ویزای آلمان، وقت سفارت آلمان ،مدارک لازم ویزای آلمان، ویزای تضمینی آلمان، ویزای مولتیپل آلمان، هزینه ویزای آلمان

در حال حاضر آلمان یکی از کشورهای صنعتی و پیشرفته اروپاست که هر ساله گردشگران و بازدیدکنندگان زیادی را از نقاط مختلف دنیا به منظور گردشگری، زندگی و یا کار و تجارت راهی این کشور زیبای اروپایی می‌شوند تا لحظات بی‌نظیری را در آنجا برای خود خلق سازند. حال اگر هرکسی این روزها قصد مهاجرت از ایران و شروع یک زندگی جدید در کشوری اروپایی را داشته باشد، بدون شک آلمان یکی از گزینه‌هایی است که به آن فکر خواهد کرد. در این میان شما برای رفتن به این کشور، نیاز است که یکی از قدم‌های اولیه سفر به آلمان که دریافت ویزای آلمان است را از قبل گرفته باشید تا به راحتی به این کشور سفر کنید. ما در این نوشته سعی خواهیم کرد تا شما را با نکات کلیدی مهاجرت به آلمان و نحوه اخذ ویزای آلمان آشنا کنیم. ویزای آلمان به دو دسته ویزای شینگن آلمان و ویزای نشنال آلمان تقسیم می‌شود، افرادی که ویزای آلمان را اخذ می‌کنند، اگر ویزای شینگن باشند می‌توانند به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنند ولی اگر ویزای نشنال داشته باشند، فقط می‌توانند به کشور آلمان سفر کنند و این امر به صلاح دید کنسول و یا سفارت آلمان است که به چه افرادی ویزای شینگن و به چه کسانی ویزای نشنال دهند. اولین مرحله برای درخواست ویزای آلمان، پر کردن فرم تقاضای ویزای این کشور است. شما برای دریافت این فرم می‌توانید از سایت علاءالدین تراول فرم مربوطه را دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت آلمان آن را دریافت کنید. در حال حاضر سفارت آلمان فقط به صورت آنلاین وقت ملاقات را تعیین می‌کند و شما در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده است، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید. تصمیم سفارت در رابطه با اخذ ویزای آلمان بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.
مدت زمان لازم برای صدور ویزای آلمان
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته‌ای طول می‌کشد، در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند و سفارت پس از دریافت مدارک مربوطه، به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. به طوری که شما به هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه خود داشته باشید. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
شرح برنامه سفر
یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کار
ویزای فرصت مطالعاتی
ویزای مهاجرتی
ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن نمایشگاهی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار
ویزای شنگن مسابقات ورزشی
ویزای شنگن ترانزیت

محل صدور ویزای آلمان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت آلمان : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای آلمان : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای آلمان : 60 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک آلمان : دستی
زبان ترجمه مدارک آلمان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای آلمان : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای آلمان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

ویزای توریستی آلمان مخصوص سفرهای تفریحی و توریستی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان افراد است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در آلمان دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی آلمان یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسبانند که این برچسب شاملِ تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود. 

هر ساله بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر برای ادامه تحصیل در کشور آلمان، اقدام به دریافت ویزای آلمان می‌کنند، این کشور به خاطر داشتن حدودا ۴۰۰ مرکز آموزش عالی، توانسته است بیش از ۱۰ درصد تحصیل کنندگان را از کشورهای مختلف دنیا که غیر آلمانی هستند را به سوی این مراکز آموزشی بکشاند. چرا که نیاز به گفتن ندارد که مراکز آموزشی آلمان جزء برترین مراکز آموزشی در دنیا شناخته شده‌اند و تحصیل کنندگان در این دانشگاه‌ها، شرایط ایده‌آلی را برای پیدا کردن شغل مناسب پیش رو خواهند داشت. برای تحصیل در دانشگاههای دولتی آلمان در بیشتر موارد نیازی به پرداخت شهریه نیست و در صورت لزوم مقدار ناچیزی به عنوان شهریه سالیانه دریافت می‌شود. همچنین امکان اخذ بورسیه‌های متنوع در رشته‌ها و مقاطع مختلف وجود دارد و در انتها شما فرصت یادگیری زبان آلمانی را خواهید یافت که یکی از زبان‌های پرکاربرد در سطح بین المللی است. در کنار دانشگاه های با کیفیت و سطح آموزشی در قالب استانداردهای بین المللی، آلمان کشوری با کیفیت زندگی بالا و شهریه های پایین دانشگاهی است. همچنین این کشور همیشه از طرح های حمایتی و بورسیه های تحصیلی گسترده برای دانشجویان بین المللی و نیز سیاست های اشتغال زایی بعد از فارغ التحصیلی دانشجویان پشتیبانی می‌کند. تمامی این دلایل در کنار ارائه رشته های تحصیلی بسیار به زبان انگلیسی به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد، موجب آن شده که سالانه تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی، آلمان را به عنوان یک مقصد تحصیلی مناسب انتخاب کنند. ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدارک باید ابتدا به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد، سپس به سفارت آلمان برای تایید ارائه داده شوند. در نظر داشته باشید برای تایید مدارک در سفارت باید هزینه مربوطه پرداخت شود، همچنین به همراه داشتن مدارک فارسی الزامی است.