ویزای مجارستان، وقت سفارت مجارستان،مدارک لازم ویزای مجارستان، ویزای تضمینی مجارستان، ویزای مولتیپل مجارستان، هزینه ویزای مجارستان

*کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.


*حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.

*حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

برای مراجعه به سفارت مجارستان ابتدا باید وقت سفارت مجارستان را بگیرید و پس از آن در زمان داده شده با مراجعه به سفارت برای دریافت ویزا اقدام کنید. برای دریافت ویزا شما باید کارهایی از قبیل انگشت نگاری و مصاحبه را پس از تحویل مدارک خود انجام دهید.
برای ورود به کشور مجارستان شما باید حتماً ویزای این کشور را داشته باشید. همچنین با توجه به این که مجارستان نیز جزء کشورهای عضو شینگن است شما با داشتن ویزای شینگن نیز می توانید به این کشور سفر کنید. سیاست های وقت سفارت مجارستان با سیاست های وقت دهی سایر سفارت خانه ها متفاوت است. شما باید وقت سفارت توریستی مجارستان را بگیرید. اگر برای اهداف کاری و تجاری به مجارستان سفر می کنید، باید وقت سفارت مجارستان تجاری را دریافت کنید و در نهایت اگر برای تحصیل به این کشور سفر می کنید باید وقت سفارت تحصیلی مجارستان را بگیرید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی سپرده بلند مدت بانکی در صورت داشتن
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار
ویزای شنگن درمانی

محل صدور ویزای مجارستان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت مجارستان : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای مجارستان : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای مجارستان : 85 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک مجارستان : دستی
زبان ترجمه مدارک مجارستان : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای مجارستان : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای مجارستان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

با داشتن ویزای توریستی مجارستان به راحتی می‌توایند از جذاب‌ترین دیدنی های مجارستان بازدید کنید و با خیال راحت در تور مجارستان ثبت نام نمایید. اولین قدم برای اخذ ویزای توریستی مجارستان، پر کردم فرم ویزای مجارستان است که در این صفحه از وبسایت ما می‌توانید فرم را به راحتی دانلود و تکمیل نمایید. سپس مدارک لازم برای اخذ ویزای مجارستان را تهیه کنید، ما برای شما مدارک را طبقه‌بندی و به سفارت مجارستان در تهران ارسال می‌نماییم و تعیین وقت سفارت را نیز برای شما انجام می‌دهیم. البته حضور شخص متقاضی اخذ ویزا نیز در سفارت ضروروی است چرا که برای گرفتن ویزای توریستی مجارستان نیاز به انگشت نگاری دارید که پس از انجام مراحل لازمه، زمان آن را به شما اعلام خواهید کرد. تنها کافی است با شماره 02174495 تماس بگیرید و کلیه اطلاعات موردنیاز خود در باره ویزای مجارستان را از کارشناسان ما بخواهید. 

اگر قصد سفر به مجارستان و اقامت کاری در این کشور را دارید، باید برای گرفتن وقت سفارت مجارستان اقدام کرده و وقت سفارت تجاری مجارستان را بگیرید. البته باید بدانید که برای سفر به مجارستان برای اهداف تجاری و کار، شما ابتدا باید یک دعوت نامه کاری از سوی کارفرمای خود که در مجارستان حضور دارد دریافت کنید و سپس نسبت به گرفتن وقت سفارت مجارستان اقدام کنیداگر پدر خانواده همراه خانواده سفر نکند، باید رضایت نامه او برای مسافرت همسر و سایر افراد خانواده الزامی است. (ترجمه شده به انگلیسی)
برای افراد در حال تحصیل، داشتن گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
در گواهی اشتغال به کار باید میزان درآمد و سمت او آورده شده باشد.
افرادی که بازنشسته شده اند باید آخرین فیش حقوقی یا حکم و کارت بازنشستگی ارائه کنند.
هر فرد باید برای خود گذرنامه جداگانه داشته باشد.

مجارستان به دلیل داشتن رتبه علمی مناسب و دانشگاه های معتبر جزء کشورهایی است که افراد زیادی برای تحصیل وارد آن می شوند. برای رفتن به مجارستان و تحصیل در این کشور شما باید نسبت به اخذ ویزای تحصیلی و همچنین گرفتن وقت سفارت مجارستان اقدام کنید. البته قبل از گرفتن وقت سفارت مجارستان برای دریافت ویزای تحصیلی، شما باید در یکی از دانشگاه های این کشور پذیرفته شده و سپس اقدامات لازم را انجام دهید.افرادی که قصد دارند برای تحصیل به مجارستان رفته و در این کشور ادامه تحصیل دهند، پس از اینکه در یکی از دانشگاه های این کشور پذیرفته شدند، باید وقت سفارت مجارستان را بگیرند و با مدارک زیر برای اخذ ویزای تحصیلی خود اقدام کنند.
۶ قطعه عکس رنگی ۶*۴ مناسب پاسپورت
هزینه ی مربوط به ویزا
پرینت ۶ ماه اخیر حساب قیم ترجمه شده به انگلیسی
پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه قبل از تأیید شدن پرونده توسط سفارت مجارستان
گواهی اشتغال پدر یا قیم در سربرگ محل کار (دارای امضا و مهر)
گواهی پرداخت هزینه توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار (دارای مهر و امضا)
گواهی پرینت حساب بانکی دانشجو
کپی شناسنامه ی مادر
ترجمه جواز محل کار پدر یا قیم
پس از تکمیل این مدارک و گرفتن وقت سفارت مجارستان می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان اقدام کنید.