• امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • تا کنون
  • 5 107 20229

آشنایی با انواع ویزا

ویزا
هر فردی ممکن است به دلایل مختلفی موقعیت سفر به خارج از کشور را داشته باشد، این مسافر قبل از سفر باید به دنبال اخذ ویزا باشد. البته برخی کشورها نیاز به ویزا ندارند که تعدادشان برای ما ایرانی‌ها محدود است. به دلیل برخی مسائل بین المللی گرفتن ویزا برای ایرانی‌ها کمی مشکل است، اما اگر از انواع ویزا و تمامی مراحل قانونی آن با خبر باشید اخذ ویزا برای شما ساده‌تر می‌شود. در این قسمت قصد داریم نکاتی درباره‌ی انواع ویزا را با شما به اشتراک بگذاریم. پس اگر به دنبال دریافت ویزا هستید، در ادامه مطلب همراه علاءالدین تراول باشید.  

ویزا


ویزا چیست؟
ویزا یا روادید مدرکی معتبر است که به شما اجازه ورود به کشوری دیگر را با مدت زمان مشخص می‌دهد. با این حال ویزا تضمین کننده ورود قطعی به کشور مقصد نیست زیرا با توجه به شرایط و بنا به دلایل بسیاری، افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران جلوگیری کنند. 
در ابتدا باید تفاوت پاسپورت (گذرنامه) و ویزا را بدانیم. ویزا (روادید) مدرکی است موقتی که فقط برای سفر به کشوری خاص صادر می‌‌گردد و بعد از گذشت مدت مشخصی اعتبار آن به اتمام می‌رسد. شما برای برگشت به کشور خود به ویزا نیازی ندارید ولی به پاسپورت نیاز دارید، زیرا پاسپورت نشان‌دهنده‌ی تابعیت و هویت فرد است. برای سفر به همه‌ی کشورها پاسپورت ضروریست ولی داشتن یا نداشتن ویزا بستگی به کشور مقصدتان دارد. از این رو کشورها بر اساس روش صادر کردن ویزا به سه گروه تقسیم می‌گردند.
    گروه اول کشورهایی هستند که برای سفر به آن‌ها نیازی به ویزا نیست. ایرانی‌ها برای ورود به ارمنستان، گرجستان، ترکیه و اکوادور نیازی به دریافت ویزا ندارند. 
    گروه دوم کشورهایی هستند که قبل از سفر به آنها حتما باید ویزا اخذ گردیده شود. بیشتر کشورهای جهان برای ما ایرانیان در این گروه قرار می‌گیرند.  
    گروه آخر کشورهایی همچون سریلانکا و تانزانیا هستند که در زمان ورود به آن‌ها مبلغی را پرداخت می‌کنید و برای شما برچسب ویزا خورده می‌شود. 

اخذ ویزا

 

انواع ویزا
ویزا انواع مختلفی دارد و هرکدام قوانین مخصوص به خود را دارند و بر اساس هدف و کارکرد و تعداد دفعاتی که فرد اجازه ورود به کشوری را دارد، تقسیم می‌شوند.
انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود به کشور
ویزای سینگل ((single visa: این ویزا فقط برای یک بار ورود و خروج از کشور مقصد اعتبار دارد، به صورتی که حتی اگر ویزا اعتبار داشته باشد ولی فرد از کشور مقصد خارج شود اعتبار ویزا از بین خواهد رفت. از این رو به آن ویزای یک بار ورود می‌گویند. 
ویزای دابل (double visa): در ویزای دوبار ورود یا دبل فرد می‌تواند تا به اتمام رسیدن اعتبار ویزا دو بار به کشور مقصد سفر کند و به کشور خود بازگردد. 
ویزای مولتیپل (multiple visa): ویزای چند بار ورود هیچ محدودیتی برای ورود و خروج به کشور مقصد را ندارد و به فرد این اجازه را می‌دهد که در طول اعتبار ویزا، هر زمانی که مایل بود وارد کشور مقصد شود.  
ویزای ترانزیت (transit visa): در برخی از کشورها پس از فرود و تعویض هواپیما فرد نیاز به ویزا دارد. با دریافت این ویزا مسافر می‌تواند در حد فاصل بین تعویض هواپیما فقط در فرودگاه بماند و از آن خارج نگردد. 
انواع ویزا بر اساس هدف 
این ویزا خود به دو گروه بلند مدت و کوتاه مدت تقسیم می‌شود. 
ویزای کوتاه مدت
ویزای توریستی: این نوع ویزا برای افرادی که به قصد گردشگری به سفر می‌روند صادر می‌شود. 
ویزای ملاقات اقوام و دوستان: این ویزا همانند ویزای توریستی است ولی مدارک مورد نیاز آن‌ها کمی متفاوت هستند و راحت‌تر از ویزای توریستی صادر می‌شود. برای این نوع ویزا باید از طرف دوست یا اقوام شما دعوت نامه‌ای برای شما ارسال شود. 
ویزای پزشکی: جهت دریافت این ویزا شما نیاز به مدارک پزشکی دارید و برای بیمارانی که قصد معالجه در کشور مقصد را دارند صادر می‌گردد. 

