ویزای ساحل عاج، وقت سفارت ساحل عاج، مدارک لازم ویزای ساحل عاج، ویزای مولتیپل ساحل عاج، هزینه ویزای ساحل عاج

ساحل عاج از کشورهای غرب آفریقا محسوب می‌شود که به دلیل داشتن طبیعتی سرسبز، مقصدی مناسب برای گردشگران است. با اینکه مردم این کشور بیشتر مسلمان هستند اما تعداد مسیحیانی هم که در ساحل عاج زندگی می‌کنند، کم نیست. اگر از علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی هستید، می‌توانید با رفتن به این کشور تماشایی به قدم زدن در میان سواحلی بکر بپردازید و از تماشای چشم‌انداز زیبایش به هنگام غروب آفتاب، نهایت لذت را ببرید. بازدیدکنندگان تور ساحل عاج علاوه بر گشت‌وگذار در طبیعت سرسبز این کشور ساحلی که با جنگل‌های سرسبز پوشیده شده است، می‌توانند به نظاره جاذبه‌های مدرن شهر آبیجان (پایتخت ساحل عاج) همچون کلیسای سنت پل، زیگورات و سازه هرمی بروند و لحظاتی متفاوت را در کنار همراهانشان سپری کنند. البته این نکته را نیز باید بدانید که برای ورود به این کشور، باید نسبت به اخذ ویزای ساحل عاج اقدام نمائید، بدین صورت که برای درخواست ویزا به سفارت واقع در تهران بروید و با پر کردن فرم مربوط به ویزای ساحل عاج و ارائه مدارک، ویزایتان را دریافت کنید. از جمله مدارکی که جهت اخذ این ویزا باید ارائه دهید، شامل اصل پاسپورت، گواهی اشتغال، فرم سفارت، اطلاعات فردی و کپی شناسنامه می‌شود. حتی این امکان برایتان وجود دارد که بدون حضور در سفارت و فقط با رفتن شخصی که دارای وکالت نامه از طرف شما است، اقدام به دریافت ویزای ساحل عاج کنید. این کشور از دو نوع ویزای تجاری ساحل عاج و ویزای توریستی برخوردار است که هر کدامشان شرایط به خصوصی دارند. از نکات مهم در رابطه با ویزای توریستی ساحل عاج این است که این نوع از ویزا حداقل 10 روز کاری برای صدور زمان می‌برد و این زمان برای ویزای تجاری بیشتر است. شما به هنگام ورود به کشور ساحل عاج این امکان در اختیارتان قرار می‌گیرد که به مدت 30 روز در این کشور ساحلی اقامت داشته باشید. جهت دریافت هزینه و قیمت ویزای ساحل عاج با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی


محل صدور ویزای ساحل عاج : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت ساحل عاج :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای ساحل عاج : 10 تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای ساحل عاج : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک ساحل عاج : دستی
زبان ترجمه مدارک ساحل عاج :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای ساحل عاج : 10 تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای ساحل عاج نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150