ویزای قبرس، وقت سفارت قبرس،مدارک لازم ویزای قبرس، ویزای تضمینی قبرس و هزینه ویزای قبرس

قبرس، جزیره‌ای تماشایی در شمال ترکیه است که به دلیل سواحل چشم نوازش از مقاصد پر طرفدار گردشگری به شمار می‌آید. اگر می‌خواهید به این کشور تماشایی سفر کنید، می‌توانید بهترین تور قبرس را از علاءالدین تراول بخواهید. شما برای بازدید از این دیار، باید به سفارت مراجعه کنید و سپس اقدام به درخواست ویزای قبرس نمائید. ناگفته نماند این ویزا از انواع مختلفی برخوردار است که شامل توریستی، تجاری، تحصیلی و اقامت دائم می‌شود. اگر می‌خواهید به قصد گردش و تفریح به قبرس سفر کنید، این امکان برایتان وجود دارد که اقدام به درخواست ویزای توریستی قبرس نمائید. در کنار امکان استفاده از ویزای توریستی قبرس، این قابلیت را دارد که اگر می‌خواهید برای ادامه تحصیل به این کشور بروید از طریق سفارت، ویزای تحصیلی به قبرس را دریافت کنید. برای اطلاعات جامع و کامل از این ویزا با کارشناسان علاءالدین تراول در تماس باشید یا با شماره تلفن 74495-021 تماس بگیرید تا همکاران ما در بخش خارجی شما را جهت تکمیل مدارک ویزای قبرس راهنمایی کنند. همچنین می‌توانید رزرو هتل و بلیط هواپیمایی به قبرس را از ما بخواهید تا سفری به‌یادماندنی را تجربه کنید. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی

محل صدور ویزای قبرس : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت قبرس : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای قبرس : 7 تا 10 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای قبرس : 20 يورو
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک قبرس : آنلاین
زبان ترجمه مدارک قبرس : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای قبرس : 7 تا 10 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای قبرس نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

اگر قصد سفری هیجان‌انگیز و متفاوت را دارید، پیشنهاد می‌کنیم با تور قبرس علاءالدین تراول همراه شوید. شما می‌توانید در سفر به این کشور به بازدید از دیدنی های قبرس همچون مقبره پادشاهان در پافوس بروید و از این مکان تاریخی دیدن کنید. برای ورود به این کشور باید به سفارت بروید و نسبت به درخواست ویزای توریستی قبرس اقدام کنید. دریافت ویزای قبرس نیازمند 10 تا 14 روز کاری است. مدارک مورد نیاز: گواهی اشتغال به کار، سوابق بیمه نامه، اشتغال به کار به همراه یادداشت سمت شغلی و میزان حقوق پرینت حساب بانکی، نامه تمکن مالی با مانده حداقل 10میلیون تومان اولویت تهیه ویزای قبرس همراه با تور است خارج از شرایط تور امکان ریجکتی دارد. 

کشور قبرس به دلیل استاندارد بالای زندگی و محیط امن و آرام، محیط بسیار مناسبی برای دانشجویان است. سیستم دانشگاهی قبرس بی‌نهایت مورد توجه کشورهای دیگر است و مراکز تحقیقات و پژوهشی بسیار پیشرفته‌ای دارد. بیشتر دانشگاه‌های قبرس در بخش ترک نشین آن قرار دارد و شما می‌توانید جهت تحصیل در دانشگاه‌های این کشور به سفارت تهران بروید و نسبت به اخذ ویزای تحصیلی قبرس اقدام کنید. برای اطلاعات جامع از این نوع ویزا می‌توانید به سایت علاءالدین تراول مراجعه کنید یا با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا شما را جهت تکمیل فرم ویزای تحصیلی قبرس راهنمایی کنند. 
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی قبرس:
ابتدا باید فرم تقاضای ورود به دانشگاه را پر کنید و با پرداخت مبلغی به یورو استارت بررسی کار شما زده می‌شود.
مدرک دوره دبیرستان به همراه ریز نمرات بعلاوه مهروزارت امور خارجه
پاسپورت با بیش از دو سال اعتبار
مراجعه به پزشک مورد تایید دولت قبرس برای دریافت برگه سلامت .
تایید بانک جهت تمکن مالی که بدانند دانشجو میتواند در زمان حضور در قبرس هزینه های خود را پرداخت کند یا خیر
ضمانت نامه بانکی.

برای دریافت اقامت قبرس فقط کافیست به اداره مهاجرت این کشور زیبا مراجعه کنید و اقدامات اولیه را انجام دهید.؟
قبرس استانداردهای بسیار بالایی برای زندگی کردن دارد هم از لحاظ آموزشی هم از لحاظ بهداشتی.
شما برای مهاجرت به قبرس از طرق زیر میتوانید اقدام کنید:
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت از طریق خرید ملک

مهاجرت از طریق کار

پرواز های چارتری با محدودیت زمانی قشم ایر و ماهان به صورت هفتگی 
خارج از فصل سفر 
با پروازهای ترکیش و پرواز های متفرقه با استاپ در مسیر.