ویزای فنلاند، وقت سفارت فنلاند، مدارک لازم ویزای فنلاند، ویزای تضمینی فنلاند، ویزای مولتیپل فنلاند، هزینه ویزای فنلاند

فنلاند کشوری سرسبز همراه با طبیعتی بکر است که در منطقه اسکاندیناوی شمال اروپا قرار دارد. اگر می‌خواهید به این کشور سفر کنید، باید به سفارت فنلاند در تهران بروید و به اخذ ویزای فنلاند اقدام نمائید. خوب است بدانید، ویزای فنلاند انواع مختلفی دارد که شامل ویزای تک ورودی، ویزای دوگانه، ویزای چندگانه ویزای حمل و نقل می‌شود. ویزای تک ورودی این امکان را به شما می‌دهد که فقط یک بار به کشور فنلاند سفر کنید و تا 90 روز می‌توانید در این کشور بمانید. نوع دیگر ویزای فنلاند که گفته شد، ویزای دو گانه نام دارد که این اجازه را به فرد می‌دهد تا دوبار به این کشور سفر کنند. اگر قصد گردش و تفریح در این کشور را دارید باید به اخذ ویزای توریستی فنلاند اقدام کنید. این نوع از ویزا، جزء آن دسته از ویزاهای توریستی شینگن است که به افرادی که مهاجر کشور فنلاند هستند، اجازه اقامت کوتاه مدت را می‌دهد. مدت استفاده از ویزای توریستی فنلاند حداکثر تا 90 روز است. از دیگر ویزاهای این کشور ویزای کار و ویزای تحصیل است که برای اخذ هر کدام از این ویزاها، باید به سفارت فنلاند در تهران بروید. اگر می‌خواهید، آسان‌تر مراحل اخذ ویزایتان را انجام دهید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان علاءالدین تراول در بخش ویزا در تماس باشید که پاسخگوی سؤالات شما هستند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای توریستی

محل صدور ویزای فنلاند : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت فنلاند :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای فنلاند : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای فنلاند : 60 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک فنلاند : دستی
زبان ترجمه مدارک فنلاند : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای فنلاند : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای فنلاند نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

اگر می‌خواهید به کشور فنلاند سفر کنید و از دیدنی‌های تماشایی این کشور دیدن کنید، باید به اخذ ویزای توریستی فنلاند اقدام نمائید. شما می‌توانید برای دریافت این نوع از ویزا به سفارت فنلاند در تهران بروید تا کارهایتان سریع‌تر انجام شود. خوب است بدانید، ویزای توریستی فنلاند جزء آن دسته از ویزاهای توریستی شینگن است که به افرادی که مهاجر این کشور هستند، اجازه اقامت کوتاه مدت را می‌دهد. مهلت استفاده از این ویزای توریستی حداکثر تا 90 روز است. به طور کلی بهتر است برای دریافت ویزا از طریق یک شرکت گردشگری معتبر اقدام نمائید که شرکت علاءالدین تراول به عنوان مرجع معتبر ویزا، می‌تواند نسبت به تعیین وقت سفارت برای متقاضیان اقدام کند. 

اگر قصد اقامت دائم در کشور فنلاند را دارید، می‌توانید از طریق ویزای فنلاند برای کار و سرمایه اقدام نمائید. اگر می‌خواهید در این کشور زندگی کنید، در وهله اول باید جویای کار شوید و کاری که با رشته و تخصصتان هماهنگ باشد، پیدا کنید. خوب است بدانید، تنها کسانی می‌توانند بدون اجازه اقامت به اخذ ویزای کار فنلاند اقدام کنند که حدود سه ماه در این کشور کار کرده باشند. همچنین باید زبان فنلاندی یا زبان سوئدی را به صورت کامل صحبت کنند. کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در تمامی مراحل اخذ ویزا در کنارتان هستند و تعیین وقت سفارت را برای شما انجام می‌دهند. 

کشور فنلاند از جمله کشورهایی اروپای است که سطح آموزشی بالایی دارند. اگر می‌خواهید جهت تحصیل به این کشور سفر کنید، باید به اخذ ویزای تحصیلی فنلاند اقدام کنید. در اولین وهله برای تحصیل در کشور، اقامتی موقت به دانشجو داده می‌شود که پس از اخذ ویزای مربوطه می‌تواند اقامت دائم را درخواست کند. از نکته‌های مهم قوت تحصیل در فنلاند رایگان بودن تحصیلات در این کشور است. شما می‌توانید هر سؤالی که در خصوص نحوه اخذ ویزای تحصیلی فنلاند داشته باشید را با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در میان بگذارید تا شما را راهنمایی کند. کافی است با شماره تلفن 5 رقمی 74495-021 تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت کنید تا اطلاعات مورد نیازتان را دریافت کنید.