ویزای آرژانتین، وقت سفارت آرژانتین ،مدارک لازم ویزای آرژانتین، ویزای تضمینی آرژانتین، ویزای مولتیپل آرژانتین، هزینه ویزای آرژانتین

آرژانتین یکی از کشورهای بسیار زیبا و گردشگرپذیر آمریکای جنوبی است که از لحاظ وسعت دومین کشور آمریکای جنوبی و هشتمین کشور پهناور دنیا شناخته میشود. این کشور یکی از کشورهای زیبا و پیشرفته مخصوصا در زمینه توریست و گردشگری است، طوری که سالانه افراد و گردشگران زیادی برای سفر به این کشور، برای اخذ ویزا و دریافت روادید اقدام می‌کنند. با این که دریافت ویزای کشور آرژانتین برای ایرانیان کار چندان ساده‌ای نیست و مدارک بسیاری برای اخذ آن لازم است، اما دریافت آن به مراتب بسیار راحت تر از ویزاهای برخی از کشورهای غربی و اروپایی دیگر است. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گواهی سپرده بلند مدت بانکی در صورت داشتن
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
شش قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی


محل صدور ویزای آرژانتین : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت آرژانتین :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای آرژانتین : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای آرژانتین : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک آرژانتین : دستی
زبان ترجمه مدارک آرژانتین :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای آرژانتین : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای آرژانتین نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

شما برای دریافت ویزای آرژانتین می‌توانید به صورت یکبار ورود و یا چندبار ورود اقدام کنید و با گذر از مراحل قانونی دریافت ویزای آرژانتین و اخذ آن، می‌توانید با توجه به نوع ویزایتان به دفعات متعدد وارد خاک کشور آرژانتین شوید. حتما به این نکته توجه داشته باشید که امکان تمدید ویزای کشور آرژانتین برای ویزاهای توریستی و کمتر از ۶ ماه در آرژانتین وجود ندارد.

برخی قصد دارند برای ادامه تحصیل به کشور آرژانتین سفر کنند، از همین رو مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی آرژانتین به شرح زیر است:
کپی از کلیه ی صفحات شناسنامه
گواهی آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریز نمرات
پرداخت هزینه لازم برای پذیرش تحصیلی
اصل پاسپورت