ویزای استرالیا، وقت سفارت استرالیا،مدارک لازم ویزای استرالیا، ویزای تضمینی استرالیا، ویزای مولتیپل استرالیا، هزینه ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر داشتن آب‌و‌هوای معتدل در طول سال یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی در کنار جاذبه‌های طبیعی و گردشگری همواره در کانون توجه گردشگران و مهاجران قرار دارد. این کشور به دلیل تنوع زیستی و گیاهی فوق‌العاده و عجایب طبیعی بی نظیری که دارد در دنیا زبانزد است. تجربه سفر به استرالیا، یک تجربه به یاد ماندنی است که قابل مقایسه با هیچ جای دیگری نخواهد بود. شما می‌توانید با اخذ ویزای استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز لحظات بی‌ظیری را برای خود خلق سازید. قبل از سفر به این کشور لازم است شما اقدام به دریافت ویزاهای استرالیا نمایید، خوب است بدانید که ویزای این کشور به طور کلی به دو نوع ویزای اقامت موقت و اقامت دائم استرالیا تقسیم می‌شوند. مهاجران ایرانی با هدف تحصیل، سرمایه گذاری، اشتغال در زمینه تخصصی، زندگی در کنار اعضای خانواده و … اقدام به اخذ ویزای استرالیا می‌کنند. اگر قصد دارید به استرالیا مهاجرت کنید باید برای ویزاهای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. اگر هم قصد دارید به دیدن خانواده خود در استرالیا بروید یا در سمیناری تخصصی شرکت کنید یا صرفا می‌خواهید گشت و گذار در این کشور زیبا را تجربه کنید، می‌توانید ویزای‌ های مربوطه برای اقامت موقت را اخذ کنید. البته یادآور می‌شویم که در حال حاضر پروسه اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به فراهم شدن امکان ثبت درخواست های ویزای استرالیا به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است. همچنین با توجه به این قابلیت شما می‌توانید بدون حضور در سفارت استرالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را از شرکت عمده فروش خدمات گردشگری علاءالدین تراول پیگیری نمایید. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی

ویزای توریستی
ویزای توریستی بیزینسی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای استرالیا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت استرالیا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای استرالیا : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای استرالیا : 155 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک استرالیا : آنلاین
زبان ترجمه مدارک استرالیا : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای استرالیا : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای استرالیا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای ویزای توریستی استرالیا درخواست دهید. برای دریافت این نوع ویزا می‌توانید به صورت آنلاین از طریق شرکت عمده فروش خدمات گردشگری علاءالدین تراول در ایران اقدام نمایید. لازم است که بدانید دارندگان ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز است و به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگزاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا که اعتبار آن بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت و همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز است. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می‌توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند.