ویزای جمهوری چک، وقت سفارت جمهوری چک، مدارک لازم ویزای جمهوری چک، ویزای تضمینی جمهوری چک، ویزای مولتیپل جمهوری چک، هزینه ویزای جمهوری چک

چک، کشوری مملو از بهترین تاکستان ها و قصرهای زیبا است که در مرکزی‌ترین قسمت اروپا قرار دارد. اگر می‌خواهید به این کشور سفر کنید، باید اقدام به اخذ ویزای چک کنید، چرا که داشتن ویزا برای ورود به این کشور الزامی است. ناگفته نماند که برای دریافت ویزای جمهوری چک، باید تا 6 هفته قبل از سفر مراحل اداری دریافت ویزا را طی کنید. ویزای توریستی جمهوری چک، در حال حاضر با تعیین وقت قبلی و مراجعه به سفارت جمهوری چک در تهران برای مصاحبه و با همراه داشتن مدارک مورد نیاز قابل دریافت است. ساعات کاری سفارت جمهوری چک، از روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰ عصر است. همچنین بخش کنسولی سفارت جمهوری چک، از روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر، پاسخگوی مراجعین است هزینه‌ی دریافت ویزای جمهوری چک برای بزرگسالان ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو است. هزینه‌ی ویزا را باید در محل سفارت پرداخت کنید. اگر می‌خواهید ویزای جمهوری چک را آسان‌تر دریافت کنید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در تماس باشید و هر گونه سوالی که در خصوص مدارک نهایی ویزای جمهوری چک دارید را از کارشناسان ما بخواهید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 74495-021 در ارتباط باشید تا کارشناسان ما در بخش ویزا، سوالات شما را پاسخگو باشند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای شنگن دیدار از بستگان
ویزای شنگن نمایشگاهی
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن کنگره و سمینار
ویزای شنگن مسابقات ورزشی

محل صدور ویزای جمهوری چک : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت جمهوری چک : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای جمهوری چک : 14 تا 90 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای جمهوری چک : 60 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : دارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک جمهوری چک : دستی
زبان ترجمه مدارک جمهوری چک : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای جمهوری چک : 14 تا 90 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای جمهوری چک نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

اگر قصد گردش و تفریح دارید و می‌خواهید به تماشای دیدنی های چک بروید، باید به اخذ ویزای جمهوری چک اقدام نمائید. خوب است بدانید این نوع از ویزا، بهترین درخواست را در میان متقاضیان دریافت ویزای چک دارد. اگر می‌خواهید سریع‌تر ویزای جمهوری چک را دریافت کنید، می‌توانید از طریق یک شرکت گردشگری به نام علاءالدین تراول اقدام نمائید. کارشناسان ما در بخش ویزا می‌توانند نسبت به تعیین وقت سفارت برای متقاضیان اقدام نمایند و مراحل اداری آن را برایتان انجام دهند. همچنین اگر هر سوالی در خصوص نحوه اخذ ویزای توریستی چک داشته باشید، کارشناسان ویزا علاءالدین تراول شما را راهنمایی خواهند کرد. 

برای دریافت ویزای تجاری جمهوری چک، شما به دعوتنامه از طرف یک شرکت که عضو کشورهای عضو اتحادیه‌ی اروپا باشد با این عنوان که، تاریخ و دلیل دیدار شما که حتماً باید تجاری باشد و در آن ذکر شده باشد را تحویل دهید. اصل مدارک دعوتنامه‌ی شما باید از طرف اداره‌ی پلیس مهاجرت جمهوری چک مهر و امضا شده باشد. کارشناسان ویزا علاءالدین تراول در تمامی مراحل اخذ ویزا در کنار شما هستند و اگر سوالی در خصوص مدارک ویزای تجاری جمهوری چک داشته باشید را پاسخگو خواهند بود.