ویزای دانمارک، وقت سفارت دانمارک، مدارک لازم ویزای دانمارک، ویزای تضمینی دانمارک، ویزای مولتیپل دانمارک، هزینه ویزای دانمارک

کشور زیبا و پادشاهی دانمارک یکی از کشورهای اروپای شمالی است که از نظر اقتصادی، اجتماعی و کیفیت زنندگی در سطح بالایی قرار دارد و در حال حاضر یکی از مرفه‌ترین کشورهای اروپایی محسوب می‌شود. پایتخت کشور دانمارک شهر کپنهاک است که نزدیک به ۲ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است. دانمارک از سال ۲۰۰۱ به عضویت پیمان شینگن درآمده است و از این ‌رو، سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای شنگن از طریق سفارت دانمارک در تهران است. ویزای شنگن به ویزای کوتاه مدتی گفته می‌شود که دارنده آن می‌تواند حداکثر تا مدت ۹۰ روز در خاک کشورهای اروپایی عضو این پیمان اقامت داشته باشد. البته بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزای شینگن وجود دارد. 
ویزای شینگن دانمارک به چهار نوع دسته‌بندی می‌شود:
1-ویزای نوع A که به آن ویزای ترانزیت گفته می‌شود و فرد مسافر فقط حق عبور از فرودگاه‌های دانمارک را دارد.
2- ویزای نوع B ویزای عبور نامیده می‌شود که فرد مجاز به خروج از فرودگاه است.
3- ویزای نوع C که به نام ویزای توریستی معروف است مورد استفاده بسیاری از ایرانی‌ها برای رفتن به کشور دانمارک است.
4- ویزای نوع D مخصوص تجار و بازرگانان است و این امکان را برای آن‌ها به وجود می‌آورد که در طی چند سال تجارت به دانمارک سفر کنند.
مراحل و مدت زمان دریافت ویزای دانمارک
مرحله اول: متقاضی ابتدا باید فرم درخواست خود را از سایت علاءالدین تراول دانلود کند و پس از تهیه پرینت، آن را تکمیل و امضا کند. مرحله دوم: تهیه مدارک لازم و تعیین وقت ملاقات برای انجام مصاحبه و ثبت اطلاعات بیومتریک (دریافت مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک توسط کارگزار سفارت انجام می‌شد). مرحله سوم: مراجعه حضوری به سفارت برای انجام امورات مربوط بهاخذ ویزای دانمارک. مدت زمان دریافت ویزی دانمارک هم 10 الی ۱۲ روز طول می‌کشد و اگر شخص از کشوری جز کشور خودش این درخواست را ارائه دهد، به مدت یک ماه طول خواهد کشید. شما می‌توانید صفر تا صد مراحل اخذ ویزای دانمارک خود را به تیم متخصص بخش خارجی علاءالدین تراول بسپارید تا در کمترین زمان ممکن ویزای شما را برای سفر به کشور دانمارک را دریافت کنند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن نمایشگاهی
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار
ویزای شنگن مسابقات ورزشی

محل صدور ویزای دانمارک : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت دانمارک : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای دانمارک : 14 تا 2 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای دانمارک : 85 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک دانمارک : دستی
زبان ترجمه مدارک دانمارک : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای دانمارک : 14 تا 2 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای دانمارک نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

کشور دانمارک دارای بالاترین رتبه‌بندی در بین دانشگاه‌های اروپا است و بسیاری از شهروندان ایرانی تمایل دارند برای اخذ ویزای تحصیلی دانمارک اقدام کنند. تحصیل در دانمارک به زبان دانمارکی عموما رایگان و تحصیل به زبان انگلیسی مستلزم پرداخت هزینه است. پذیرش تحصیلی برای شهروندان ایرانی در مقاطع کارشناسی‌ ارشد و دکتری امکان‌پذیر است. تحصیل در مقطع دکتری در کشور دانمارک شغل محسوب شده و دانشجویان در ازای کارهای تحقیقاتی، حقوق دریافت می‌کنند.