ویزای دومینیکا، وقت سفارت دومینیکا،مدارک لازم ویزای دومینیکا، ویزای تضمینی دومینیکا، ویزای مولتیپل، هزینه ویزای دومینیکا

این روزها که حرف از اقامت دومینیکا بسیار سر زبان‌ها است. اکنون وقت آن رسیده که یکی دیگر از کشورهایی که ایرانیان می‌توانند بدون نیاز به ویزا به آن سفر کنند را مورد بررسی قرار دهیم. ایرانیان می‌توانند بدون نیاز به ویزا به این کشور سفر کنند، چرا که دومینیکا که به عنوان جزیره طبیعی کارائیب شناخته می‌شود به عنوان بهشت جاودانه غواصان، مسافران و طبیعت‌گردان شناخته می‌شود. این جزیره گرم دارای بلندترین کوه‌های کارائیب شرقی، جنگل‌های سرسبز، آبشارها، دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و… است که مسافران را به وجد می‌آورد. جالب است که بدانید ایرانی‌ها برای اقامت تا 30 روز در دومنیکا به ویزا احتیاج ندارند ولی اگر بیشتر از30 روز می‌خواهند در خاک این کشور بمانند باید درخواست ویزا ی تجاری و یا تحصیلی بدهند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار


محل صدور ویزای دومینیکا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت دومینیکا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای دومینیکا : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای دومینیکا : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک دومینیکا : دستی
زبان ترجمه مدارک دومینیکا :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای دومینیکا : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای دومینیکا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

در جهت اخذ ویزای توریستی دومینیکا افراد متقاضی بایستی مدارک ذیل را ارائه دهند:
1-تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی دومینیکابه صورت آنلاین
2-ارائه و ارسال ۴قطعه عکس با پس زمینه سفید رنگ و تطابق عکسای ارائه شده با عکس گذرنامه و با همان فرمت عکس گذرنامه
3-اصل گذرنامه قبلی در صورت موجود بودن
4-کپی از صفحه اول گذرنامه و همچنین کپی از تمام ویزاها و سفرهای قبلی به همراه مهرهای موجود در گذرنامه
5-فرم درخواست ویزا همراه با امضاء فرد متقاضی
6-ارئه مدارک و فرم های تکمیل شده همراهان فرد متقاضی به همراه امضا
7-ارائه اصل و کپی گذرنامه معتبر با داشتن حداقل ۶ماه اعتبار و همچنین داشتن حداقل ۳برگ خالی
8-اسکن یا رونوشت از بلیط پرواز
9-ارائه انگیزه نامه برای سفر به دومینیکاو مدت زمان حضور و برنامه کلی از سفر توریستی
10-در صورتی که زمان مشخصی برای ورود و خروج به این کشور تعیین شده باید مدارک و دلایل کافی ارائه شود
11-ارائه مدارک لازم که نشان دهنده رزو هتل یا محل اقامت فرد باشد
12-نامه تمکن مالی یا گردش مالی فرد مبنی بر تامین هزینه های زندگی و خرج سفر به این کشور
13-ترجمه انگلیسی مدراک هویتی فرد متقاضی
14-ترجمه انگلیسی مدارک اشتغال به کار پروانه کسب و گواهی اشتغال به تحصیل به همراه ترجمه آخرین فیش های حقوقی فرد
15-ترجمه فیش حقوقی فرد بازنسشته به همراه حکم بازنشستگی
16-کپی و پرینت از حساب جاری طی ۶ماه گذشته به همراه مهر امضا بانک مربوطه
17-کپی از کارت اعتباری یا دیگر کارتهای بانکی
18-ترجمه و کپی از اسناد ملکی به همراه مهر رسمی دادگستری و وزارت امور خارجه
یادآور می‌شویم با توجه به شرایط و قوانین مهاجرتی و صدور ویزای هر کشوری سفارتخانه دومینیکا می‌تواند مدارک دیگری از فرد متقاضی نیز درخواست نماید.

 

به دو روش افراد می‌توانند اقامت کشور دومنیکا را دریافت کنند:

1.سرمایه‌گذاری: در این روش افراد باید مبلغی را به دولت دومنیکا اهدا کنند که اغلب این مبلغ صرف تاسیس مدرسه، بازسازی بیمارستان و صنعت گردشگری میشود و این هزینه از طرف دولت دومینیکا استرداد نمی‌شود. شرایط اقدام از طریق سرمایه‌گذاری داشتن حداقل 21 سال سن و داشتن سلامت جسمانی و عدم سوء پیشینه است.
2.خرید ملک: شما از طریق خرید ملک در این کشور می‌توانید به راحتی صاحب پاسپورت دومینیکایی شوید.