ویزای بنگلادش، وقت سفارت بنگلادش، مدارک لازم ویزای بنگلادش، ویزای مولتیپل بنگلادش، هزینه ویزای بنگلادش

جنگل‌های بکر، رودخانه‌های خروشان و مناظر دل‌انگیز کشور بنگلادش در جنوب قاره آسیا از جمله جاهای دیدنی بنگلادش به شمار می‌آیند که سبب شده تا ماجراجویان زیادی برای تفریح و خوشگذرانی به این کشور سفر کنند. برخی از گردشگران، از جمله ایرانیان برای سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای بنگلادش هستند که خوشبختانه در ایران نیز سفارت‌خانه آن وجود دارد و پروسه‌ی اخذ گرفتن ویزا را برایتان آسان‌تر می‌کند. 

انواع ویزای بنگلادش

لازم است بدانید که بنگلادش دو نوع ویزای توریستی و تجاری صادر می‌کند و شما باید قبل از عزیمت، نوع سفر خود را تعیین کنید، همچنین ویزای تحصیلی بنگلادش از دیگر ویزاهایی است که برای متقاضیان صادر می‌شود. ویزای تجاری بنگلادش 30 روز اعتبار دارد و برای دریافت آن باید 165 دلار پرداخت کنید. توجه فرمایید که ویزای فوری برای بنگلادش وجود ندارد و در صورت احتمال برای مصاحبه باید به سفارت بروید. برای گرفتن ویزای بنگلادش ضروری است تا مدارکی همچون اصل پاسپورت، فرم ویزای بنگلادش و غیره تحویل سفارت بنگلادش دهید. بعد از آن طی 10 روز کاری ویزای کشور  بنگلادش شما صادر می‌شود و بسته به نوع ویزا می‌توانید یک یا چند بار وارد این کشور شوید و 1 الی 12 ماه در آنجا اقامت کنید. هیچ گونه پرواز مستقیمی از ایران به بنگلادش وجود ندارد و باید با پروازهای ترکیش، امارات و یا قطر خود را به مقصد برسانید. برای این کار می‌توانید روی همکاران ما در علاءالدین تراول حساب کرده و رزرو هتل و بلیط خود را از ما بخواهید.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی
ویزای توریستی بیزینسی

محل صدور ویزای بنگلادش : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت بنگلادش :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای بنگلادش : 10 تا 12 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای بنگلادش : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک بنگلادش : دستی
زبان ترجمه مدارک بنگلادش :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای بنگلادش : 10 تا 12 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای بنگلادش نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

برای دریافت ویزای توریستی بنگلادش نیازی به حضور شخص مسافر نیست، چرا که می‌توانید مدارک خود را تحویل کارشناسان علاءالدین تراول دهید تا به عنوان وکیل شما اقدام به دریافت ویزا کنند. این امکان وجود دارد تا ویزای توریستی بنگلادش خود را در اداره مهاجرت داکا تمدید کنید و مدت زمان بیشتری را در این کشور بمانید (ویزای تجاری قابل تمدید نیست). اگر قصد دارید تا برای دریافت ویزای توریستی بنگلادش اقدام کنید، می‌توانید به سفارت این کشور به آدرس ونک، بعد از بزرگراه کردستان،کوچه مریم پلاک 58 بروید و مدارک خود را تحویل دهید. شرکت عمده فروش خدمات گردشگری علاءالدین تراول به عنوان یک مرجع رسمی در کنار شماست، تا در گرفتن وقت سفارت بنگلادش به شما کمک کرده و سفری با آسودگی خاطر را برایتان مهیا کند.