ویزای پزشکی


ویزای رسمی: برای سفرهای دیپلماتیک و خاص نیاز به ویزای رسمی است. 
ویزای زیارتی: نوعی دیگر از انواع ویزا، ویزای زیارتی است، این نوع ویزا مخصوص افرادیست که قصد زیارت در عربستان یا عراق را دارند.  
ویزای تجاری: برای تاجران و بازرگانانی که به هدف تجارت به کشوری دیگر سفر می‌کنند این نوع ویزا صادر می‌شود. 
ویزای بلند مدت
ویزای تحصیلی: مناسب برای دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در کشوری خارجی را دارند و از آن کشور پذیرش دانشگاهی دریافت کرده‌اند. اعتبار این نوع ویزا بسته به مدت زمان تحصیل دانشجو متفاوت است. 

ویزای تحصیلی


ویزای کار: ویزای کار برای افرادی که به دنبال کار در کشوری دیگر هستند، صادر می‌گردد. 

ویزای کار


ویزای اقامت: این ویزا برای فرد مهاجر صادر می‌شود و تا زمان اعطای شهروندی‌اش می‌تواند در کشور مقصد مثل یک شهروند زندگی کند. 
ویزای شینگن
حتما نام ویزای شینگن را زیاد شنیده‌اید. تفاوت این ویزا با ویزای کشورهای دیگر این است که شما می‌توانید با دریافت ویزای یکی از کشورهای اروپایی عضو شینگن به 26 کشور اروپایی دیگر سفر کنید. این کشورها عبارتند از: آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، لتونی، لیتوانی ، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن‏ اشتاین، لوکزامبرگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی و اسلوونی. 

ویزای شینگن


مدارک لازم برای تمامی انواع ویزا
شناسنامه، پاسپورت، عکس ، فرم‌های کامل شده مربوط به ویزای درخواستی، مدارک تمکن مالی، مدارک شغلی، بیمه مسافرتی، بلیط رفت و برگشت، رزرو هتل، دعوتامه (در صورت موجود بودن) 
اگر شما مایل به اقامت بیشتر در کشور مقصد خود هستید، امکان تمدید ویزا برای شما وجود دارد ولی این کار مشکلاتی به همرا خواهد داشت. ممکن است در آینده برای دریافت ویزا با سخت گیری شدید مواجه شوید. همچنین بر اساس قوانین کشور مقصدتان امکان دارد با درخواست تمدید ویزای شما موافقت نشود. پیشنهاد می‌گردد در همان زمان قانونی ویزای دریافتی، به کشور محل زندگیتان بازگردید و تقاضای تمدید ویزا نکنید. همچنین اگر ویزای شما به اتمام برسد و شما بیش از حد مجاز در کشور مورد نظر بمانید باید به ازای هر روز اضافه جریمه نقدی بپردازید و در آینده تا مدتی برای شما ویزا صادر نمی‌گردد.  
    اگر مایل به اخذ ویزا هستید پس از مطالعه این مطلب می‌توانید بعد از آماده سازی مدارک مورد نیاز، به صورت حضوری یا تلفنی برای مشاوره رایگان به دفتر مرکزی علاءالدین تراول مراجعه نمائید تا کارشناسان ویزای ما به صورت کامل شما را راهنمایی کنند. کافیست با شماره 02174495 تماس بگیرید و یا به کاملترین صفحه ویزای وب‌سایت‌های ایرانی در سایت علاءالدین تراول مراجعه کنید. 

مدارک لازم برای اخذ ویزا


 

کاربر محترم : نظرات و تجربیات شما در خصوص آشنایی با انواع ویزا به سایر کاربران در انتخاب های خود کمک می کند.
  • امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • عالی
  • تا کنون
  • 5
لایک شما به این وبلاگ   107

عنوان نظر شما

شرح نظر شما

نام عکس آپلود عکس
عکس کاربر
(59)
  • امتیاز 5 از 5
  • عالی
پنجشنبه 15 فروردین 1398 - 01:24
عنوان نظر : تشکر بابت اطلاعات جامع و کامل
شرح نظر : متن روان و خوبی بود و من با خوندن این مقاله با انواع ویزا اشنا شدم و فهمیدم که برای گرفتن هر نوع ویزایی چه مدارکی و چه شرایطی لازمه. به جد میتونم بگم تو این مقاله وبلاگتون عالی کار کردین. خداقوت به همگی