ویزای جمهوری دومینیکن،وقت سفارت جمهوری دومینیکن،مدارک لازم ویزای جمهوری دومینیکن، ویزای تضمینی جمهوری دومینیکن، ویزای مولتیپل جمهوری دومینیکن، هزینه ویزای جمهوری دومینیکن

جمهوری دومینیکن جزیره‌ای بکر و خوش آب و هوا در آمریکای مرکزی است که هر ساله گردشگران زیادی برای تماشای جاهای دیدنی جمهوری دومینیکن به این سرزمین سفر می‌کنند و در آنجا به طبیعتگردی، شنا، حمام آفتاب، غواصی، ماهیگیری می‌پردازند. لازم است بدانید که برای سفر به این کشور نیازمند اخذ ویزای جمهوری دومینیکن هستید، البته این کشور برای ایرانیان ویزای فرودگاهی نیز صادر می‌کند که 30 روز اعتبار دارد. قبل از سفر خود به جمهوری دومینیکن، باید بدانید که این کشور در ایران سفارت ندارد و باید برای پیگیری کارهای خود به امارات و یا قطر سفر کنید، همچنین هیچ پرواز مستقیمی از ایران به دومینیکن وجود ندارد و بایستی در ابتدا راهی کشورهای همسایه و یا هلند، اسپانیا، روسیه و پرتغال شوید و با توقف در یکی از آن کشورها خود را به مقصد برسانید.  

انواع ویزای جمهوری دومینیکن

ویزای جمهوری دومینیکن بسته به نوع سفر متفاوت است، اما اغلب آن‌ها توریستی‌اند، همچنین سالانه افراد زیادی برای اخذ اقامت دومینیکن اقدام می‌کنند که می‌توان دلیل آن را آب و هوا و مناظر چشم‌نواز آنجا دانست. پیشنهاد ما به شما این است که برای تجربه لحظاتی متفاوت، سفر به این سرزمین را از دست ندهید و هرچه زودتر راهی شوید. در سفر خود فراموش نکنید تا از دیدنی های جمهوری دومینیکن مانند جزیره هیسپانیولا و ساحل پونتا کانا بازدید کرده و در کنار مردم بومی غذای محلی صرف کنید. برای سفر خود به جمهوری دومینیکن می‌توانید روی همکاران ما در بخش رزرو هتل‌های خارجی و یا بلیط هواپیما علاءالدین تراول حساب باز کرده و با آسودگی خاطر راهی شوید.




اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه شناسنامه
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای جمهوری دومینیکن : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت جمهوری دومینیکن :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای جمهوری دومینیکن : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای جمهوری دومینیکن : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک جمهوری دومینیکن : دستی
زبان ترجمه مدارک جمهوری دومینیکن :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای جمهوری دومینیکن : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای جمهوری دومینیکن نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

جهت دریافت ویزای توریستی دومینیکن مدارک لازم همچون ترجمه مدارک شناسایی، فرم ویزای جمهوری دومینیکن و غیره باید تحویل سفارت کشور مربوطه شوند. برای گرفتن ویزا جمهوری دومینیکن گذرنامه‌ی شما باید حداقل یک صفحه‌ی خالی برای مهرهای مربوطه داشته باشد. لازم به توضیح است که با در دست داشتن ویزای شینگن می‌توانید در فرودگاه فرانکفورت ترانزیت شوید و هواپیما را به مقصد دومینیکن تغییر دهید. اگر دوست دارید تا اطلاعات بیشتری درباره نحوه دریافت ویزای جمهوری دومینیکن، هزینه سفر به دومینیکن و یا پروازهای خارجی کسب کنید، با کارشناسان علاءالدین تراول تماس بگیرید، همچنین اگر خواهان ویزای توریستی جمهوری دومینیکن هستید، همکاران ما در کنار شما هستند تا با بهترین خدمات، سفری راحت را برای شما تدارک ببینند. 

شما می‌توانید جهت مهاجرت به کشور جمهوری دومینیکن از طریق تحصیلی اقدام کنید و پس ازاخذ پذیرش تحصیل در جمهوری دومینیکن نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی دومینیکن اقدامات لازم را انجام دهید.و دیگر روش اقامت در این کشور سرمایه‌گذاری می‌باشد.