کاستاریکا کشوری است در آمریکای مرکزی که در آن همیشه امکان تفریح وجود دارد. این کشور از بهترین کشور‌های جهان برای سفر به شمار می‌آید که سواحل مجلل، حیات وحش و گیاهان متنوع، غذا و مردم کاستاریکا، همه و همه از جاذبه‌هایش محسوب می‌شوند. کاستاریکا کشور فوق‌العاده‌ای از نظر توریستی است و حتی ممکن است کمی گران نیز به نظر برسد، اما این گرانی چیزی از دیدنی بودن این کشور کم نمی‌کند. برای سفر به کاستاریکا لازم است شما قبل از سفر اقدام به اخذ ویزای کاستاریکا از سفارت خانه این کشور نمایید. یادآور می‌شویم که اتباع ایرانی جهت ورود به کاستاریکا به ویزا نیاز ندارند و امکان اقامت 30 روزه در کاستاریکا با پاسپورت ایرانی وجود دارد. البته خوب است بدانید که کاستاریکا در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های کاستاریکا به ایران در ترکیه و قطر قرار دارند. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
گردش مالی یک ماهه حساب بانکی
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
گردش مالی پنج ماهه حساب بانکی
گواهی سپرده بلند مدت بانکی در صورت داشتن
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
یک قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی

محل صدور ویزای کاستاریکا : سفارت در کشورهای همسایه
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت کاستاریکا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای کاستاریکا : 10 تا 15 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای کاستاریکا : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک کاستاریکا : دستی
زبان ترجمه مدارک کاستاریکا :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای کاستاریکا : 10 تا 15 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای کاستاریکا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150

اخذ ویزای توریستی کاستاریکا برای بازدیدکنندگان از شمال آمریکا گرفته تا بسیاری از کشورهای دیگر و همچنین ایرانیان لازم نیست. چرا آنها فقط باید گذرنامه خود را مهر کرده و اجازه شما را برای ماندن در کشور به مدت بیش از 90 روز صادر کنند. بسیاری از خارجی‌ها از این محدودیت زمانی با یک سفر از مرز در هر 3 ماه یکبار استفاده می‌کنند که به عبارتی همان اعتبار ویزا را به شخص می‌بخشد. شما به یک گذرنامه معتبر که حداقل برای 6 ماه است نیاز دارید. دیگر چیزهایی را که آنها از شما می خواهند (اما نه لزوما) شامل اثبات خروج (یا بازگشت به کشور خود و یا به مقصد دیگری خارج از کاستاریکا) ظرف 90 روز و همچنین اثبات این که شما منابع مالی کافی دارید و نیاز به کار برای حمایت از خود در حالی که در کشور هستید، ندارید (یعنی بیانیه بانک) است.

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به کاستاریکا وجود ندارد و بهترین مسیرهای پروازی به کاستاریکا از ایران به وسیله هواپیمایی قطری انجام می‌شود. جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... پیشنهاد می‌کنیم با همکاران بخش خارجی علاءالدین تراول در ارتباط باشید تا راهنمایی‌ و مشاوره های لازم را در اختیار شما بگذارند.