ویزای هنگ کنگ، وقت سفارت هنگ کنگ ،مدارک لازم ویزای هنگ کنگ، ویزای تضمینی هنگ کنگ، ویزای مولتیپل هنگ کنگ، هزینه ویزای هنگ کنگ

شهر هنگ کنگ امروزه به عنوان یکی از گردشگرپذیرترین مقاصد دنیا شناخته می‌شود و جزو مراکز تجاری مهم شرق آسیا به شمار می‌رود. هنگ کنگ در جنوب چین قرار دارد و برای سفر به آن باید ویزای هنگ کنگ را داشته باشید؛ چنانچه قصد سفر به این شهر را دارید، برای دریافت ویزای هنگ کنگ باید به سفارت چین در تهران مراجعه نمایید و در آن برای هنگ کنک درخواست ویزا بدهید. ویزای هنگ کنگ انواع مختلفی دارد که عبارتند از ویزای توریستی، ویزای بیزینسی یا کاری، ویزای تحصیلی و فرصت مطالعاتی و ویزای مهاجرتی. امروزه گردشگران زیادی هنگ کنگ را برای سفر انتخاب و برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ اقدام می‌کنند. ویزای توریستی هنگ کنگ از زمان صدور تا سه ماه اعتبار دارد و دارندگان آن می‌توانند در هر بار ورود به هنگ کنگ تا 14 روز در آن اقامت داشته باشند. در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت مجاز، گردشگران باید حداقل هفت روز پیش از پایان تاریخ ویزا درخواست خود را ارائه کنند و گردشگران در طول مدت اقامت اجازه کار یا تحصیل در خاک هنگ کنگ را ندارند. ویزای توریستی به سه صورت فوری، یکبار ورود و چندبار ورود ارائه می‌شود که با توجه به درخواست شما اخذ آن صورت می‌گیرد. بسیاری از افراد نیز برای تحصیل و کار هنگ کنگ را انتخاب می‌کنند چرا علاوه بر داشتن دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی، فرصت‌های زیاد کاری و تجاری در این شهر برای افراد فراهم است. چنانچه افراد ویزای مهاجرتی هنگ کنگ را داشته باشند، می‌توانند به همراه همسر و فرزند زیر 18 سال خود به مدت 1 سال در این شهر زندگی کنند. اگر قصد سفر به این شهر و اخذ ویزای هنگ کنگ را دارید علاءالدین تراول با کارشناسانی مجرب پاسخگوی شما هستند؛ همچنین صفحه ویزای هنگ کنگ علاءالدین تراول در وبسایت ما در اختیار شماست که در آن تمام اطلاعات مورد نیاز در خصوص مدارک لازم و فرم‌های مربوطه در خصوص دریافت ویزای این شهر وجود دارد و با مطالعه آن می‌توانید اطلاعات جامع و مفیدی درخصوص مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ، هزینه ویزای هنگ کنگ و غیره کسب کنید. هنگام ارسال مدارک باید دقت داشته باشید، چنانچه خطایی در ارائه مدارک رخ دهد، مسئولیت ارائه اطلاعات نادرست برعهده متقاضی خواهد بود و کلیه مدارک ارائه شده باید دارای ترجمه رسمی به انگلیسی یا چینی باشند. به طور کلی بهتر است برای دریافت ویزا از طریق یک شرکت گردشگری معتبر اقدام نمایید تا میزان خطا در ارسال مدارک کمتر شود و روند اخذ ویزا تسریع پیدا کند. علاءالدین تراول به عنوان مرجع معتبر ویزا می‌تواند نسبت به تعیین وقت سفارت برای متقاضیان اقدام نماید و مراحل اداری آن را برایتان انجام دهد. هر سوالی که در خصوص نحوه اخذ ویزای هنگ کنگ داشته باشید، کارشناسان ما راهنمایی‌تان خواهند کرد، کافیست با شماره تلفن 5 رقمی ما به شماره 74495-021 تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت کنید و تمام اطلاعات مورد نیازتان را دریافت نمایید.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای هنگ کنگ : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت هنگ کنگ : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای هنگ کنگ : 30 تا 45 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای هنگ کنگ : 130 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک هنگ کنگ : دستی
زبان ترجمه مدارک هنگ کنگ : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای هنگ کنگ : 30 تا 45 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای هنگ کنگ نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد




خدمات ویزا قیمت ویزا قیمت با تخفیف
هزینه ویزای توریستی+تحویل گرفتن مدارک 140 دلار آمریکا 135 دلار آمریکا


نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

امروزه گردشگران زیادی هنگ کنگ را برای سفر انتخاب و برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ اقدام می‌کنند. ویزای توریستی هنگ کنگ از زمان صدور تا سه ماه اعتبار دارد و دارندگان آن می‌توانند در هر بار ورود به هنگ کنگ تا 14 روز در آن اقامت داشته باشند. در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت مجاز، گردشگران باید حداقل هفت روز پیش از پایان تاریخ ویزا درخواست خود را ارائه کنند و گردشگران در طول مدت اقامت اجازه کار یا تحصیل در هنگ کنگ را ندارند. ویزای توریستی هنگ کنگ به 3 صورت صادر میگردد ویزای فوری، عادی و چند بار ورود. قبل از سفر به هنگ کنگ، باید جهت اخذ ویزای این شهر از طریق سفارت چین در تهران اقدام نمایید. وجود یک شرکت معتبر برای انجام مراحل اخذ ویزا نقش مهمی دارد چراکه با کوچکترین خطا ممکن است ویزا را از دست بدهید. کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در تمامی مراحل اخذ ویزا در کنارتان هستند و تعیین وقت سفارت را برای شما انجام می‌دهند و چنانچه سوالی در خصوص مدارک ویزای هنگ کنگ و هزینه ویزای هنگ کنگ داشتید، می‌توانید با شماره 02174495 تماس بگیرید و پاسخ سوالاتتان را دریافت نمایید. 

چنانچه قصد سفر به هنگ کنگ دارید، کارشناسان صدور بلیط علاءالدین تراول از طریق ایرلاین‌های امارات، قطر، ترکیش رزرو بلیط هواپیمای شما را انجام خواهند داد و کارشناسان هتل ما هر هتلی که مدنظر شماست، از سه ستاره تا پنج ستاره را در هنگ کنگ برایتان رزرو خواهند کرد.