ویزای اتریش، وقت سفارت اتریش،مدارک لازم ویزای اتریش، ویزای تضمینی اتریش، ویزای مولتیپل اتریش،هزینه ویزای اتریش

از میان هزاران مقصد جذاب و دیدنی این بار می خواهیم شما را به اتریش ببریم؛ کشوری در اروپا که قرار است سفر متفاوتی را به شما ارمغان دهد. چرا پایتخت این کشور یعنی اتریش در گوشه کنار خود مملو از آثار تاریخی زیادی است که آن در سفر به این شهر حیف است از دیدن آن غافل شوید. از نمای رنگارنگ ساختمان ها گرفته تا شاهکارهای حجاری در نمای بناها چیزهایی هستند که شما را در کشور اتریش جذب خود خواهند کرد؛ حتی اگر با اهداف دیگری به اتریش سفر کرده باشید و علاقه مند به هنر و معماری نباشید. حال در علاءالدین تراول شما را برای سفری خاص قرار است آماده کنیم تا اتریش را بیشتر و بهتر از قبل بشناسید. اما بعد از تمامی این توصیفات لازم است بدانید که شما برای ورود به این کشور نیازمند دریافت ویزای اتریش هستید. مراحل گرفتن ویزای توریستی اتریش مشابه مراحل اخذ ویزای توریستی شینگن است. چرا که این کشور عضو اتحادیه‌ی اروپا و حوزه‌ی شنگن است. بنابراین برای سفر به این کشور چه به قصد تفریح و چه به قصد اقامت باید ویزای شنگن داشته باشید. برای این کار لازم است ویزای تایپ C یا توریستی شنگن، ویزایی است که گردشگران ایرانی برای سفر به اتریش باید بگیرند. برای درخواست اخذ ویزای اتریش با همکاران بخش خارجی علاءالدین تراول با شماره 02174495 در ارتباط باشید تا با درخواست وقت ملاقات بدهید و پس از تکمیل مدارک وقت سفارت اتریش شما را مهیا کنند. لازم است بدانید که هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می‌بایست به یورو پرداخت شود. در صورت رد ویزا هزینه مسترد نمی‌شود و کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند. سفارت اتریش این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید. تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند. درخواست‌های اخذ ویزای اتریش نیز باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود. 



اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای توریستی
ویزای شنگن توریستی

محل صدور ویزای اتریش : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت اتریش : يورو
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای اتریش : 14 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای اتریش : 85 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک اتریش : دستی
زبان ترجمه مدارک اتریش : آلمانی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای اتریش : 14 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای اتریش نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو به ازای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال (افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده معاف هستند)

اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند.
نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری اتریش در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.