ویزای بلژیک، وقت سفارت بلژیک،مدارک لازم ویزای بلژیک، ویزای تضمینی بلژیک، ویزای مولتیپل بلژیک، هزینه ویزای بلژیک

بلژیک یکی از کشورهای قدیمی قاره سبز اروپاست که دارای پایگاهی مهمی از لحاظ سیاسی و مقر اصلی اتحادیه اروپا و یکی از بنیان‌گذاران پیمان آتلانتیک شمالی است. این کشور در همسایگی برخی از مهمترین کشورهای اروپایی همچون هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه قرار داشته و یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن به شمار می‌رود. شما بیش از سفر به بلژیک باید هدف از سفر به این کشور را مشخص کنید تا متناسب با هدفتان ویزای بلژیک را تهیه نمایید. پیش از درخواست ویزا، بسته به هدف می‌توانید ویزای های مختلفی از قبیل ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)، ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل، اجازه اقامت (ویزای نوعD) و ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک) برخوردارگردید. توجه داشته باشید که بدون داشتن شماره اینترنتی نمی‌توانید وقت سفارت بلژیک دریافت کنید، پس از دریافت شماره اینترنی، دیگر قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نیستید، باید از فرم مربوطه وقت سفارت خود پرینت گرفته و روز مراجعه به سفارت، ۲ کپی از آن به همراه داشته باشیدو همچنین اگر نام مندرج در فرم با نام فردی که وقت را گرفته است متفاوت باشد، بخش ویزا از پذیرش آن ها معذور است و باید مجددا اقدام به گرفتن وقت با اطلاعات صحیح و یکسان نمایید


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای شنگن نمایشگاهی
ویزای شنگن توریستی
ویزای شنگن تجاری
ویزای شنگن ماموریت کاری
ویزای شنگن مسابقات ورزشی
ویزای شنگن ترانزیت

محل صدور ویزای بلژیک : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت بلژیک :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای بلژیک : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای بلژیک : 60 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک بلژیک : دستی
زبان ترجمه مدارک بلژیک :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای بلژیک : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای بلژیک نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

داشتن دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی در صورت امکان
گردش مالی ۶ ماه اخیر
کپی پاسپورت

داشتن دعوت نامه از شرکت بلژیکی که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می‌دهد.
اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
گردش مالی ۶ ماه اخیر
مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
مجوز تجاری
اسناد مشارکت
با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.

یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
حمایت مالی