصیلی
ویزای کار
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری

محل صدور ویزای ایسلند : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت ایسلند : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای ایسلند : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای ایسلند : 60 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک ایسلند : دستی
زبان ترجمه مدارک ایسلند :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای ایسلند : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای ایسلند نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : دارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

ویزای ایسلند از نوع توریستی تنها به منظور تفریح در ایسلند و انجام فعالیت‌هایی نظیر گذراندن تعطیلات و گشت و گذار صادر می‌شود. اگر متقاضی در حین سفر قصد انجام فعالیت کاری و یا وظایف رسمی و شرکتی داشته باشد می‌بایست برای نوع دیگری از ویزا درخواست کند. ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از ایسلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. ویزای توریستی ایسلند
ویزای تجاری: ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و ... قصد سفر به ایسلند را دارند.